Bucurii de sept-oct 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Beatrix, vad ca ai o lalea, felicitari!

E cam tarziu, asa ca dau eu un cappuccino sa va ademenesc .

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Mexxa ce placere.
Gety persona e un aparat ca o agenda personala,an care apesi pe butonel prima zi in care-ti vine ciclul,are un ecran unde ati scrie in fiecare zi ce trebuie sa faci si ziua,cand ai voie sa faci dragoste apare un led vrede,cand nu ai voie rosu,faci 8 teste de ovulatie pe luna (care le bagi in prima urina) asta cand ati apare becul galben,cand esti la ovulatie ati apare O pe ecran.Sper ca m-am facut inteleasa.

Azi am reluat inotul,dar n-a avut succes,am stat in apa doar jumatate de ora,cred ca era cam rece (30grade)
Avem si noi un filmulet cu www.youtube.com/watch?v=JJWYajYz05w" target="_blank"> Terminatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am uitat sa va zic ca spunem: banana,banon (balon),ado (alo),bai nene,nona (bunica in italiana),Ani,eta (Petra),nene,ica (sticla),ida (Iza)si multa apa ,plus alea care le spunea inainte...dar o sa auziti cateva si-n filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Haideti la o !

Dupa ce am ratat cafeluta 2 zile, azi copilul meu si-a revenit si sunt din nou la post.

Alexutza, Xandrutza, Tanima, Beatrix (parca astea sunt mamicile "matinale" ) - cum ati dormit?

Sephora - vazut micul atomic in actiune

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

'Neataaaa!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna dimineata!
Multumim de cafea! Am reusit sa ii scot masa de seara a lui Toma. Acum mai suge la 5 dimineatza si la 17 cand vin de la servici.
Ramomar, am angajat o bona care sta cu Toma pana la 13 si cu amandoi pana ajung eu. La 13 il duce sotzul acasa pe Petru.
O duminica frumoasa!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea, Cristina; de dormit, am dormit asa si asa, iar s-a marait Narci.
Eniko, i-ai scos masa de seara lui Toma, succes si mai departe. El ce-a zis, a fost de acord din prima?
Va doresc o duminica frumoasa!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Alexandrina, nu prea i-a convenit dar nici nu a plans. A parut f mirat de ce nu il duc dupa baie in patul din dormitor cum faceam de obicei. Ca l-am imbracat in pijama si l-am dus la Petru. Si acum isi beau amandoi laptelele deodata. Doar ca in primele 2 seri nu a vrut sa accepte laptele decat dupa ce i-am pus un strop de Nesquik in el.Dar asta numai in primele 2 seri. Si in a doua seara nu a baut decat vreo 30 ml de lapte, era si satul ca mancase la 20.
Deci, in principiu, a fost bine. Insa masa de la 17 cred ca i-o voi putea scoate abia cand voi fi in concediu. Ca suge cand vin acasa ca disperatul, de dorul meu, cred.
Narcisa e bine?
Gety, am inteles ca sunteti pe terminate cu rubeola. Bravo!
Ai mei mai tb sa fac oreion si am terminat cu bolile astea.Adica ar mai fi scarlatina, dar sper ca aia sa nu o faca.
Cristina, pana la urma stii ce e bb 2?

Mergi la inceput

Si, scuzati de of topic,fetelor stiti cumva cat mai costa sa faci un costum la comanda? Barbatesc. S-a dus sotzul la un croitor si i-a cerut 5 milioane manopera pentru un costum cu sacou gen tunica si 2 perechi de pantaloni. Si ma intreb cum e pretul asta ca habar nu am care sunt preturile in domeniu..

Mergi la inceput

Sephora, bravo pentru bb vorbaret!

Mergi la inceput