Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LUY,ROXANA G multumesc pt urari voi incerca sa scriu 10 msg
luy fetitele noastre au acelasi nume
am si eu o intrebare -a dat cineva SMECTA la bb? nu am putut lua legatura cu medicul de fam. teodora mea avea un scaun pe zi (este hranita cu lapte formula)iar de 2 zile are 4-5 scaune sa-i dau un SMECTA?. o doare si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

waw ce mult ati scris in dimineata asta.

mai mai se vede ca inca este weekend.

dormiti?
asa bebelusi cuminti aveti?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXANA G imi pare rau ca ai probleme sper ca ti-a trecut durerea de cap de aseara si ai putut sa te odihnesti pt ca trebui sa fi fresh sa poti face fata frumosilor tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sunt bine deocamdata, am luat 3 buline de cap asta noapte. Azi la 7.30 m-am trezit chiauna. De fapt si copiii. De ce oare, de ce oare? Muncitorii de alalturi incepusera sa scoata parchetul, iaaaaar. Asa ca l-am trimis pe al meu sa le zica vreo 2 si ne-am culcat cu totii la loc.

Luy, da, sticla era SueEllen.

SabinaY, si aici este un tub, o parte pentru nasuc si o parte pentru aspirator. Pentru nasuc e o piesa separata mai subtire care se pune in capatul tubului.

Afibebe, multa sananatate. Puiul cum e? Mai bine mergi si cu el la doctor ca nu e ok cu varsaturile in jet. Petrecere frumoasa azi. Imbraca-l bine, cu fash si vreo 2 caciulite zic eu, insa mai bine ar fi sa nu il tii prea mult afara pana nu lamuresti ce e cu varsaturile.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va doresc si eu un weekend placut si linistit! Ma duc la ale mele, incepe nebunia de zi cu copiii. Pupici

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

bikmaria, bine ai venit. Ti-am trecut datele in listuta. Primele 10 mesaje sunt moderate si apar cu intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineta, fetelor sa ne tineti pumnii, azi avem botezul, v-am pupat!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, uite o si un pentru Antonia.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata si de la noi!

Afibebe ce frig e la voi,oau!La noi sunt 6-7 grade,chiar ne gandeam sa iesim cu fetita afara azi,daca nu mai ploua...
Nu stim ce sa mai facem cu eritemul asta,ca greu scapam de el.Incepuse sa treaca cu pasta Petrini,dar dupa vizita la pediatra,ea ne-a scris Fucidin unguent,care e antibiotic.Dupa patru zile de aplicari,nu s-a vindecat ci dimpotriva au aparut alte basicute,parca mai tare s-a agravat.In plus s-a inrosit toata pielea de la burtica in sus spre gat.Cu toate ca dr a zis sa o dam in continuare,7 zile,noi am intrerupt de ieri si n-am mai dat-o cu fucidin,am reluat cu pasta Petrini.Or fi de vina si servetelele umede?Poate ar trebui sa n-o mai sterg cu ele?
Si cu constipatia are probleme bebelina,de cateva zile.Doar 2-3 scaune pe zi face,iar acum mananca numai Nan1.Ii dau ceai de musetel,poate rezolvam problema si nu mai apelam la termometru.

Bikmaria bine ai venit!

Pupici la toata lumea!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

buna seara fetelor ma numesc bicher maria sunt din targoviste 12-03 78 mamica de maria teodora nascuta prin cezariana in tgv dr tomescu pe05-09-07 3150gr 50 cm scor 9 va urmaresc din umbra de cand au aparut 2 liniute mult asteptate si va multumesc pt clipele de neuitat pe care le-am petrecut alaturi de voi chiar daca din umbra mi-ati fost de un real ajutor chiar daca mai am un baietel mai maricel are11 ani dar oricand mai ai ceva de invatat sper sa ma primiti alaturi de voi

bine ai venit maria

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput