LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
dbunny - tot referitor la tema, totusi sa fiu obiectiva si sa ma vad si pe mine :)) eu nu gatesc decat foarte rar, el are grija si.mi lasa mancare gatita sau usor de desfacut si mancat la indemana, curatenie facem amandoi,eu inainte sa se nasca ivan aveam timpul meu pentru mine cand mergeam in discoteci cu prietenele si sa nu vb cu pacat ca s.a oferit acum ceva timp sa stea cu ivan sa ma duc sa ma relaxez...
ma enerveaza insa ca atunci cand sta cu el, prefera sa.i dea telefon chei orice doar sa nu planga si sa.i dea lui de furca cu explicatii , cand il trimit sa cumpere ceva pt ivan de exemplu i.am zis daca tot te duci ia si niste sosete, si a luat unele de fata, a zis ca nu aveau altele si ca ia orice doar sa nu zic eu ca nu isi da interesul nu ca si l.ar da cu adevarat, de mancat ii dau doar eu , baie ii facem amandoi , eu mai des si ar mai fi da tot pe fuga sunt
ivan si dayanara
asiza spune:
Cryckett, imi pare tare rau.
Am trecut si eu prin asta si stiu ce e in sufletul tau!...Felicitari pentru primii pasi ai lui Antonio!
Fatima, super pozele!!! Si frumoasa mititica ta!!! La fel ca mami si tati!
...Iti sta bine asa, nu chiar blonda, dar sa nu-l mai deschizi mai mult de atat ca n-o sa te prinda! Oricum tu esti deosebita si frumoasa! 
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Laura13 spune:
dbunny la tema ta: ca tata, nu prea am multe de reprosat. ei, ar fi dar sunt marunte. asta vara venea la 6 acasa ii puneam copilul in carucior si dusi erau. acum, tot la 6 vine acasa si sincera sa fiu il cam pasez pe dani. sta cu el, se joaca, dar..... mai are si el stiri din sport cand e mai mult cu ochii la tv decat la copil. ii da sa manance, desi nu prea ii place de cand cu dintii, maselele lui dani. baia numai el i-o face. eu in timpul asta pregatesc hainele, bibe, papa de seara. seara ii spune rugaciunea lui dani. noaptea florin doarme la margine se ridica la copil. aranjamentul asta a fost facut pt ca el oricum adoarme in sec 2 dupa ce se aseaza in pat, spre deosebire de mine. ca sot...... nu prea multe. dar una si buna....jocurile de noroc. de anul trecut vad ca s-a linistit, de fapt stie ca daca mai scapa pe acolo, scapa si de mine. prin casa ma ajuta cand are timp, face curatenie, aspira, spala vase, sterilizeaza pt dani. de toate. spala si wc-ul daca e nevoie. dar......tare mi-ar trebui si mie un instalator/vopsitor/etc, tot ce mai zici ca face sotul tau.
m monique e vorba de cerealele noi, de la nestle, burtica sanatoasa? ca pe ele scrie ca se face cu lapte.
dia problema mea e ca as vrea sa scot laptele de tot, ca vad ca tot nu se imbunatateste situatia. asa ca....cereale cu lapte inclus, care se fac cu apa nu pot sa ii dau. iar cereale care se fac cu lapte, fara lapte inclus, sa le fac cu apa.......nu prea imi vine. intelegi ceva?
crycket felicitari pt primii pasi! imi pare tare rau de bunicul tau, te inteleg perfect. condoleante!
danita 
dianocica a trecut febra? imi pare rau ca ati avut o zi rea. lasa, a trecut, vor veni altele, multe, ffff bune
noi am fost azi la rianna si lorym. a fost si bambo cu antonia. rianna o cuminte si frumoasa cum o stiti. s-a comportat minunat, ca o adevarata gazda, a dat toate jucariile. a plans un picut la tort, pt ca erau toate luminile stinse, noi toti cantam si s-a speriat. dar i-a trecut repede. antonia.....minunata. atata energie are copilul ala. merge perfect, peste tot, unde vrea ea. daca nu ii convine ceva imediat tipa, dar asa hotarat. dani a acompaniat-o. a! si pot sa va spun ca antonia a cantat " la multi ani", pe bune, incepuse si ea in ritmul muzicii cu la-la-la. simpatici foc! minunati! toti trei! mi-a placut tare mult ca la un moment dat antonia i-a facut mai-mai lui dani, a venit si rianna repede sa faca si ea. fiu'miu daca face mai-mai iti scoate ochii
o sa pun si poze.....candva, poate in seara asta, daca nu maine
va pup, va doresc o noapte linistita, fara dureri de dinti....si pt noi fara kk!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
alexandra_25 spune:
Uf...am intrat si eu repejor...am avut o zi turbata...am facut curatenie...papa...si acum fug sa fac o baita si sa ma bag in patut!
Roxanica...ma gandesc la voi si sa dea DD sa fie totul ok si David sa fie bine...va imbratisez si va 
Danita...imi pare tare rau...si eu am trecut prin asta...si stiu ce greu e cand te atasezi...
Cryket...condoleante...
Dianocica...pai ce treaba e asta...tu scoti pe altele din butoi si cazi tu in el...hopa sus...capul in fata...si nu uita de lucrurile cu adevarat minunate!
Fatima...la fel de frumoasa...are cu cine sa semene Eva!
Kokorina...Vin eu la ski....(numai ca nu stiu sa schiez)...
...dar oare cu saniuta ma primesti?
....
familia harbujeilor!
Referitor la tema zilei:eu chiar nu am ce sa-i reprosez "sosului"....ma ajuta cat poate si cat ii permite timpul deoarece vine seara de la servici...de multe ori cand vine de la servici si vede ca sunt obosita ma trimite sa ma odihnesc si sta cu el...el face baita...eu numai il ajut...il schimba fara probleme...el a pus pentru prima data pampersul lui Mark...se joaca cu el...il invata tot felul de chestii...si dimineata inainte de a merge la servici face lapticu...stie ca Mark se trezeste pe la 7:30....il iubesc mult si el la fel...si eu consider ca suntem o familie perfecta...!
V-am pupacit!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Donia spune:
crykett, condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca.
quote:
Originally posted by bebinuta
Donia, cum esti? Mai esti dezamagita, ofticata???
Dap, dezamagita si ofticata, foarte bun rezumat.
Pup toate fetele, va multumesc ca va ganditi la mine si ca stati de vorba cu mine chiar daca eu sunt cam absenta.
Pup si fulguletii, care mai cu chef, care mai fara... sa vina repede vremuri bune pentru toti!
Doua vorbe la tema. Eu am un sot foarte bun, dar uneori ma enerveaza foarte tare, m-ar enerva si Maica Tereza daca m-ar gasi in the mood. Chestii pe care de obicei le gasesc dragute si tolerabile pot sa ma scoata din sarite uneori si atunci imi plang soarta, ca dupa 15 minute sa ii multumesc lui Dumnezeu ca am asa un sot minunat
Deci vedeti, nu e doar vina lui...
Si ca sa va incurajez, cand o sa va apropiati de 15 ani de casnicie totul o sa vi se para mai usor... ciorapii lasati prin toata casa sunt subiect de gluma de acum... Na, ma duc sa-mi caut boii...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kokorina
DANDUSA.....hai,nu te mai tavali de ras si spune de ce ai lipsit atat de mult de pe forum.acu ma pregateam sa te strig.tu ne spusesei ca de pe 10 dec incolo ai sa lipsesti pe o perioada nedeterminata,da' tu vad ca incepi sa chiulesti inca mai de devreme.in forma sant mai mereu,mai ales cand si fetele "mi-o servesc"...tot voi santeti sursa mea de inspiratie.am vazut ca te-ai tavalit de ras si la faza povestita cu pascal.aaaaaaaaa!!!!ca imi adusei aminte.fata babei...ai inteles,fata esti tu,baba eu....draga mea,eu ziceam ca esti mai tanara de 30 de ani,deci arati cu cel putin 5 ani mai tanara,arati beton,te tii bine.asa sa te tii in continuare,sa te gaseasca claudiu ca o floare de primavara..
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
hmmm,ai facut tu ce-ai facut si tot m-ai aburit...,tipic capricornilor...
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
kokorina spune:
CRYCKET....condoleante!imi pare tare rau ca esti trista...felicitari pt primii pasi!!!
LAURA....da,la strigarea aia ma refeream.de ce naiba nu stau si eu in iasi.iaca la cate petreceri ma duceam si cati copii veneau si la noi....of,cteodata chiar visez la o intalnire cu voi.sanse sant,o sa lucrez la proiectul asta,ca mai am de ajuns intr-un colt de tara....
DANDUSA.....ce ma stie ea ca sant capricoarna...da' si eu am lipici la fecioare.sa mor de stiu sa-ti dau secretul...pe bune daca nu cu voi imi mai tin si eu viu simtul umorului.hai sa-ti impartasesc ceva despre mine.eu am fost inca de timpuriu haioasa,spuneam la scoala niste trasnai si cu cel mai drag imi aduc aminte de haiul ce-l faceam chiar inainte sau intre examenele de la bac.radeau colegii mei(adica fetele,ca baietii erau in alta gasca si eu ma uitam dupa ei),de erau sub banca.apoi mai tarziu am inceput sa-l amuz pe seful meu(asta nu stiu sigur daca radea de ce debitam eu,sau ca ii eram eu "simpatica"),ideea era ca radea de fiecare replica data.mai apoi am lucrat intr-o firma maaaare cu multi angajati.in birou eram 2 fete si 2 baieti,dar dimineata se adunau mai multi,in jur de 15 oameni.era o hincoteala si o gagicareala si o mistocareala acolo,de nu steia om cu femeia lui.fiecare zicea ceva,altul i-o servea,eu nu mai spun ca mereu glumele mele aveau doua intelesuri si una bucata inteles era intr-o singura directie...te prinzi tu care....erau pe burta toti.buuuun!de cand sant in tara asta,unde aici nu prea am auzit glume spuse,sau care sant spuse sant atat de puerile si fumate de mine inca de cand eram in clasele I-IV....din cauza acestor oameni reci,"nefericiti"....am devenit asa mai inchisa in mine,nu stiu sa mai glumesc.subiect discutat de altfel si cu sora mea si cu mama mea.aaaaa!!!nu mai spun cum radeau fetele mele(mama si sora mea) cand eram acasa....trio veselia eram.eu chiar ma inspaimantasem la un moment dat din cauza asta,nu mai stiu,sau nu mai am inspiratie la poante,nu-mi iese nika din capul asta.remediul pe care mi l-a recomandata sora mea(care ma gaseste extrem de amuzanta),a fost sa tin legatuta cu toti cei care-mi tin treji simturile...ale umorului desigur........hai,ma ca m-am pierdut in amanunte.voi santeti secretul,dar chiar cu modestie te intreb si pe bune.chiar te-am amuzat asa tare?ma bucur sa stiu ca inca sant "vie" si in sfarsit gasesc persoane pe care le amuz.aici sigur n-am gasit nici unul.numai pe sotul meu,dar la el orice as spune eu il distreaza.concluzia:nici asta nu ma ia in serios :)
bamboletta spune:
Salutare
Azi am fost la cheful Riannei de Lorym
a fost f frumos,ne-am distrat
sarbatorita f cuminte si o scumpa
doar Antonia a intors casa cu fundul in sus
Dani o acompania si el pe Antonia![]()
Laura-ce face Dani? Antonia a adormit f greu
inca avea chef de joaca si alergat prin casa ![]()
Tudore de Bebyta
Delia de Lory32
sa cresteti mari sanatosi si frumosi
Danita-![]()

Roxanica-tinem pumnii sa fie totul bine 
Marani-felicitari pt crestinarea bubamarei 
Yagmur-
Dianocica-nu esti singura,noi suntem aici 
si eu la fel am doi copii de crescut
mai lipseste sa-i pun si lui babetica si sa le dau sa pape la amandoi 
daphna-vazut pozele cu indragostitii 
![]()
Dbunny-te inteleg,te inteleg
si la noi cateodata tot asa sta treaba
are noroc ca numai din cand in cand ca altfel eramm si eu pe pereti ![]()
Dia-deja eram invidioasa
auzi la ea 47 kg 
Fatima-
f frumoasa Eva si in ton cu moda 
iti sta f bine cu noul look
crykett-imi pare rau D-zeu sa-l odihneasca
felicitari pt primii pasi 
incerc sa pun pozele de la chef ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dandusa spune:
azi am petrecut superrrr
,am fost la Grigore...,l-am sarbatorit
...,a fost demential de frumos...,toti copii s-au simtit minunat...si ce-i mai important decit ei?,nu?
desi, ne spusese Ruxandra ca nu se pregateste prea mult...
,am gasit o groaza de bunatati pe masa...,care mai de care asezate frumos...,pentru copii o gama variata de borcanele,,iaurtele,suculete,biscuiti,brinzeturi
pentru oameni mari incepind cu bauturi fine
,am beut si eu o dusca...,de ma luase salsa "la vaca lola"...,binenteles...
si de mincare de toate...,de cum am ajuns am bagat...,imi chioraiau matzele de foame...,asa ca le-am potolit...,sincer chiar imi faceam griji...,daca ea a zis ca nu pregateste nika...,ce-o sa maninc?...,slava domnului...,ca am mincat de toate bunatatile...
apoi tortul care a fost delicios...,a uitat sa ntreb de unde a fost comandat...,superrr bunnn
vorbeam cu Teo pe drum...si ne-am zis ca vom mai merge in vizita la Ruxandra...,frumoasa casa...,spatioasa...si foarte primitoare...,toti copii au mincat,toti s-au jucat...,a fost super...
Luni,avem alt chef...,mergem la Raluca,serbam pe Adinuta...,avem o super,super surpriza pentru ele...,ceva la care nici nu viseaza...,abia astept sa ne distram...,o sa fie o nebunie...
Crykett,
condoleante
,imi pare tare rau...
Danita,
off,ce rau imi pare
Donia,
fa ceva...si vino la noi mai des...,te rog...,nu mai fi trista...
Fatima,
frumoase mai sinteti,bai nene...,super pozele![]()
Dbunny,
raspund la tema dupa 10 Dec...,acum am cam uitat cit de bun este sotul meu...![]()
Dayanara,
meyy,eu am avut tot o profa de fizica ca si diriginta...,doar ca nu stiu ce masina avea...,blonda nu era...,barul Nik il stiu,cum sa nu...,am lasat ceva banuti pe acolo...
,patronii nu-i stiu...,pe vremea aia,eram fata serioasa...
,deci la ce clasa ai fost tu?...,la ce etaj?,hai ma zi ceva...,ca ne cunoastem sigur...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Dbunny spune:
Laura cereale d'alea care in mod normal ar trebui sa fie dizolvate in lapte, da tu punle numai in apa...sa vezi...si daca poti sa fie orez simplu fara alte ovazuri si chesii digestive. N-ai gasit lapte fara lactoza?
Vopsitoru/instalatoru...il ai nevoie de 3 ori in viata, dar un dragastos care sa-ti faca un ceai si sa-ti aduca o perinita la spate ai nevoie in fiecare zi.
A meu sotz lucreaza 9 ore pe zi, dar si eu 6. Si de aia facem cu schimbul...pana pe la 3 noaptea se ridica el(de vreo 3 ori, o data-i da si-un bibe) si de la 3 la 8 eu...
Miro la voi s-a inchegat caca? Noi in ultimul timp facem 3-4 pe zi. Consistenta medie.
Asiza nu-ti mai lauda atata barbatu! nu vrei sa facem schim totusi?
Nici n-ar fi bai dac-ar fii mic, grasun si cu chelie..numa masaj la picioare sa stie sa faca![]()
Kokorina nu zii de doua ori, ca daca-i arat la al meu pozele unde stati voi nu sta mult pe ganduri. Noi stam intr-o zona tare arida, fara padure, darmite munti.Imagineaza-ti ca spaniolii din zona asta nici nu stiu cum arata culoarea verde...
Daca mult mai manaca a meu prunc de 2 ori pe noapte eu o iau razna si el devine obez. Baga-n el ca-n spital...cam extremist fiimiu...ori papa prea mult ori deloc.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.