Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 8
carina spune:
Si eu vreau sa prelungim......
Mephala: m-am indragostit de Teodor. E un dulce si jumate. Nu mi-l dai de ginere ca si fata me e frumoasa foc 
Tzuuuuuuni: vreau poze (si sa stii ca nu tac pana nu mi le arati).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Felicitari lui Teodor.
Carmen cum s-a comportat Iustin la gradi?
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Carina, a ta e don'soara mare, frumoasa, ce sa faca cu Teo? Sa-l creasca? ![]()
Iustin e promis Isabellei.
Gusta, i-a placut, a plans cateva minute cand am plecat, apoi s-a jucat cu copilasii. Cand am venit sa-l luam (l-am lasat doar 3 ore jumate), papa bors.
Surpriza s-a produs acasa: e circumspect de linistit si pare trist in permanenta. Nu inteleg de ce....
Mephala - Gusta - Cornelia
khristin spune:
Sint la scoala si am intrat sa va spun rapid ca vreau si eu la concurs.
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
DianaR spune:
Carmen, multumesc de intrebare, suntem bine cu totii. Vlad s-a adaptat f f bine la gradinita (de stat cu program scurt) n-am avut nici o problema cu el de la bun inceput, ii place f mult. Timeea creste si e dulce cum numai fetitele stiu sa fie...
Cum a fost prima zi de gradi? Edit, acum am citit in urama si am vazut ca ai spus de gradi. Nu te ingrijora, e fireasca reactia lui ptr prima zi. Lasa-l o sapatamana, cam atata dureaza adaptarea.
Am cam renuntat la regim si ma mentin in mare la 55 kg. Fiind iarna nici nu insist sa scap neaparat de kg in plus, ma simt si eu bine manacand si interzise...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Delidana spune:
Buna,
Cornelia, sa stii ca imi pare rau ca nu mi-am luat ramas bun de la Edi, asa ar fi fost frumos. Multi
ca-i tare dulce.
Tzunica, ma bucur tare mult ca iti place rolul de mamica si mai ales ca Maria s-a acomodat asa de bine cu tine. Pentru mine a fost uimitor sa vad cit de mult tine la tine si vrea numai la tine in brate. Cred ca va potriviti. 
Carmen, ce de incuscreli pe aici, miine-poimiine punem de-o nunta pe forum. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Delia, nu rade, ca nu stii ce-ti rezerva viitorul...
mi-am facut varza Scarsdalul de azi,
, dar maine continui.
Mephala - Gusta - Cornelia
Delidana spune:
Carmen, chiar ca nu stii. ![]()
Mi-a venit masina de spalat acasa, abia astept s-o pun in functiune.
Nu stie ce-o asteapta. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Delidana,"uda" bine masina!!!![]()
Vorbesti de a ta ca nu stie ce-o asteapta...ce zici de mine ca mi-am luat una in care inap 8 kile de boarfe,in ideea sa nu mai vad maldare de rufe...pe naiba,..adevarul e ca le termin mai repede de spalat,dar se aduna si mai mult de clacat si pus la loc
Cum o dau tot nu-i bine!
Ce masina ti-ai luat?
Fetele,pana la urma cum ramane cu concursul? Raportam maine in formatul actual si prelungim pana la 1 decembrie? Eu m-am gandit de mai demult la solutia asta,dar n-am indraznit sa o postez,sa nu-mi sara lumea'n cap,sio cand colo...gand la gand cu bucurie![]()
Va pup,ma duc la rufe ca am ajuns in stadiul in care mi-e mie rusine cu ele
Dupa volumul de munca necesar,cred ca slabesc un kil
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
violeta70 spune:
Buna seara si bine v-am regasit.
Mi-a luat ceva timp sa citesc din urma. Imi pare insa rau ca exista ceva tristete pe aici. Ruxandra, Anca, Ioana eu nu sunt buna sa dau sfaturi (sunt o persoana mai pesimista si negativista), dar sper sa treceti peste toate si sa alegeti ce este mai bine pentru voi. Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si gandurile.
Tzuni ce rau imi pare ca nu am fost si eu acolo! Dar asteptam poze. Dumnezeu sa fie alaturi de voi! Maria-Sara, micuta crestina, a gasit mamica perfecta.
Mephala ai intuit bine, de maine, dupa raport, cred ca am sa trec la mentinere. Mai ales ca incepe postul si trebuie sa fiu f. atenta ce anume mananc.
In excursie a fost super (desi am fost cam obosita, dupa o sambata ploioasa in care am cumparat varza, am facut mai multe trteburi si am ajuns acasa pe la 23.30, m-am culcat pe la 00.30, iar duminica m-am trezit la 4.45). Cu toata oboseala, a fost de vis. Am avut parte de prima ninsoare din anul acesta (la Cheia), unde a si viscolit zapada. Am fost la manastirile: Suzana, Cheia, Zamfira si Ghighiu.
De mancat am mancat cam aiurea: sticksuri, salata orientala, chiftele (2), snitele (2), un Kinder Bueno, iar seara am mancat branza, 3 polonezi de pui, putina toba, cu castravete, ardei gras si ceapa rosie. La final am mancat niste seminte de floarea soarelui. Apoi am cazut franta.
Azi am mancat (seara): branza cu castravete, ardei gras si ceapa rosie + un iaurt de fructe light (400 grame)
Dordia este bine. Este innebunita cu casa. Azi a reusit si a venit zugravul si s-a apucat de treaba. La servici este super prinsa, vine in fiecare zi pe la 20.00-21.00. La control mergem miercuri, daca nu mai intervine ceva.
Aseara, pe la 00.00, i-a fost bunicii noastre rau si a trebuit sa cheme salvarea. Se pare ca nu este deloc bine. (metastazele cred ca au urcat la plamani). Bunica are 85 ani, face in februarie 86 ani. Singura noastra speranta este sa nu sufere prea mult.
Va las acum si va urez o noapte linistita.
Pupici