Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
da, Mamico, raportam maine, normal, si prelungim concursul pana de Craciun.
Tot maine primesc si inscrieri, fete noi, care vor sa ni se alature. Desigur, la slabit,
.
am incheiat ziua, ma duc la culcare; noapte buna!
Mephala - Gusta - Cornelia
Delidana spune:
Mamicadulce, mi-am luat masina www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_de_spalat/Masini_spalat_-_incarcare_frontala/Indesit/Masina_de_spalat_Indesit_WISL_105" target="_blank">Indesit. N-am putut sa iau una cu o capacitate mai mare din lipsa de spatiu dar zic eu ca 4.5 kg e suficient.
Violeta, ma bucur ca Dordia e bine, chiar daca mai aglomerata. Transmite-i te rog salutari. De bunica ce sa zic...
Astept sa felicit cistigatoarele concursului, miine!
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Buna seara fete dragi!
Mephala ramane cum am stabilit, Iustin e al Isabellei.
Felicitari pentru Teodor fotomodel.
Apropos ce-a trebuit sa faci? Sunt niste conditii de indeplinit? Daca ai timp, imi trimiti te rog si mie un PM cu detalii?
In alta ordine de idei vreau si eu in concurs macar pentru 3 saptamani. POti sa ma pui in echipa cu Khristin si cine mai vrea sa ni se alature e bine-venit. De-acord Khristin?
Tzuni felicitari.
N-am fost de fatza, dar din cate imi dau seama esti o mamica perfecta.
Cat despre schimbatul pampersilor ... e ca mersul pe bicicleta. O data ce-ai invatat nici ca mai uiti.
Olgutza eu cred ca voi va creati discutiile
doar ca sa aveti de ce va impaca.
Nu-i asa?
Felicitarile mele sotului care a stiut cum sa te impace.
Sa-l stapanesti sanatoasa inelul si cand vei avea timp poate ne pui si noua poze cu el. (eu personal sunt innebunita dupa bijuterii
)
Cornelia si eu tind sa cred ca-i mai mult adevarata decat falsa zicala.
Cat despre bice, daca insisti atat de mult, ia poftim cu dedicatie:
.
Delidana cum merge " Maritza" ? Ai instalat-o deja? Isi face treaba bine?
Gusta lasa ca ai sa te dumiresti tu ce-i cu tine cand ai sa ajungi la urmatorul control. Pana atunci fa-ti o listuta cu toate intrebarile pe care vrei sa i le adresezi medicului. Eu asa procedez. 
Carina o sa treaca si faza asta de mancat continuusi oricum tu nu stai chiar asa de rau la capitolul kg. in plus. Parere personala! 
Mamicutz pana la urma ce-ai facut cu ultimul contract? L-ai semnat au ba? ![]()
DianaR din ce in ce mai rar pe la noi. Nu stiu daca am facut-o pana acum dar vreau sa-ti spun c-arati super ca mamica a 2 copii.
Tu si Mephala sunteti bune sa participati la concursul "MISS MOMMY". ![]()
Nastad cum ai petrecut weekendul? 
Violeta te
si pe tine si pe Dordia. Stiti cumva ce-o sa fie bb sau acum la urmatorul control aflati? Tine-ne la curent. 
Dragelor o seara buna in continuare va doresc. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Carmen, eu cred ca micutul reflecta la ziua respectiva, si ca reactiile lui sint perfect normale....vei vedea ca in cateva saptamani nu va mai vrea sa plece acasa 
Zuzilici, sint de acord sa fim in echipa, eu tocmai mi-am terminat cele 25 minute de alergat pe banda....a fost 
. In sfarsit, joi mergem si la masaj, asa ca sper sa raportez pozitiv aici ![]()
Tzuni, esti o super mamica, asteptam poze cu tine si fetita ta
Delia, sa stapanesti sanatoasa masina de spalat. Se apropie sesiunea? E mult de invatat?
Violeta, vreau si eu idei de retete de post daca ai 
Olguta, frumoase impacarile astea nabadaioase ![]()
Azi a fost o zi ploioasa, deprimanta, tipica de noiembrie
...aaaa, am uitat sa va spui ca in wk m-am dotat cu costum de baie, sper sa ajung si la forma dorita pana la vacanta 
O saptamana usoara sa aveti, maine e marti si 13 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
DianaR spune:
Zuzi, multumesc frumos, ma faci sa rosesc. Rar intru peste tot pe forum, pur si simplu nu ma mai trage inima sa scriu... Pupici Isabellei cea frumoasa!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
tlaura spune:
quote:
Originally posted by mephala30
da, Mamico, raportam maine, normal, si prelungim concursul pana de Craciun.![]()
Tot maine primesc si inscrieri, fete noi, care vor sa ni se alature. Desigur, la slabit,.
Mephala - Gusta - Cornelia
Eu as vrea sa ma inscriu!!!!! Despre ce e vorba? Adica pe ce principii se merge aici? Am cateva kg. de prisos si as vrea sa scap de ele pana de revelion! Ma primiti?
gusta spune:
Neatza.Cafea ,ceai totul e gata.
Raport 64kg
dar sunt umflata rau.Imi cer scuze de la echipa poate saptamana viitoare sunt si eu un om normal.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
ANUNT IMPORTANT
Pierdut 10 kile anul asta. Le declar nule. Gasitorului NU i se ofera recompensa.![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
gusta spune:
Carmen poate se gandeste ce a facut acolo cu copii .Cine stie?Astept sa mai imi scrii ca sa stiu ce ma poate astepta pe mine de saptamana viitoare.
Delia sa imi spui cum merge masina?
Violeta frumoase excursiile tale.Sanatate bunicii.
Zuzulici problema e ca mi se pare inuman sa astept 3 saptamani pentru un nenorocit de echo si in timpul asta sa stau cu dureri.
Olga frumoase impacarile voastre.
Dordia pupam burtica si sa scapi mai repede din nebunele renovarii.
Mamica dulce gata rufele?
Tumpi ieri nu te-am vazut .
Tlaura daca dai cateva relatii despre tine nr de kg inaltime greutatea la care vrei sa ajungi cu siguranta Carmen te va pune pe lista.Eu iti zic bine ai venit.
Marilena si Mara Augusta
DianaR spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
ANUNT IMPORTANT
Pierdut 10 kile anul asta. Le declar nule. Gasitorului NU i se ofera recompensa.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc

Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete