Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
Buna dimineata frumoasele mele, triste si fericite, cu probleme si fara...
In primul rand, vreau sa va multumesc Cornelia si Delidana
ca mi-ati fost alaturi la botez. Fetzle voastre zambitoare ma faceau sa ma calmez. Eram stresata rrrrau, emotionata pana in maduva oaselor... Si tremuram - incercam sa legan fata, ca sa nu se vada (prea tare) cum imi tremura mainile. N-am vazut cand a bagat-o popa in apa, pt ca am inceput sa plang, dar astept sa primesc pozele si filmarea.
Am avut un we mai mult decat frumos. Dupa ce vineri am fugit sa cumpar carucior, m-am urcat in masina si m-am dus s-o iau pe fetita la mine. N-a plans nici o clipa. S-a inteles din prima cu Pisu. A mancat bine si a dormit tun, de seara de la 10 pana dimi la 7 (pauza de biberon cu lapte) si apoi pana la 9 jumate. E o dragutza. Chiar simt ca ne vom lipi bine una de alta. In casa seara ma striga "mama", iar dimineata incepea cu "tata"
Apropo de "tata"...domnul cu care tot ieseam eu la intalniri si filme, a preferat sa mearga la un chef sambata seara. N-a venit sa ne cunoasca. Iar la botez: pauza! asa ca...duca-se!
Noi doua suntem o forta si singure!
Am schimbat primul pampers din viata mea. 

Si aia mica parca simtea, ca radea de mine intruna. E o dulcica!
Sambata am fost al un chef de pusti - aniversarea de 1 an a baietelului Ruxandre_sb. Erau cam 8 pici de la cateva luni la un an jumate. Toti se tarau pe jos, se jucau, chitzaiau.... O nouatate pt mine un astfel de chef. Imi place ca n-o asasinez pe Maria cu atentie si instructiuni pretioase. Asa ca s-a bucurat din plin de copii si jucarii sub ochii mei. Am imbracat-o frumos, in rochita...
Justasmallkiss, Puskin, gusta, am plans citind ce-ati povestit si mi-am amintit cum traiam eu in urma cu cativa ani. Dar am avut puterea sa plec din relatie. Desi mi-am rupt din suflet - pt ca-l iubeam inca nespus. Dar noi n-am fost casatoriti. Poate de-asta a fost mai simplu. Si eu intotdeauna am fost independenta financiar, cum spunea si Mik. Stiu ca e greu, dar ganditi-va doar atat: aveti de la Dumnezeu o singura viata - sunteti datoare in fata Lui sa o traiti fericite. E pacat sa fiti triste. Luptati pt relatiile voastre sau puneti punct. Nu stati la nesfarsit in suferinta. Copiii vostri vor simti asta! Curaj si va imbratisez sa va dau din optimismul meu 
PS. Ca sa va mai fac sa zambiti: nu putea trece we cu Sara fara sa nu fac vreo traznaie, asa cum imi sta in caracter.
Cand sa plecam spre petrecerea de pici, afara turna cu galeata. Pana la masina aveam de mers cativa pasi buni. Aveam la mine rucsacul cu cele necesare pt bb, doua pungi cu cadouri, umbrela si, fireste, bb. AM dus-o in brate pana la masina (are 11,5 kg) si acolo am lasat-o jos, langa picior, pana pun pe bancheta bagajele ca s-o pot instala pe ea in scaunel. Ei bine, intr-o fractiune de secunda am scapat-o intr-o...balta cu noroi. Pe burta. Am ridicat-o de-acolo neagra de noroi, incat cand am vazut-o am inceput sa rad - si bb radea si ea! Noroc ca nu s-a lovit! Asa ca...inapoi in casa, schimba rochia, ciorapeii, haina groasa...tot tacamul! Cand o sa creasca mare o sa-i povestesc ce mama aiurita a avut! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
gusta spune:
Neatza.
Venit de la medic plecat bou si am venit vaca.Plus ca m-au programat la un echo pe 3 decembrie si eu mor de dureri.Frumos din partea lor si nu va zic ce maruntel dau din gura si ce frumos am vorbit pana am realizat ca Mara e langa mine si aude tot ce zic.
Cornelia asta e eu numai zic ca sunt o vaca mare si sincer nu pot sa iti dau bice ca trebuie sa incep sa imi dau mie prima data.
Carmen vreau si eu reteta de saratele.
Tzuni ma bucur cand citesc ce scrii despre Maria si se vede ca gata ti-ai intrat in rolul de mamica.Cand o iei de tot acasa?
Azi e ultima zi de concurs ,maine dam raport?
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Gusta, eu sper sa fie cat mai repede!
Am o dedicatie speciala pt tine, apropo de ceea ce ai scris mai sus:
www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk" target="_blank">HA HA HA
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
gusta spune:
Tzuni mi-ai adus zambetul pe fata cu melodia ca m-am apucat de bocit ca eu asa trebuie sa astept pana se gaseste unu sa imi dea vreun medicament.
Astept poze de la botez daca se poate?
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Tzuni,am citit si recitit postarea ta,ma bucur nespus ca esti fericita si ca deja o iubesti pe fetita. Nici nu stie ea ce noroc are ca v-ati gasit! Numai bine va doresc ,sanatate si fericire!!
PS. In locul tau cred ca puneam de tantrum daca mi se umplea cupilul de noroi,dar deh,al meu are 5 ani si e ca o caracatita la imbracat,parca are 7 maini si 14 picioare,sa dea Domnu' sa nu ajungi la fel in 2-3 ani![]()
In legatura cu concursul am o propunere: ce-ar fi sa-l prelungim pana la 1 decembrie? Eu am slabit numai 2 kg din cele 4 initiale 8dar o saptamana am fost la soacra-mea unde am mancat din carton si o saptamana mi-am revenit) si imi place ca ma tine in priza,imi place echipa,imi place atmosfera...cum vreti voi!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
olguta12 spune:
Neatza trupei de shoc
Happy Monday (sanchi!
)- ce n-as da sa mai fie Duminica dimineata inca o data.
Weekendul acesta am fost "singuri" acasa, doar noi babacii- adica eu, soatza si parintii mei, impreuna cu pisicile
. Galushca a fost la socrela de Sambata pe la 2, si urmeaza sa ne-o "livreze" diseara, pe la 6:30. A fost liniste, calm,dar si pustie casa, si toti ii ducem lipsa
.
Weekendul acesta a cam scos pirleala pt toata luna.
Sambata seara ne-am petrecut-o "separat". Mi-a cerut VOIE(sa vezi si sa nu crezi!!!
) daca poate merge la un bachelor party, am spus ABSOLUT, iar eu am fost cu fetele in oras sa vedem o formatie, apoi la "breakfast" la 2 dimineatza.
Ieri ne-am trezit -eu la 9 am, el la 5 pm

(avea restantze serioase la capitolul odihna!!),si am dus "tratative" serioase cu "mamaie" si "tataie" sa-i scoatem in oras, la un film si la cina. N-a fost chip. Am gasit si-un mesaj de la niste prieteni, si am iesit pina la urma din casa, cu toate ca era o vreme sub orice critica. Un frig de-ti inghetza "pipota" in tine, si o ploaie rece si marunta, de o simteam si in gingii, nu numai in oase
.
Am mers la un restaurant mexican, am fost 11 persoane, a fost chiar SUPERB. Ce a fost si mai si? In drum spre restaurant, pe autostrada, in timp ce conducea, soatza s-a hotarat sa-mi dea cadoul de aniversare. M-a pupat, si-a cerut iertare pt "razbelul rece" de saptamana trecuta, si mi-a intins cutiutza frumos ambalata.... Un inel de platina, cu 24 de diamante mai mici si 4 mai mari. S-a dus dreq tot machiajul meu, ca am bocit pina la restaurant ca o baba dementa
. El saracu' ii tot dadea cu "BABY! Daca nu-ti place, il poti duce inapoi, si-ti alegi tu altul...nu-i cu suparare"...bla.bla.bla...eu plangeam de fericire, si el saracu' speriat TOT
. Mai rar asa aniversare![]()
.
Apoi a urmat un film (Lions for Lambs) cu unul din cuplurile de prieteni, si acasa
.
Nu e vorba de inel, sau de valoarea lui. Este vorba de GEST, de faptul ca a ales EXACT ceea ce mi-as fi ales EU singura. Faptul ca imi cunoaste gusturile, si a tinut cont de ceea ce imi place. Faptul ca si-a dat "interesul", si ca nu mi-a dat "in cap"(vorba vine!!!) cu un buchet de flori si o cutie de bomboane.
Am citit cele scrise de Tzuni- si apreciez vorbele ei- dar cred ca nu m-am facut indeajuns de bine inteleasa. Eu una nu am "probleme" cu soatza mea. Ne iubim- cam prea mult spun unii
- sintem impreuna de aproape 10 ani, am trecut si prin bune si rele, dar sintem impreuna pt ca DORIM asta. Toata lumea are probleme, certuri, discutii. Si mai toate inerente. Buba la noi e ca sintem amandoi EXTREM de incapatzinatzi si aprigi( eu poate chiar mai mult decat el
)."PROBLEME" nu avem, ni le creem(nu stiu cum se scrie corect in romaneste " we create", asa ca scuze
). Noi ne luam la cearta din banalitati: politica, filme, ce geam a mai spart vecinu', etc. Sincer nu am ce-i reprosha, in afara de faptul ca nu e de acord cu mine 100%
. Dar chiar asta m-a atras la el- faptul ca are personalitatea extrem de puternica, si sintem atit de diferiti,incat intr-adevar de complectam unul pe celalalt. Daca nu eram fericita, n-as fi stat cu el 10 ani de zile. Nu e stilul meu. Sint eu prea dili sa sufar in tacere
- si vorba mamei- MULT PREA RAZBOINICA
sa accept un compromis.
Si on topic- de meniu nu mai pomenesc, ca s-a dus dreq de mult dieta mea- pur si simplu imi e frica sa ma urc pe cantar. Dar soata mea spune ca-s "sexy momma" la puterea 1000
. Azi e luni, o luam de la capat, nu?
.
Tzuni- felicitari si pt BEBE
si pt botez- tot ce va doriti, si fericire, sanatate si bucurii CAT INCAPE!!! Asteptam poze cu sufletul la gura![]()
Cam atiti pt acum, ma duc sa ma intzolesc pt scarbici, si sa-mi admir "giuvaerurile"
...m-am ramolit de tot, stiu

pe mici si mari, si succes in continuare
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
DianaR spune:
Am intrat sa o felicit pe Carmen ptr frumusetea mica cu ochi ca cerul de pe prima pagina DC si uite ca vad! Tzuni a gasit un ingeras! Sa-ti traiasca sanatoasa micuta crestina, vei fii o mama minunata! Sa inteleg ca are un an si 4 lunisoare?
Carmen ne faci cinste cu o bere virtuala ptr micul fotomodel?
Pupici tuturor fetelor si fruntea sus, maine va fii mai bine!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
cornelia_laura spune:
Mamica dulce, ca bine zici. Si eu as vrea sa prelungim concursul
. Acum la sfarsit am dat-o rau in bara.... Carmen, restul fetelor, ce ziceti???
Mephala - Gusta - Cornelia
gusta spune:
Eu sunt pentru ca dimineata cantarul arata un mic mai mult da la ce umblata sunt ma mir cum nu arata 100.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Diana, multumesc ca mi-ai spus si mie,
. Ai tai ce mai fac? Cum s-a acomodat Vladut la gradinitza?
Dau o
: Teodor e www.desprecopii.com/" target="_blank">fotomodel.
Gusta, Mamicadulce, Cornelia, daaaaaaaaaaaa, sunt de acord cu prelungirea concursului pana in decembrie.
Numai ca trebuie sa dam o sansa fetelor care vor sa se inscrie si ele, eventual pot face noi echipe.
Tzuni, felicitari inca o data pentru micutza crestina! 
Mephala - Gusta - Cornelia