Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 3
Mik spune:
Kris,
. Copilasii sunt bine si obraznici. (un pleonasm)
Independenta financiara nu e deloc cheia problemei, dar macar esti la adapost si ai mei multe posibilitati cind totul devine foarte greu in cuplu.
mephala30 spune:
Ioana, ce sa zic, am ramas fara cuvinte. Trebuie sa-ti fi fost cumplit de greu. Viatza nu e deloc usoara....
Iti doresc multa putere, sa iei decizia cea mai buna pentru voi si poate veti regasi fericirea. 
Olgutza, va doresc multi ani fericiti impreuna! 
Mephala - Gusta - Cornelia
puskin spune:
Buna seara,
Cornelia, ai dreptate.
Carmen
.
Ioana, am ramas si eu muta...multa putere iti doresc si tie si sper sa aud curand ca esti mai bine
.
Mik, eu sunt independenta financiar, dar acum nu ma ajuta cu nimic... incercam mai devreme sa imi inchipui viata fara el si nu a fost prea placuta senzatia.
Khristin, am discutat de atatea ori in cei 5 ani de cand suntem casatoriti...
Olguta, de cate ori te citesc zambesc
.
Azi am mancat asa:
MD- omleta din 2 oua cu telemea si castravete
P -carne de vita cu ciuperci
C - somon la cuptor cu brocolli
Intre mese am mai papat cateva nuci, 2 patratele de cioco 80% si un strugure.
Merg sa fac bagajele, maine dimineata plec la Riga.
Va pup,
Ruxandra
Delidana spune:
Buna,
Puskin, discutati, discutati, discutati... Faza cu socrii n-am prea inteles-o, in fond sint parintii lui si nu ai tai si mi se pare firesc sa fie el mai entuziasmat de venirea lor decit tu. Iar daca asta e singurul motiv...eu zic ca n-are rost sa-ti faci ginduri negre doar pentru atita. 
Ioana, ce pot sa zic, am ramas si eu suprinsa de problema ta...sa stiti ca bintuie un soi de depresie, o fi ceva cu lunile astea (vorba ta, Khristin) si ploile, ca ma apucase si pe mine o stare acum vreo 2-3 zile....
Nu stiu ce sa zic...la tine e mai complicata problema, sper doar sa se rezolve cu cit mai putina suferinta. 
Mik, Andre_ea, Olguta, Cornelia, 
Am fost si mi-am luat masina de spalat. Teoretic. Practic mi-o vor aduce acasa abia luni seara. Eu sper sa mearga. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Amin! ![]()
Tu ce-ai facut azi?
Eu am reusit sa calc in toate baltoacele de prin oras, nu cred ca am ratat vreuna, iar ca bonus a trecut un tip pe strada cu masina, a dat intr-o groapa si m-a stropit de la picioare pina la umar.
A fost o vreme superba, ce sa mai zic...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
M-am jucat cu neastamparatii mei, am avut o tentativa de a ne uita la filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", am reusit sa vedem doar jumatate. Restul, maine.
Putina curatenie, cateva piruete, putin pe la bucatarie si a trecut ziua.
Mephala - Gusta - Cornelia
justasmallkiss spune:
Am trimis un mesaj lung si mi-a dat eroare.
Mai fac o proba.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
justasmallkiss spune:
Scriu pe scurt,poate scriu iar degeaba.
Vroiam sa va multumesc din suflet pt ca sunteti alaturi de mine.
Sincer in momentul de fatza nu pot sa iau o decizie cu privire la viitor pt ca tot ceea ce simt eu acum e o mare durere in suflet ce nu poate fi descrisa in cuvinte si o dezamagire si mai mare.
De discutat am discutat,eu plangand in hohote,el f calm si senin considera ca el si-a cerut iertare,ii pare rau pt ca m-a facut sa sufer si de acum eu hotarasc ce va fi.Simplu,nu?!?
Sincer il cunosc de atatia ani si simt ca ceea ce spune nu vine din suflet ci doar asa.....Si doare al naibii de rau!!!
Probabil ca pt el sunt buna pe post de bucatareasa si menajera pt ca a doua zi dupa ce i-am spus ca stiu tot,m-a intrebat daca lui nu ii mai spal hainele si ieri a cumparat carne de vita si cu aceeasi seninatate m-a intrebat daca nu ii fac un gulas.

Sunt atat de suparata ca pur si simplu nu mai pot sa il vad in fatza ochilor.El chiar nu intelege de ce plang si sufar atata cand el doar mi-a spus ca ii pare rau.
Asta e viatza,cumva trebuie sa ma ridic si sa merg inainte,daca nu pt mine atunci pt comoara mea mica.Ea nu e de vina cu nimic.
Referitor la situatia financiara,nu sunt dependenta de el.Atata timp cat sunt sanatoasa sunt in stare sa mut muntzii pt ca fetita mea sa aiba parte de tot ce e mai bun.
Imi pare rau pt mine,dar si mai rau imi pare pt fetita mea pt ca il iubeste f mult.
Va multumesc inca o data tuturor pt sustinere.
Noapte buna dragele mele.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mamica dulce spune:
Buna fetele....am citit si imi pare rau ca aveti probleme acasa. Nu sunteti singurele,din pacate. Ruxandra,analizeaza bine situatia si incearca sa gasesti raspunsul,daca mai vrei sau nu sa continui.De discutat banuiesc ca ai incercat iar si iar...din experienta proprie,dupa o vreme nu mai ramane nimic de spus,sper sa nu fi ajuns asa departe.Ioana...am ramas blocata cand am citit prin ce treci...ce ai de gand sa faci acum? Nici mie nu-mi merge bine si nu e prima data si in seara asta sunt atat de suparata si dezamagita de tot si toate,imi vine sa ma pun jos si sa nu ma mai scol.Suntem impreuna de opt ani,casatoriti de sase,din mare dragoste si totusi de la inceput au fost probleme mari de tot,exact dupa cum a spus Ruxandra,suntem diferiti pana la cer si inapoi. De explicat concret ce inseamna asta e greu. Cea mai mare criza am avut-o in ianuarie cand am fost la un pas minunscul de divort dar in ultimul moment am mai incercat o data,a mers bine pana acum cateva luni cand,fara sa se intample nimic,fara motiv practic am ajuns incet incet inapoi in punctul mort de unde am plecat in ianuarie,si anul trecut..si acum doi ani..Nu cred ca ma inseala,nu cred ca nu ma mai iubeste,nu cred ca nu mai este chiar nimic intre noi...dar efectiv nu merge. Suntem politicosi unul cu altul,vorbim necesarul si ceva pe langa,nu ne certam,nu ne reprosam nimic,din afara pare totul ok ,dar nici altceva nu facem impreuna..nu iesim,nu radem,nu cautam compania unul altuia,de apropiere fizica nu mai vorbesc de ..luni de zile.Punct mort total si a nu stiu cata oara. Nici nu stiu ce sa fac si cu toate ca nu mi-e bine deloc mi-e absolut lehamite de inca o serie de discutii serioase,am fost adepta acestei reguli,am dat si eu aceste sfaturi la prieteni,am sustinut comunicarea dar acum m-am saturat,parca nu mai am putere.
...sper ca nu v-am plictisit in prag de duminica,va urez voua una frumoasa!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc