Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 5
mephala30 spune:
Gusta,
, asa te vreau! Geaca roz este imboldul cel mai bun ca sa scapi de ultimele kg.
Marimea la blugi? habar n-am...depinde de model, de firma.
Vreau o pereche cu talie joasa, inchisi la culoare si stransi pe picior.
De regula port marimea 29, acum as vrea un 28.
Mephala - Gusta - Cornelia
gusta spune:
Carmen cred ca uneori ma port ca un copil ca am si unele lucruri cumparate pe care numai copii le port.Iar geaca e ceva ce mi-am dorit de mult .
Aici ploua si e vreme urata asa ca noi azi numai in casa .Plus ca ar mai trebui sa strang cate ceva prin casa dar chef nu si atunci o las pe maine ca e o noua zi si o sa am mai multe forte.
Marilena si Mara Augusta
nastad spune:
Buna dragelor!
Ruxandra, Ioana,Anca ,imi pare rau ca treceti prin asta...eu nu sunt buna de sfaturi da sunt alaturi de voi si oricand vreti puteti spune ce se intampla.
va pup si sper sa va fie bine!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mephala30 spune:
gata plimbarea, acu am bagat o tava de saratele la cuptor. 
Delidana spune:
Buna,
Am fost si eu la botez, impreuna cu Cornelia.
A fost frumos, Tzuni a fost foarte emotionata si fericita
, iar Maria-Sara e o bombonica de fetita. Le doresc tot binele din lume. 
Carmen, bune raciturile si nici la salata de beuf nu zic nu.
Dupa saratele nu prea ma omor.
Mik, mersi de pont. Oricum n-o instalez eu dar e bine de stiut. ![]()
Azi am fost la film, am vazut "The brave one" cu Jodie Foster, cam trist dar interesant. As fi vrut sa vad "The last legion", din pacate era la niste ore mult prea inaccesibile.
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
ina C spune:
Buna seara, fetelor!
mephala, am net acasa, dar vineri am plecat in graba si am revenit acum.Ne-am oferit si noi un wk de relaxare...
Ce se aude cu Tzuni?Sau se "cumetreste la ora asta".Fericire si tot binele din lume!
puskin, Ioana si mamica dulce, de ce nu incercati sa plecati doar voi cu sotul undeva citeva zile?Poate s-ar mai lamuri lucrurile...Va doresc si voua sa aveti parte de intelegere si dragoste!
nastad, iti spun din experienta ca e mai bine sa nu iei ex din prima.Eu l-am luat si am condus de 10 ori in 10 ani...
mephala, moldoveanca gospodina!Asta asa ca sa ma laud eu ca va scriu si stau cu ochii pe o ciorbita de vita, o tocanita de cartofi, morcov si pui pt copil, o varza cu suc de rosii si o friptura de ied la cuptor...
o seara buna, ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
mephala30 spune:
Ina, pe cuvant ca ma intreci in ale bucataritului. Oau, cate feluri de mancare!!! 
eu mi-am bagat coltii in 4 saratele, fix 4,
.
Delia, ati facut si poze?
Delidana spune:
Pun pariu ca acum o rontai pe a 5-a. Sau macar te gindesti la ea. ![]()
Am facut si citeva poze, le voi pune saptamina viitoare (sper).
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
ina C spune:
de obicei gatesc simbata pentru 2-3 zile.Daca nu am fost acasa...baietii vin la prinz miine...
Delidana, sa stapinesti sanatoasa masina!sa-mi spui si mie cum e...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty