Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 6
nastad spune:
quote:
Originally posted by ina C
nastad, iti spun din experienta ca e mai bine sa nu iei ex din prima.Eu l-am luat si am condus de 10 ori in 10 ani...
Poate ai dreptate, dar m-am saturat sa car copii prin autobuz si nu peste mult timp voi avea masina mea.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
pierzi pariul.
Mephala - Gusta - Cornelia
Inseamna ca ai toate sansele sa-ti iei blugii cu masura mai mica.
Ina, dau de veste.
V-am pupat, pe miine!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Buna seara fete dragi! Va
pe toate si va doresc tot binele din lume.
Gusta, Ioana, Anca, Olgutza raspunsul problemelor voastre e doar in voi.
Voi stiti cel mai bine cum sa puneti punct starii in care va aflati. Ori iertati, dar nu uitati ce-ati patit ori nu iertati dar uitati complet de jumatatile voastre. Singurul lucru pe care pot sa-l spun e ca : Viata e prea scurta ca s-o traiesti nefericit! Si-o viatza ai, nu mai multe. Va doresc tuturor intelepciunea de-a face pasul corect pentru voi si copilasi vostri. Ruxandra la tine situatia e mai putin delicata avand in vedere ca nu-i nici un bb implicat. Bucurati-va ca sunteti sanatoase si in putere ca nu se stie niciodata cand va rasare soarele si pe strada voastra. Eu va doresc s-aveti parte numai de zile insorite.
Delidana s-o stapanesti sanatoasa si sa aibe viatza lunga.
Mephala, Inac imi ploua in gura de cate bunatati stiti voi sa gatiti. 
Tzuni sa-i fie de bine crestinarea micutei si te-asteptam sa ne povestesti cum a fost ... in poze.
Fetelor sa va zic o zicala care am auzit-o saptamana aceasta de la un barbat: Dupa casatorie nevestele vor sa-si schimbe barbatii in timp ce barbatii isi doresc ca nevestele lor sa nu se schimbe deloc.
Adevarat sau fals? Ce parere aveti?
Pentru toate fetele
si zile fericite.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Buna dimineatza si poftiti la ceai/
.
Zuzilici, e doar o zicala, nici adevarata, nici falsa. ![]()
Delia, sper si eu...
imi tine cineva companie?
Indata vom pleca cu Iustin la 'gradi'.
gusta spune:
Aici sunt Carmen si iti tin companie ca vreau sa sun medicul sa imi fac o programare.
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor. 
Carmen, multumesc de cafea. Cred ca deja ai plecat la gradi.
Zuzilici, eu cred ca e adevarata zicala in 99% din cazuri.
Ieri nu am avut timp sa intru am fost intr-o fuga toata ziua. La 11 am plecat spre Mall unde m-am intalnit cu fetele de la targul de jucarii. De acolo am fugit la biserica la botez. Apoi a trebuit sa trec si pe la socrii ca era ziua soacrei(Sf Victor). Si era musai sa ne intoarcem si repede acasa ca Eric(tot racit) ramasese cu mama care nu prea se descurca cu el. Azi dimineata a facut si Edi febra
, probabil a luat de la cel mic raceala asa ca azi e si el acasa.
Meniul de azi:
MD: ceai, cafea
P: gratar de pui si salata
C: 2 iaurturi mici Activia, 1 banana
tumpi spune:
Neata si de la mine.
CArmen, multumim de cafea.
Fetele, va admir ca sunteti asa de ordonate in meniuri,eu iara ma simt asa de balonata si nu pot spune ca am mancat cine stie ce.E adevarat ca sunt si cu pb lunara pe cap,dar totusi.
Sper ca saptamana asta sa fiu si eu mai ok mancatul, ca nu mai am nici o aniversare, nici un musafir.
o Saptamana excelenta va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
cornelia_laura spune:
Si acum sa va povestesc de la botez. In primul rand ma bucur enorm ca am reusit sa ajung. A fost o incantare sa le cunosc pe Tzuni si pe minunea ei. Tzuni e o femeie superba
, mult mai frumoasa decat in poze si slaba. Iar micuta Sara Maria e o papusa. Ne-a intrat definitiv in suflet. Mamica ei era foarte emotionata desi sa straduia sa nu arate asta si sa zambeasca tuturor. Fetita era obosita deja dar s-a descurcat tare bine. Mi s-a parut formidabil felul in care se agata de mamica ei, si numai la ea in brate se linistea complet. E o mare afinitate inre ele. Din pacate eu am plecat un pic inainte de final si nu prea am putut sa mai vorbesc cu ele dar in mod sigur voi face cumva sa le mai vad.
Tzuni, sa-ti traiasca mica crestina, sa te bucuri de ea. O meriti pe deplin!
Cu ocazia asta ma bucur ca am cunoscut-o pe Delidana pentru care Eduard a facut o pasiune
. A fost tare necajit ca la plecare nu a mai mers cu el in masina.
cornelia_laura spune:
In sfarsit on-topic: merit niste bice
zdravene pe cocoasa pt ca ieri am dat-o in bara rau de tot. La soacra-mea am mancat rezonabil gustarea si felul principal: 2 felii de salam, 1 felie de cascaval, 2 felii de sunca fara paine, pui la gratar si salata. Dar am mancat tort si gogosele cu crema si frisca, si am baut 2 pahare de suc. Acum regret
pt ca nu imi era asa mare pofta si mi-e ciuda ca am cedat. Azi ma simt balonata rau. Sunt si in asteptare de rusi. Bag ceai la greu. Carmen, gusta, iertati-ma.
dordia, cum te simti? Hai vino cu bicele.
carina spune:
Neata fetele cochetele
Anca, Ioana, Ruxandra: imi pare tare rau ca aveti probleme. Stiu ce inseamna pentru ca sora-mea se invarte de multa vreme in aceleasi ape si nu prea mai stiu ce sa ii zic. Eu va doresc doar sa avti puterea sa alegeti ceea ce e mai bine pentru voi si copiii vostri.
Eu m-am tampit de cap si am mancat ca sparta si sambata si duminica - nu cred ca au trecut mai mult de 10-15 minute fara ca eu sa am ceva in gura.
In plus eu am si probleme mari mari cu tranzitul, iar de dimineata ma simt ca un pinguin - mai am un pic si cad in nas de cat de balonata ma simt.
Sper macar ca pe maine cand se termina concursul sa nu am mai mult decat cu cat am inceput.
Tzuni: felicitari pentru botez - esti un exemplu de hotarare pentru mine. Va doresc la amandoua tot binele din lume. Vreau si poze sa stii.
Meniul pe azi:
Dimi: cafea+baton fitness+activia
Gustare: mar si 3 biscuiti si o bucata de ciocolata ![]()
Pranz: salata caprese
Gustare: mango+mar
Seara: as vrea doar un mar si 2 prune
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai