LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 4

shoshika spune:
dia, vreau si eu un cantar care sa arate 47 de kg! sau 57! sau chiar 67!
numai 80 sa nu mai arate ca m-am saturat!
Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

fatima spune:
intram si noi scurtutz si pe fuga..ne cerem scuze ca nu avem timp de citit din urma..recuperam maine..
prestat petrecere turta/mot, toata lumea fericita, distractie cat cuprinde, ne ofticam ca noi nu am avut fulguleti invitati, cum din ploiesti nu prea sunt, maimutzica a ales cartea (m-am rugat de ea sa aleaga banii, ca ce faci mami doar cu cartea pe vremurile astea), cheile de la masina si ceasul (nu stiu ce simbolizeaza).. cam asta..va pun poze..poze turta
eva ioana (08.11.2006)

asiza spune:
Pai bine, ma Dbunny...fix acuma vii si tu cu tema asta ...ca si tata al copilului nu am sa-i reprosez aproape nimic...il plimba, ii da papa, se joaca cu el, ma ajuta la baita, il pupaceste, il dragaleste, il iubeste nespus si o arata mereu!!! Astea se intampla cand e cu noi, desigur...acum e departe si suna zilnic sa intrebe de denis, ma pune sa-i fac nenumarate poze sa i le trimit si nu mai poate de dorul lui!!! Ca sot iar n-am aproape nimic sa-i reprosez decat poate ca sta prea mult dupa curu' meu
...Ma sprijina neconditionat si asta e mare lucru...uneori e neatent la ce spun intr-adevar si poate l-as vrea ceva mai "romantic", dar sunt convinsa ca eu am mult mai multe defecte decat el...gata, mai, ce m-ai "atins" cu tema asta, tocmai acum...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

m_monique spune:
fatima am vazut pozele cu domnisoara ta. cocheta ca de obicei.
tu esti cea blonda?
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

m_monique spune:
quote:
Originally posted by fatima
da, monique, asta era schimbarea de look..m-am vopsit blonda..
eva ioana (08.11.2006)
iti sta foarte bine.
si pe mine ma bate gandul sa-mi mai fac suvite. vreau ca la ziua lui andrei sa arat bine.

poze
botezul lui Andrei

kokorina spune:
1.unde-i LAURA sa ma lumineze ce-i cu mesajul scris de ea...sau mai bine zis cu strigatura pe care a facut-o.LAURA daca intri pe forum,du-te la mes mele scrise in urma,nu cu mult....ca asta de-l citesti,nu intelegi nika.
2.am prins-o pe DIANOCICA fix in toane.nu te mai stresez si eu cu "ce vroiai sa-mi scrii?",ca daca ai o zi naspa,nu ma risc cu tine.sigur vocea aia calda a ta ar deveni raget de leu spre mine de mi-ai zbarli parul.asa ca nu-ti doresc decat sa ai nitica rabdare cu d mic,mai fumeaza,mai intra pe forum.hai,ma ca are si el o zi naspa si tu acuma....ti-o face pe-a ta naspa.lasa-l ca ii ies poate maselele,stii ce doare?lasa butoiul si du-te o tura pe balcon.
DBUNNY....te astept,dar nu ma minti.dar fii antena!nu-ti trebuie costum de cosmonaut,ca nu stau pe alta planeta.iti trebuie doar de ski.
RUXANDRA....ce frumos pove tu acolo cu chef de chef.asteptam pozeeee!!!!
FATIMA....ai o fetita superba!sa va fie de bine "ruperea de turta" si petrecerea se vede ca a fost la cote inalte.tu esti foarte frumoasa,ai un zambet irezistibil,iar parul(eu am o problema cu parul)este exact ce-mi place si imi doresc mie.culoarea parului ma da pe spate.ai putea sa-mi spui cu ce te vopsesti.imi daduse si DANDUSA denumirea si nr de la vopseaua pe care o foloseste,ca si ea are o culoare la fel de frumoasa,insa nu am gasit aici ce foloseste ea.poate ce folosesti tu,gasesc aici.thanks!
ASIZULE....daca iti fur nr de tel si te sun.ce faci?

kokorina spune:
si referitor la tema serii.sotul meu ma ajuta in toate,fara excepie.face cumparaturi,gateste,se joaca cu copchii,ii schimba,ii culca(adica pe unul din ei,ca pe celalalt il culc eu...fara preferinte),ii duce la plimbare pe orice fel de vreme,danseaza cu ei,le canta si le vorbeste in romaneste cateodata.nu sta la tv si copchii pe langa el si nici la computer,decat cand copchii sant in patut,dorm.si mi-a mai montat si mobila si duce si gunoiul.ce ma 'nerveaza,ma 'nerveaza,ma 'nerveaza,dar asta ne priveste direct si personal numai pe noi,nu are nimic de-aface cu copchii.cateodata ii spun ceva,il cert,sau ii explic ca e mai bine de facut asa....ii trece frate pe langa urechi,si asta ma scoate din minti.sau zice."aha,asa facem"...dar eu stiu ca acest "aha" e la misto spus,doar sa nu ma mai auda vorbind.cred totusi ca e tipic barbatilor.ei isi culeg din context numai ce le convine si aud numai ce le convine.de altfel e ok,plus ca pana nu-mi vad niste saci in caruta,orice ar face si orice ar zice,chiar si de zece ori pe zi "aha"...nu-i mai zic nimic.mi-a facut programare la un salon unde ma duc sa-mi fac pt a doua oara make-up permanent la sprancene.prima data cand le-am facut m-a costat o avere,acum nu stiu cat ma costa,si pt ca e fitza mea,o sa-mi platesc din pusculita.dar nu stiu daca ma bazez numai pe pusculita mea sau apelez si la a lui....asa ca tac si inghit cate "aha-uri" vrea el sa zica.bine pana mi le vad puse(sprancenele),ca apoi uit repede si iar ne ciondanim.cred totusi ca asta e tipic femeilor....

Laura13 spune:
dbunny, URGENT, daca intrii si ai timp: ce fel de cereale i-ai dat lui dani? din acelea care se fac in mod normal cu lapte i le-ai facut cu apa? sau cereale care contin lapte? sper ca ai inteles intrebarea. dani face in continuare kk moale
kokorina strigarea era....aiai cu miercuri, da? pai miecuri face si puiul meu un anisor, facem taiatul motului si restul sambata, dar miercuri as vrea sa vina copii la el, sa se joace, sa fie un picut deosebita ziua aceea. daca era altceva....sorry, nu m-am prins, poate ma "luminezi"
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006