Bucurii de sept-oct 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

neata mamici si bucurii
www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2007-11-11/10:51:44" target="_blank">ASA m-am trezit eu azi dimineta si mi-a placut tare mult...Noi suntem bine i-mi pare rau ca nu pot sa activez mai mult pe forum incerc sa citesc cat mai mult despre bucurii si ma bucur tare cand vad poze cu ele cat de frumoase si mari au crescut...va pup si sanatate maxima tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata....

Am aparut si noi putin...ca apoi pana saptamana viitore nu stim daca mai putem intra, asta in caz ca ajung si cei cu netul ...

Am adus de casa "cateva" poze recente cu Sebicu..de la mot.
Acum le fac upload apoi va trimit link'ul.

Pupici.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Susa, ce frumoooooooooos!!! Si ce priveliste minunata ai imprejurul casei. Uf, am vazut mai inainte la tv ca la Poiana Bv se schiaza deja. Se pare ca doamna iarna s-a instalat la munte.

Sephora, terminatorul!

Mie-mi cad putin ochii in gura, deh, party all night long. Bine, pana pe la vreo 4 si ceva, dar cum copilu' meu n-are bunul simtz de a dormi mai mult cand mami vine tarziu acasa, iata-ma pe baricade de pe la ora 10. (CristinaG, nu da cu parul, stiu ca ptr tine ora 10 = amiaza, dar ptr mine e dimineata devreme).

Mexxa, astept pozicile ca nu l-am vazut pe Sebicu de prin august.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gata...am pus pozele de la mot si acum mai pun cateva de zilele trecute.

Puteti viziona pozele cu SEBICU

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!
susa, ce fain de voi ca aveti zapada!
mexxa, vazut si pozele vastre si cele de la un an si cele de la nunta ca am vazut ca ai mai pus! super! deci Sebi si-a ales daca am vazut bine polonicul, banii, iconitza si creion?
sephora, e super terminatorul Matti!
cristina, lili,xabdrutza, !

noi nu suntem bine deloc! de ieri noapte avem diaree, dar asa la nivel de 15 ori/zi! nu mananca absolut nimic! daca am incercat sa-l pacalesc cand a deschis gura, imi scuipa mancarea! ieri toata ziua a mancat 10 linguritze de mar copt, dar asa de genul una acum, una peste 2 ore dupa care inchide gura si gata nu mai vrea! morcov fiert, orez nu a vrut sub nici o forma sa le inghita!nici macar biberon nu a vrut desi nu stia ca nu e lapte in el! ii pusesem zeama de la orez+ morcov fiert! pur si simplu l-a aruncat fara sa-l bage in gura! are un bibe cu pai pt apa si din ala a baut ieri toata ziua 80 ml de apa!
asa ca sunt speriata sa nu se deshidrateze si sa ajungem pe perfuzii! am incercat sa-i dau apa cu siringa si pur si simplu nu inghite! incepe sa planga, stranbge maxilarul, se zbate si o scoate cu limba afara!
azi kk nu a facut decat de 2 ori si pare ca e mai bine decat ieri dar in ce priveste mancarea, lichidele nici o imbunatatire!
acum doarme si ma duc si eu la somn!
va pup si o duminica faina!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, ti l-am admirat din nou pe Matti cel plin de energie. Am inteles ce este Persona, am cautat si pe Google, cred ca tu ti l-ai luat din Italia. Pe site-ul pe care l-am gasit costa in jur de 65 Lire. Nu stiu daca au aparut in Romania, inca.

Susa, frumos peisaj. La noi n-a nins inca, chiar daca e foarte frig, asa ca te mai asteptam cu asemenea pozici.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, incearca sa-i dai ceva sa nu mai faca diaree. probabil il daranjeaza la burtica si de asta refuza si mancarica si apa.

Mexxa, ti-am vazut pozele cu Sebicu si am vazut ca deja merge si el.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna seara, buna seara...
Ce pot sa va mai spun despre copilul meu care de cand este tati acasa s-a cumintit foc de zice taxu ca sunt eu nebuna ca doame colilul, mananca...
Ieri Rares a dormit destul de bine la pranz, pe seara am avut vizite si nu a mai vrut sa doarma, dar s-a purtat f f bine, a fost f activ, voios, seara s-a culcat destul de usor tinand cont ca era destul de obosit si nedormit de 8 ore, toata noaptea nu s-a trezit decat de 2 ori ( a dormit cu tati dar tot eu m-am trezit sa il impac pana la urma ca ma cerea insistent pe mine), azi la pranz a dormit iar mai bine de o ora jumatate si acum doarme iar. Imi vine sa ma impusc cand ma gandesc ca el este cuminte taman cand am ajutor, iar maine cand ramanem iar singuri mi-e teama ca se intorc toanele.
Sa vedem cum va dormi la noapte ca voi trece iar eu cu el in camera.
Am vazut si eu filmuletele cu Matti si Lukas dar si pozele cu Sebicu.
Am mai pus si eu poze si filmulete noi cu Rares dar nu am reusit sa le aranjez si sa le anunt, chiar si de la aniversare am reusit sa mai recuperez cateva poze.
maine poate reusesc sa mai pun si eu ceva poze noutati si cu nasul rupt, sa vedeti si voi hal de nas...
Va pup si fug la bucatarie ca iara sunt de servici (ca de altfel in fiecare zi).

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara!
Am intrat putin, sa va salut; mi-am facut timp si am vizionat pozele cu Sebicu, dar si filmuletul cu Matti cel energic. Susa, frumos peisaj.
Eniko, Narcisa e mai bine, i-a trecut raceala, acum o dam pe dureri de dinti; saliveaza incontinuu.
Beatrix, pupici lui Eric, sa-i treaca repede! Sper sa reusesti sa-l hidratezi suficient.
Tanima, daca Rares e cuminte cat e tatal lui acasa, incearca sa-l implici mai mult si pe el, sa stea cu Rares, te mai odihnesti si tu in felul asta.
Lili, te sun maine.
Gety, pupici Mariei!
Alexutza, Lexi, voi ce faceti? Cu Cristina stiu ca ma vad la cafea maine dimineata, si cu Ramo, poate avem noroc si de Monique...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xandrutza_76Neata .Gata gata e -ua fierbinte. Imi cad ochii in gura de somn. Nu stiu ce a av ut Cosmi aseara ca nu a dormit mai deloc. II ies 2 dinti si cred ca de la astia.

Susace frumos.Cind m-am trezit am dat drumul la Tv si ziceau ca a nins aseara in Bucuresti. M-am uitat pe geam si lipsa zapada. Cred ca a fost doar vre-o lapovita din aia apoasa.Asa ca asteptam sa ne dam cu sania.

MEXXA vazut pozele cu Sebicu

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput