LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Seara buna fetelor!
ALEXANDRA,Marc e tot mai scump pe zi ce trece,l-am admirat pe micutul morosan,tare drag imi e de el!
FATIMA,esti ff frumoasa iar Eva e o scumpa,iti sta fain noul look!
CRICKET,condoleante,felicitari pt primii pasi!
DBUNNY,auuu,ce doare ...deci ..cum sa va spun,eu nu ma mai plang ca imi pierd timpul,eu cresc copila singura,el nu i-a dat niciodata de mancare,nu a schimbat-o,etc...in casa totul eu fac,pt ca sunt mai mereu singura.Asta e..

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

deci vad ca toate avem aceasi dusmani:canapeaua si tv-ul

Ma mai inteaba prietenii: mai faci copii? la care eu raspund(de fata cu sotul: cu Paco nu!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Azi am fost la chef la Grigore . Gazdele au fost perfecte, Grigore ne-a lasat sa ne jucam cu toate jucariile lui. Ce bine! Ne-a placut mult de tot. Dragos a fost incantat. Asa draguti au fost toti... Fotografii bineinteles ca eu nu am, iar n-am gasit bateriile. Asa ca astept si eu.

Le-am cunoscut pe Dandusa si Teutz, am revazut-o pe Raluca_u. Par minunate pe forum? Sa le vedeti in realitate! Sunt extraordinare. Ce sa mai spun de copiii. Asa drag mi-a fost de toata lumea. Ruxandra, m-am simtit bine, bine, bine.

Noapte buna tuturor.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dandusa - tare as vrea sa.mi aduc aminte mai multe oricum am facut doar pana intr.a 11 ca bacul l.am dat in pttr, daca nu ma insel oi fi fost in c sau d da si a imi suna cunoscut :)))
pe vremea aia venea sotul sa ma ia de la scoala, bine atunci nu era sotz era prieten si avea o masina decorata cu camel sau montecarlo, daca iti spune ceva, ma gandesc ca aia sarea in ochi fiind colorata
ahhhh uite cum scriu cum imi vin mai multe in minte , tu o vedeai atunci pe loredana groza? ca statea pe langa liceu, mereu o vedeam aproape zi de zi
o sa pun o poza cu mine de atunci poate cine stie

dbunny - eu as mai vrea un bebe daca e baiat se va numi felix daca e fata silvana liora

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Dbunny
[
Asiza nu-ti mai lauda atata barbatu! nu vrei sa facem schim totusi? Nici n-ar fi bai dac-ar fii mic, grasun si cu chelie..numa masaj la picioare sa stie sa faca

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

...beeeyyy, tu nu l-ai vazut in poze???...ntz ntz...e cel mai sexi/cel mai tare din parcare ...n-ai nimerit-o cu nici una: nu-i nici mic, nici grasun si nici cu chelie...si nici masaj n-are habar sa faca (no vezi, asta ma enerveaza pe mine la culme)...

kokorina, stii tu ca al meu sot a fost p-acolo pe la voi prin orasel...a zis ca-i super frumos, asa ca poate poate va vizitam intr-o buna zi...
Donia, azi i-am dat lui Denis mar cu piept de pui...a mancat, da' n-a zis nici de bine, nici de rau ...manca asa...pasiv...io zic c-o fost bun
Astept poze de la cheful lui Grigore... ca va tot laudati acilea...bagati bagati, macar virtual sa ne infruptam si noi din bunatatile pregatite de Ruxandra Mi se pare absolut minunat ca intre mamele de fulguleti s-a creat asa o legatura puternica, asa incat fulguletii pot petrece impreuna. E extraordinar!!!!!!!!...aaa si poze de la petrecerea Riannei va rugam...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dbunny multumesc. ma duc sa ii pregatesc pt la noapte, poate macar atunci il pacalesc
iar a facut kk, nu a mai facut noaptea de cand era bb mic. ma duc langa el
va pup, n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

laura, vroiam sa spun ca exista orez de milupa care e fara lapte si il poti prepara cu apa (si-i poti pune niste banana pt gust in el) si de la nestle orez cu morcovi, care e tot fara lapte si il poti face cu apa
stiu ca nu s-a inteles numic din mesajul meu ca nu ma puteam concentra cu oana calare pe mine
o sa-i treaca, numai ca dureaza mai mult... la noi a tinut 2 sapt, cu regim cu tot

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kokorina, noi vroiam sa venim la ski in austria iarna asta, dar am mai cugetat si... e totusi un drum prtea greu pt oana acum... dar la anu' sigur .. anul asta vom pleca pe undeva prin tara, pe aproape

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Aniversare Rianna

Laura-Dani sa-i treaca burtica

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

sa va spun ce mi-a facut tudor in seara asta?
nu mai sta deloc la schimbatul pampersului si cand sa-l schimb in seara asta... a plecat... cu caca la fund! am avut noroc ca s-a murdarit doar body-ul... putin mai avea pana sa umple tot patul de parfumuri!

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput