LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Marani, felicitari pentru crestinarea Bubamarei!!! Sa fie intr-un ceas bun!

Roxanica, iti tinem pumnii sa fie bine si sa nu apara complicatii.

Fatima, frumoasa petrecere si frumoasa sarbatorita.

Dianocica, David sa treaca repede perioada maselelor.

Zilele astea mi-am propus sa nu ma mai cert cu sotzul meu. As gasi in fiecare zi zeci de motive, dar m-am saturat. Vreau seara sa ma tina in brate si sa povestim vrute si nevrute. Eu tin supararea foarte mult si asa ca zilele trec si eu ce am castigat? Nimic, chiar din contra. Asa ca, sper ca de acum incolo sa nu uit aceste lucrurisi sa ma fac fata cuminte.

Donia, cum esti? Mai esti dezamagita, ofticata???

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

laura, cereale fara lapte in compozitie, fara grau... in principiu numai de orez simple, le faci cu a[a.. sau orez cu morcovi

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura din ce vb fetele mai demult eu am retinut ca dureaza destul de mult pana se regleaza scaunele iar regimul trebuie continuat mult dupa, gen 2-3 saptamani. pupam dani

dupa o zi de mare kk, vin in sfarsit cu o veste bunicica. cum e mama la mine, am gasit...reteta de clatite din alea 'americane'.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by kokorina

DBUNNY....te astept,dar nu ma minti.dar fii antena!nu-ti trebuie costum de cosmonaut,ca nu stau pe alta planeta.iti trebuie doar de ski.

se vede ca esti in forma...,care-i secretul?,zi drept,fara abureala...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Laura vezi ca sunt niste cereale de la nestle cu orez si morcovi. astea se fac cu apa.
eu din astea i-am dat pt. diaree.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Buna seara

In primul rind vreau sa urez sarbatoritilor pe carea i-am ratat,sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi.
Eu sunt foarte trista ca tataicu meu a plecat la doamne doamne si miine il imorminteaza .
Si ca sa mai imi treaca supararea,baiatul meu a mers singurel
Va pup si mai revin.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

condoleante crykett

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

crykett condoleante!
felicitari pt. primii pasi!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by kokorina

ASIZULE....daca iti fur nr de tel si te sun.ce faci?

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

...no...sa vad, abia astept...n-am nici o problema cu faptul ca mi l-am facut public

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DANDUSA.....hai,nu te mai tavali de ras si spune de ce ai lipsit atat de mult de pe forum.acu ma pregateam sa te strig.tu ne spusesei ca de pe 10 dec incolo ai sa lipsesti pe o perioada nedeterminata,da' tu vad ca incepi sa chiulesti inca mai de devreme.in forma sant mai mereu,mai ales cand si fetele "mi-o servesc"...tot voi santeti sursa mea de inspiratie.am vazut ca te-ai tavalit de ras si la faza povestita cu pascal.aaaaaaaaa!!!!ca imi adusei aminte.fata babei...ai inteles,fata esti tu,baba eu....draga mea,eu ziceam ca esti mai tanara de 30 de ani,deci arati cu cel putin 5 ani mai tanara,arati beton,te tii bine.asa sa te tii in continuare,sa te gaseasca claudiu ca o floare de primavara..

Mergi la inceput