Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 2
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Puskin, daca vrei sa ramii cu el vei gasi forta necesara sa lupti pentru asta.![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Puskin, are mare dreptate Delidana, iti spun din experienta proprie. Eu am stat cu Robert 6 ani pana ne-am casatorit, ne-am si despartit odata din motivele enumerate de tine. Dar am stiut si atunci ca pe il vreau si am gasit resursele de a face relatia sa mearga foarte bine. Eu zic ca numai tu poti hotara daca vrei sa lupti sau nu. Ca daca vrei vei gasi cu siguranta forta necesara. Dar sa nu faci din asta un compromis. Ca daca asa simti atunci nu-i bine. El e multumit de relatie?
Mephala - Gusta - Cornelia
andre_ea spune:
Buna ziua tuturor!
N-am mai scris ceva timp de rusine. Ajunsesem pana pe aproape de 56 kg la un moment dat si mi-a fost pur si simplu rusine sa mai vin sa zic. Nu reusesc deloc sa tin o dieta echilibrata, mananc haotic si la stres mananc prea mult. In ultima saptamana am mancat putin din cauza lipsei de timp si s-a vazut si la cantar, am ajus din nou la 54.5 kg. Dar mai jos de atat, zau ca nu cred ca mai ajung anul asta.
Tzuni, azi am aflat vestea cea mare. (Nu prea am mai avut timp de dc in ultima vreme.) Sincere felicitari! Sa te bucuri de fetita ta si sa aveti parte de o viata frumoasa impreuna!
Puskin, imi pare rau ca esti suparata. Incearca sa nu iei o decizie pripita. Ar fi bine sa vorbiti, sa decideti impreuna ce aveti sa faceti in viitor. Imi pare rau ca nu iti pot da un sfat mai bun. Sper ca data viitoare cand te citesc sa aflu vesti bune.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
puskin spune:
Carmen, Delia, Cornelia
.
Este o problema ca suntem prea diferiti pentru ca pe el il deranjeaza niste chestii la mine pe care eu nici macar nu le sesisez, deci din punctul meu de vedere nu are dreptate si deci imi este aproape imposibil sa fac ceva in sensul respectiv.
De ex., acum cand au fost socrii in vizita, mi-a reprosat ca nu am fost o gazda buna. Eu am mers la serviciu zilnic, el si-a luat concediu sa stea cu ei. In conditiile astea, am facut de mancare aproape in fiecare seara si i-am primit cu frigiderul plin. Dar se pare ca pt. el nu a fost de ajuns...
Eu m-am obisnuit cu el asa cum e ( morocanos, nesociabil, pesimist, aiurit,uituc, etc) si nu ii mai spun chestiile astea, desi ma deranjeaza.
Cornelia, de acord cu tine, insa nu vreau sa ma "depersonalizez", sa nu mai fiu eu...
Carmen, nu stiu daca el lupta. Poate lupta, dar eu nu vad...
Imi cer scuze de off topic..
Ruxandra
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by puskin
Carmen, Delia, Cornelia.
Cornelia, de acord cu tine, insa nu vreau sa ma "depersonalizez", sa nu mai fiu eu...
Ruxandra
Pai tocmai asta e. La asta ma refeream cand am pomenit de compromis. Totusi mai ai un pic rabdare. Pari cam deprimata si asta te poate face sa vezi lucrurile altfel decat sunt. Incearca sa-ti revii ca sa poti gandi obiectiv. Apoi oricat de dureros ar fi acum nu uita ca e vorba de viata ta. Si tu trebuie sa fi impacata cu felul in care ti-o traiesti. Capul sus!
mephala30 spune:
Andre_ea,
.
Puskin, sper sa luati decizia cea mai buna pentru voi. Sa va fie bine amandurora. 
olguta12 spune:
Buna dimineatza, dragelor
Mii de scuze pt absenta si tacere, dar ca de obicei a fost o saptamana plina de munca, si lipsita de rezultate
.
Raportez- cu MARE intarziere 78.1kg. CUM de am slabit 900 g nici eu nu stiu-mama ei de ciucalata nenorocita
.
N-am avut nici chef si nici timp sa scriu. Cu soatza am fost intr-un "razbel rece" (Cold war- rusii si americanii au fost mici copii pe linga noi
, de ajunsesem sa-mi fac ganduri negre. Norocul lui ca nu-i plac ciupercile. Ca de vreo 3-4 zile ma tot batea gandul sa fac o plimbare pina la padure, sa culeg niste ciuperci moase, si sa-i fac o manacare de ciuperci STRASHNICA
. Dar nu mananca nebunu'
. Stie el ce stie
.
Galushca e bine sanatoasa, si noroc cu ea, deoarece e un adevarat PANSAMENT. Cand e ea prin preajma, eu una uit de tot si toate, si TOTI ne calmam si avem voie buna.
Acum s-au mai linistit lucrurile, luni implinim 8 ani de casnicie,sora si cumnatul implinesc 11 ani de casnicie, iar mamitza si papa implinesc 41(!!!) de ani de casnicie. Sorela si cumnatzelul sint departe, in alt stat, insa soatza vrea sa-i scoata in oras pe socrii- probabil maine. Frumos din partea lui, spun eu
.
Cam atit pt acum. Promit sa revin mai tarliu cu noutati.
Multumesc mult pt. "atras atentia" ca am cam tras chiulul- v-am citit zilnic, dar rapid, deorece am fost in criza de timp acuta.
Puskin- mult noroc si intelepciune iti doresc!!! Ai mare grija de tine, si gandeste LA RECE! Viata-i prea scurta pt compromisuri si regrete. Da o sansa omului de linga tine- dar nu 1000. Stati de vorba- COMUNICATI- dar nu-l lasa sa te distruga psihic si moral cu jigniri si reproshuri. Toate au o limita!!!. Tot binele din lume!!
Va pupez pe toate si BRB cat de curand. Mi-ati lipsit![]()

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
justasmallkiss spune:
Carmen,cred ca despre acele pastilutze e vorba,doar ca aici au alt nume.Ma bucur ca puiutzii sunt bine.
Ruxandra,imi pare rau pt problemele prin care treci.Iti doresc sa ai putere sa treci peste tot si sa va fie din nou bine,sa fiti fericiti impreuna.
Mi-am promis ca nu o sa mai plang,dar iar nu ma aai pot opri.Trec prin aceeasi problema ca si tine,doar ca la mine e mult mai grav.La sf lui octombrie am implinit 7 ani de casatorie.Si noi am trecut,prin bune si rele,dupa o perioada de criza am reusit incet incet sa o iau de la capat si sa mergem inainte pt ca ma gandeam ca ne-am casatorit din dragoste,nici un om nu este perfect si trebuie sa mergem impreuna inainte.DAr se pare ca doar eu gandeam asa si cu toate ca incercam sa fie totul bine,dragul meu sotz era intotdeauna nemultumit,plictisit,il deranja orice faceam sau nu faceam.Niciodata si nimic nu era bine.Ok,m-am obisnuit cu situatia,stiam ca nu mai e ca si inainte,dar el tot era in sufletul meu si mergeam inainte.Cand din greseala,acum ceva timp am aflat ca dragul meu sotz ma insala de ceva timp bun.Acasa era tot timpul prost dispus si fara chef(nimic nou pt mine),venea tarziu acasa spunand ca are f mult de lucru,pe mine nu ma suna niciodata,dar in schimb era f preocupat nopti intregi,diminetzile de cum deschidea ochii si in tot restul zilei sa comunice cu altcineva si sa ii fie bine,in loc sa incerce sa schimbe ceva in relatia noastra.Spun sa incerce el,pt ca eu am tot incercat dar m-am izbit intotdeauna de o ignorantza si indiferentza totala.Cand am aflat am crezut ca imi cade cerul pe mine,am ramas socata,nopti intregi nu am dormit,zile intregi nu am reusit sa bag nimic in gura,simteam cum cad de pe picioare,ma durea sufletul de simteam ca mor si nu puteam sa imi revin.Am avut o prima faza cand nu am reusit sa plang si simteam ca nu am aer sa respir si ma doare inima,dupa care am plans de nu ma mai puteam opri.Si el?El nu a vazut cat imi e de rau,ca sunt palida,ca ma usuc de pe picioare,ca sunt plansa.Au observat altii straini,sefa mea s-a speriat cand m-a vazut cum arat.El era prea preocupat de altele,iar eu pt el eram invizibila.Bineinteles ca nu recunoaste nimic,cica a fost doar o simpla vrajeala,cu telefoane si mesaje noapte de noapte la 12-1-2 noaptea,cu mine in casa,ziua se ducea in camera sa ii scrie,ma mintea ca iese la solar doar sa o sune si multe altele.Iar acum vine cu o fatza nevinovata la mine si imi spune f calm ca ii pare rau,ca nu si-a dat seama cat o sa sufar si ma roaga sa ii mai dau o sansa.Initial mi-a aruncat in fatza ca din cauza mea a cautat alta.Iar acum ce sa faca,a gresit,ii pare rau si vrea sa ne impacam.Vorbeste cu o relaxare de imi vine sa ma urc pe pereti.Daca eu nu interveneam si in ziua de azi continua mica lor vrajeala si nu stiu daca nu cumva continua dar cu mai multa grija,pt ca lucreaza impreuna si se vad in fiecare zi.
Si eu?Eu trebuie sa sterg totul cu buretele si sa o iau de la capat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
M-a distrus psihic,nu mai sunt buna de nimic,traiesc,asa ca si o leguma si incerc sa zambesc si sa ma port normal in prezenta fetitzei dar numai eu stiu ce e in sufletul meu.Nu reusesc sa imi revin si nu stiu cum sa imi fac putere sa merg mai departe.
Sper ca voi sa ajungeti sa va intelegeti si sa treceti peste probleme,va doresc din tot sufletul.
Ma scuzati ca v-am "impuiat" capul,dar pur si simplu nu mai pot si imi e putin mai bine cand ma descarc.
Va doresc un sf de saptamana placut,aveti grija de voi si de puii vostri...si...sa fiti fericite va doresc!!!
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
khristin spune:
Salutare,
Hai ca eu am inceput devreme azi, trebuie sa finalizez mediile elevilor, si sa le introduc si comentariile de rigoare in computador, o sa-mi ia ceva timp...mai incolo sper sa iesim undeva sa ne relaxam mintile obosite 
Olguta, esti amuzanta cu mesajele tale, asa optimista esti mereu? 
Delia, sa ne spui cum s-au soldat cumparaturile
Puskin, am citit si eu mesajul tau, si ti-as spune ca numai tu stii ce e bine pt. tine (stiu ca suna a clicheu). Uneori incurajarile gen treci cu vederea, chiar daca te deranjeaza anumite lucruri la partener, nu sint intotdeauna potrivite. Ce pot sa-ti spun e ca probabil si vizita socrilor a scos la iveala anumite aspecte, pe care probabil nu le-ai fi observat in mod normal. Discuta cu sotul la rece, si adu-i la cunostinta ca din punctul tau de vedere crezi ca ai facut tot ce se poate pt. a fi o gazda buna.
Justasmallkiss, ooof ce de probleme...fruntea sus si tie si pupicei, cred ca ti-e greu
, cred ca mare parte din problemele astea o constituie vremea....stiati ca noiembrie si februarie sint cele mai depresive luni ale anului? Cum spunea cineva, gandeste-te ca fetita ta e un pansament pt. sufletul tau si ai destule pt. ce sa lupti. Intreaba-l doar pe al tau sot, cum crede ca ar reactiona el, daca ar afla ca il inseli, si daca ar trece la fel de usor cu vederea aspectul. Analizati putin situatia din punct de vedere ipotetic. Daca tu esti dispusa sa-l ierti si sa va continuati relatia impreuna, intreaba-l concret pe al tau sot ce va schimba exact in relatia voastra. Spune-i clar ca te-a ranit si ca nu esti dispusa sa mai treci peste o astfel de situatie. Stiu ca nu suna la fel de convingator cand spui toate astea intre patru ochi. Sper sa-ti rezolvi problema asa cum vrei tu, dar pana la urma trebuie sa-ti amintesti si ca intotdeauna e loc si de mai bine
Din pacate, multi barbati gandesc cu alta parte a corpului si nu intotdeauna isi pun problema ca printr-o simpla aventura sau vrajeala, risti sa-ti pierzi familia. Sint convinsa ca daca ar medita un pic la asta, s-ar gandi de 10 ori inainte sa o faca, in special cand sint si copii implicati in joc. Aaaaahh barbatii.... Cred ca-ti face bine sa te descarci un pic, in special daca nu ai foarte multi prieteni pe langa tine. Noi sintem aici daca putem sa te ajutam cu ceva 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
Mik spune:
Fete dragi, imi par foarte rau sa aud ca aveti probleme cu partenerul.
Puskin, poate ca criza dintre voi s-a acutizat cind au venit socrii. Ex-ul meu era rece si nabadaios daca statea mai multe zile cu ai lui. O chestie care n-am priceput-o niciodata.
Nu stiu cum sa-ti spun sa faci ca sa fir mai bine. Dau totusi un sfat pentru toate : fetelor, fiti independente financiar, chiar daca e greu si obositor ! 

La mine a venit frigul, niste varietati de fulgi au trecut prin cer.
Am cumparat adineauri ghete de iarna la copii (toti 3).
Meniul de azi :
- biscottes cu gem de gutui. cafea neagra
- putin pate cu piine. tortillas cu carne de pui si vita. fructe
- salata verde cu ceva (cred ca oua, castravete si porumb). un iaurt simplu
Un week-end placut la toate.
khristin spune:
Mik, salutare, ce mai fac copilasii tai? Ce mai e prin Frantia? Noua ne zboara gandul deseori intr-acolo, poate ne facem vecine intr-o zi
Subscriu cu independenta financiara, desi nu intotdeauna e cheia problemei ![]()
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB