Romanu' si mobilu'

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Lona

quote:
Originally posted by andacos

Eu caut de mult raspuns la o intrebare(nu l-am gast inca),asa ca fara intentzia de a deranja pe cineva,ma intreb de ce are nevoie romanul de 2,3 sau chiar mai multe telefoane?

Iar referitor strict la subiect,da asta este o chestie de educatzie si bun simtz,discutziile pe diferite teme in mijloacele de transport si nu numai!

Dana

Nu cred ca romanul in mod special, ci orice individ cu o profesiune care ii impune asta.
Eu am 2 - unul al carui numar il stie toata lumea, si pe care il inchid ca nu mai am chef sa vorbesc despre dosare, si altul pe care il au doar apropiatii si pe care il tin tot timpul in functiune.
Am avut chiar 3 - cele 2 personale erau pe retele diferite, pentru ca era mai ieftin sa sun asa, functie de retea.

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Semeni cu cineva

PS : Am trei mobile pe care le car in borseta as scapa de ele dar nu pot pentru ca sunt legat de comunicare. Firma/ clienti si familie. Nu am cum sa renunt pentru ca informatiile sunt esentiale pentru activitatea mea profesionala si personala.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Prost crescuti sunt peste tot in lume. La noi sunt poate mai multi dar asta din cauza indolentei autoritatilor si a lehamitei cetatenilor.
Romanul prost il auzi:
- la Holywood Multiplex vorbind la telefon in timpul filmului.
- in metrou dand indicatii pretioase de genul Du draga gunoiul pana vin sau Mai cauta pe raftul de sus la stanga sub izmene.
- in autobuz urland Si-a dat *** demisia?! (numele lui *** pronuntat foarte tare sa se auda pana-n cabina soferului ) Vin imediat la conferinta de presa!
- la scoala in timpul orei se mai aude cate un Hai ca nu pot sa vorbesc acum ca ma scoate profa la tabla.
- la restaurante cu pretentii injurand Te duci acum in vama si scoti imediat cele doua tiruri de cartofi, ce [bip]! Da-i [bip] ce vrea si rezolva odata [bip]!.
- ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by marius

quote:
Originally posted by Lona

quote:
Originally posted by andacos

Eu caut de mult raspuns la o intrebare(nu l-am gast inca),asa ca fara intentzia de a deranja pe cineva,ma intreb de ce are nevoie romanul de 2,3 sau chiar mai multe telefoane?

Iar referitor strict la subiect,da asta este o chestie de educatzie si bun simtz,discutziile pe diferite teme in mijloacele de transport si nu numai!

Dana

Nu cred ca romanul in mod special, ci orice individ cu o profesiune care ii impune asta.
Eu am 2 - unul al carui numar il stie toata lumea, si pe care il inchid ca nu mai am chef sa vorbesc despre dosare, si altul pe care il au doar apropiatii si pe care il tin tot timpul in functiune.
Am avut chiar 3 - cele 2 personale erau pe retele diferite, pentru ca era mai ieftin sa sun asa, functie de retea.

Semeni cu cineva

PS : Am trei mobile pe care le car in borseta as scapa de ele dar nu pot pentru ca sunt legat de comunicare. Firma/ clienti si familie. Nu am cum sa renunt pentru ca informatiile sunt esentiale pentru activitatea mea profesionala si personala.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Off topic, dar nu ma pot abtine:
Oare nu exista telefon cu loc pentru 2 cartele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lona, acum fara gluma, exista astfel de telefoane. Am vazut la cineva in RO asta vara. Daca voi avea ocazia intreb de la ce marca si-ti spun. Avea o cartela pe Orange si una pe Vodafone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Capcaunul circula precis cu RATB-ul si reda atmosfera f. bine.
Cred ca nu ma banuiti de ipocrizie,am si eu telefon mobil,dar,nu dau drumul la discutii casnice sau intime cand nu ai unde sa arunci un ac la ora de varf in deja faimoasele blocaje bucurestene.
Asa cum au sesizat unii dintre voi nu vorbitul la telefonul mobil (care si mie mi se pare indispensabil),l-am adus in discutie, ci fenomenul,acele persoane care cred ca uita pur si simplu ca sunt intr-un loc public unde este f.multa lume care fara voia ei asculta tot ce debitezi la telefon cu voce tare.
Nu cred ca mai este o fudulie sa-ti arati telefonul,poate la copii,ceeace arata ca am evoluat intr-un fel dar cred ca trebuie sa ne adaptam unei situatii specific romanesti:inghesuit de ti se taie respiratia si cu telefonul vorbind ca sa mai treaca timpul in ambuteiaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am ajuns si eu la al doilea telefon mobil, datorita firmei de cablu+net care ofera clientilor un astfel de aparat.
Dar cred ca as fi mai linistita cu unul singur.
V-ati gandit cat timp petreceti pe zi, vorbind la telefon?
Eu una am mai mult de lucru decat de stat la telefon.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

De ce 2 telefoane? Pt. ca prietenii si familia sunt pe o retea , iar colegii mei pe alta si evident est mai ieftin sa tin 2 decat sa am unul singur.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu am inteles niciodata pasiunea unora pt telefoanele mobile. Studentii si elevii mai ales ar da orice sa aiba un telefon de ultima generatie. Aveam colege in facultate care preferau sa manance cremvusti, margarina si paine o saptamana, numai ca sa stranga bani sa isi nu stiu ce telefon. Dupa ce reuseau sa si-l cumpere dadeau bip, ca sa fie sunate inapoi. Ultimul meu telefon inainte de a pleca din Ro avea cam patru ani vechime, nu m-a preocupat niciodata sa il schimb. Si bine am facut, pt ca atunci cand am fost jefuita, colega mea plangea dupa cele doua telefoane de ultima generatie care ii fusesera luate, pe mine ma bufnea rasul cand imi inchipuiam fata hotului la vederea telefonului meu "antic si de demult", un Nokia 3210 daca nu ma insel...
Aici mi-am luat un Motorala RZR, ca era printre cele mai ieftine, vreo 50 de dolari, de multe ori il uit, ba la scoala, ba acasa si il tin pe vibratii in permanenta, este inacceptabil sa inceapa sa iti sune telefonul tare, fie ca esti in magazin, pe strada sau in mijloacele de transport in comun.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mireamara , fiecare are pasiuni diverse, cum tie iti place gradinaritul , altuia ii plac mobilele si tot asa.
Nu mi se pare lipsa de bun simt sa-ti sune mobilu' , ca doar de-aia il ai .
Mi se pare lipsa de bun simt sa urli in telefon , sa injuri , sa-l lasi sa sune de 20 de ori uitandu-te la el , de exemplu

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Nu am inteles niciodata pasiunea unora pt telefoanele mobile. Studentii si elevii mai ales ar da orice sa aiba un telefon de ultima generatie. Aveam colege in facultate care preferau sa manance cremvusti, margarina si paine o saptamana, numai ca sa stranga bani sa isi nu stiu ce telefon.

de fala majoritatea oamenilor este fudula, mai ales barbatii trebuie sa se mandreasca cu ceva : telefon, masina, caii de la bicicleta toate astea sunt foarte usor de observat la prima vedere, pe cand daca te lauzi ca esti inteligent trebuie sa demonstrezi si asta dureaza.

Mergi la inceput