Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

va multumesc fetelor,sunteti niste dragute
sunt mai linistita de azi,sper,am scapat de niste "intrusi" care imi faceau viata amara.de acum pot sa imi vad linistita de copilas si viata mea...
ca sa va zic mai pe scurt,era vb. de fratele sotului...(cred ca asta zice tot)

ma apuc si eu de trebaluit prin casutza mea pana se trezeste Ebonee!

va pup,sa aveti un weekend linistit

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

sabina am uitat sa iti scriu mai detaliat cum se manifesta depresia asta a mea,iti scriu acum:
pai...plangeam mereu,chiar si din cel mai micut motiv,nu puteam dormi deloc,ma chinuiam practic sa inchid ochii macar vreo 2 ore,eram mereu in stres (cred ca si din cauza asta sangerez asa tare) pediatra nu a vrut sa imi dea prea multe explicatii decat m-a asigurat ca totul o sa fie ok,trebe doar sa dorm cat mai mult sa imi relaxez creierul si sa iau acele medicamente.
eram mereu suparata si zambeam doar cand vedeam bebelusha...

vb. la trecut despre toate astea fiindca sper sa treaca de azi toate si sa imi vad linistita de viata...

va pup si va multumesc inca o data ptr. sustinere,
si... DA...sunteti cele mai bune prietene chiar daca nu va cunosc aproape deloc,decat din poze

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ooof, Danielle, imi pare f rau.
totusi, acuma ca esti fata tanara si puternica, ar trebui sa te educi sa nu-ti mai pese de toate mitocaniile, sa nu te mai afecteze in halul asta orice persoana(bun, cumnatu nu e orice persoana, dar...)
Pur si simplu sa nu mai pui la inima, sa ii tratezi pe toti ca atare si gata. Stiu ca e foarte greu, dar trebuie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata! se vede ca e we ca-i o liniste pe aici de zici ca suntem toate la mancat de papanasi!
Multumim ca ne-au fost laudate pozele si pupam toate mamicile si toti bebicii.
Yannisa e tot cu mucisori, dar suge bine si nu are febra.
Si io sunt cu 16kg in plus atarnate pe burta si popou, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca sunteti singurele suferinde, sunt si io . Si cantarul (carpatina, vezi ca am acu si pt mine obsesie nu numai pt printesa; dar la mine ar trebui sa coboare) nu se misca de la 62 de nici un fel. Dar nici nu pot face inca dieta ca tre sa dau laptic la mogaldeata.
Pup fetele si we linistit.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Ooof, Danielle, imi pare f rau.
totusi, acuma ca esti fata tanara si puternica, ar trebui sa te educi sa nu-ti mai pese de toate mitocaniile, sa nu te mai afecteze in halul asta orice persoana(bun, cumnatu nu e orice persoana, dar...)
Pur si simplu sa nu mai pui la inima, sa ii tratezi pe toti ca atare si gata. Stiu ca e foarte greu, dar trebuie.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

ai dreptate Sabina
e greu sa nu pui la inima cand e vb. de un membru al familiei,o sa incerc si treaba asta ca nu am incotro...

pozici

Mergi la inceput

adaug si eu am nascut la 37 sapt ora09-00 multumesc

Mergi la inceput

nu stiu sa-mi pun semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ha, ha, haaaaa!!!! Fetelor, micuta noastra Ebonee are 1 luna, 1 saptamana si 1 zi. Sa ne traiasca si sa o faca pe mami fericita!!!!

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihi. Sa ne traiasca Ebonee!
eu astept ziua de 11 februarie.Sofia va avea 5 ani si 5 luni, iar Gheorghe 5 luni si 5 zile:)

in alta ordine de idei, naspa ziua de azi.Bb e marait de la calciu, mnact mai putin, acu doarme. Sofia plictisita.
io mor de somn
va mai zic?];D]

Mergi la inceput