Nou stil de viatza (157)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza la /ceai.

Mamicadulce, imi pare rau si pentru situatia existenta in casnicia voastra.
Imi trec multe prin cap acum, concluzia e urmatoarea: o casnicie, cu bune si rele, pentru totdeauna, nu rezista decat cu sacrificii si compromisuri.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

O cana dubla de cafea ca e bine venita si ma duc sa citesc ce ati scris ca eu ieri am fost toata ziua plecata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata si de la mine.

Carmen, mersi de ceai. Am o foamee...cred ca am ramas restanta de ieri cind am mincat doar dimineata si seara ca in rest am fost tot pe drumuri.
Ce bine-ar fi sa nu ploua azi.

Mamicadulce, sper sa gasiti o solutie care sa mearga pe termen lung...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Citit ce ati scris.

Carmen azi ce ti-ai propus.

Delia sa stapanesti masina sanatoasa.

Si acuma ca sa incerc sa le zic si eu ceva la cele 3 fete.Nu stiu daca sotii sunt straini cum e cazul la mine adica stiu ca la Anca e german dar la Ruxandra si Ioana nu stiu.EU pot sa va zic din proprie experienta ca olandezu meu e super rece,nu ne potrivim deloc ne certam uneori din nimicuri,sunt zile cand poate numai ne salutam si atata lista ar continua,dar eu incerc sa ii ofer Marei un camin si daca nu se mai poate asta e ,fiecare cu treaba lui.Eu am mai fost casatorita si am divortat ca ajunsesem sa iau bataie din orice.Apoi am intalnit olandezu si am ramas insarcinata si acuma incerc sa salvez ce este intre noi.Nu ma intrebati cum as defini relatia noastra ca chiar nu va pot raspunde .La noi si diferenta de varsta isi spune cuvantul.Eu am 26 el 48 plus un baiat din alta relatia.In schimb pot spune cu mana pe inima chiar daca m-ar ruga in genunchi eu cu el nu ma casatoresc.Sa nu credeti ca imi place situatia asta dar eu chiar nu am unde ma refugia ca in tara nu ma duc si incerc si eu sa comunic cu el sa il fac sa interactioneze cu mine dar nimic.In schimb pentru Mara face orice si chiar ma mir ca uneori sta cu ea si am liber sa fac ce vreau si tot asa.In schimb comunicarea intre noi lasa de dorit.

Asa cum spunea Cornelia eu am facut un compromis si am lasat mult de la mine,poate prea mult si am gresit inapoi nu o sa dau dar si el stie ca daca vom continua asa nu va mai exista nici o relatie intre noi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la
In primul rand Tzuni, ma gandesc az la tine s la micutia Sofia-Maria care va fi crestinata azi.Nu am sa fiu fizic acolo,dar cu gandul si sufletul voi fi alaturi de voi.Asteptam poze cand ai timp.
Am citit si eu din urma,imi pare rau fetele sa citesc despre problemele vostre.
Viata e tare grea si incalcita si niciodata nu sti ce iti ofera.
E greu sa dai sfaturi,mai ales ca atunci cand sunt probleme in casnicie e usor sa dai sfaturi din exterior.
Nu va pot spune decat sa aveti grija de voi in primul rand si de puiutii vostrii.
Delidana, sa stapanesti cu bine masina.
Eu azi fac niste sarmale, sa vedem cum e varza, ca am luat ieri,dar inca nu am desfacut-o.Astia aici nu au varza buna,sper sa iasa bune sarmalele.
Inchei aici, ma duc sa imi fac cafeaua si sa ma apuc de sarmale.Daca mai apuc mai intru inainte sa-mi vina musafirii.
O duminica placuta va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, dragelor.
Delidana, sa-ti stapinesti sanatoasa achizitia. Sa nu uit : cind o montezi la locul ei sa nu uiti sa verifici sa nu aiba o piedica de scos. La masina cumparata recet de mama, era un surub lung in plastic care bloca cuva si care a trebuit desurubat.

Nu am inca meniul de zi.

O duminica placuta in continuare !

Mergi la inceput

buuun, savurez a doua , mai mica si ma relaxez citindu-va.

De dimineatza am fost la un centru pentru copii, vreau sa-l duc maine pe Iustin cateva ore. Daca merge bine, il voi lasa 5 ore/zi. Au program de joaca, invatat cantecele, poezioare. Imi place ca sunt putini copii, pana in zece si e o singura grupa.
Vom vedea ce va fi...

Delia, te poftesc la racituri. Am facut iar doua castronele.
Sau salata boeuf, daca poftesti. Poate niste saratele?

Gusta, doua ore jumate am bucatarit; maine nu fac nimic de mancare. De acum, joaca, o plimbare scurta (vad c-a iesit soarele, cu toate ca bate un vant taios), un film si... a mai trecut o zi.
Ma gandesc si la situatia ta...trist, iti doresc multe fericire si intelegere alaturi de olandez.

Ina, n-ai net acasa?

Tzuni, sa-ti traiasca micutza crestina si sa te bucuri de ea! Sa ne povestesti cum a fost.

Cornelia, , probabil esti la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Carmen...esti mare gospodina!!! Cum reusesti sa slabesti asa de tare cu minunatiile pe care le produci??
Eu vreau sa fac azi niste peste prajit.

De azi dimineata stau cu Marc si scriem invitatii pentru copii,acusa are ziua de nastere si maine vrem sa le impartim maine ca e o activitate la gradinita unde sunt toti copiii. Are 6 invitati,sper sa fac fata o dupa amiaza cu toata trupa pe cap.
Va rog frumoooos,dati-mi idei de meniuri,ce sa pregatesc la copii bun,simplu si apetisant?

Cu kilele stau binisor,desi sunt dezamagita de cat de putin se duce,doua-trei sute de grame pe zi,la regim de regim

Tzuni,felicitari si numai bucurii cu fetita.In fiecare zi!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Anca, cum spuneam, am motiv: vreau blugi care sa stea fain pe mine. Mai ales ca mi-am cumparat si niste cizme dragute.
In plus, promit in fatza sotului ca nu ma ating de aia, ailalta...asa ca, e cu ochii pe mine.

Idei de meniuri uite www.culinar.ro/forum/index.php?showforum=5" target="_blank">aici.
Vrem poze de la petrecere!

Mergi la inceput

Carmen si eu mi-am luat ieri 2 perechi de papuci ,unii pantof sport rosi si niste cizmulite cum poarta pustoaicele de 17 ani si se uita Bert la mine si nu ii venea sa creada ce mi-am ales.Plus vopsea de par ,un parfum si niste vitamine pe care le iau de azi.Plus ca mi-am propus sa scap si de ultimele kg si sa imi cumpar o geaca roz frumoasa dar vreau marimea S.

O intrebare ce marime vrei sa iti iei la blugi?EU la ala cu talie joasa pot sa cumpar 29 si talie inalta intru in 27 nu stiu cum sa explic asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput