Bucurii de sept-oct 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Monique, multumesc pentru cafea! Imi pare rau ca nu te-ai odihnit, pupici lui Cosmi! Eu m-am odihnit destul de bine, Narcisa a scancit de vreo doua ori, dar atat.
A nins!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

neata, neata...
Ce bine este sa mai si dormi!!! A dormit iar tati cu puiul si eu desi l-am mai auzit plangand am dormit muuuult mai bine. Oricum au avut si ei o noapte destul de linistita cu numai 4 treziri. Sa speram ca suntem pe drumul cel bun. Asteptam saptamana asta ce mai apare, dar sper ca s-a mai linistit. A inceput sa faca si la oala iar, sa manance f bine...Ce sa mai, parca a venit acasa iar copilul meu. Numai cand o pleca tati sa nu se schimbe iar.
Acum doarme, ce bucurie sa nu te mai trezesti de la 5-6 dimineata.
Parca parca as lua si eu o gura de cafea. Oricum, zilele astea m-am rasfatat si eu cu cate o gura de pepsi, si uite ca nu l-a afectat cu nimic, ba mai mult am tot facut in fiecare zi pateuri cu mere dar si cu ciocolata. Deci am gasit remediu: eu bag cioco si el este mai linistit.
La noi nu a nins dar a dat bruma, este alb pe campuri, eu stau la 7 si am o priveliste...campuri, dealuri...case, vile, palate...
Si ptr ca sunt mai odihnita si relaxata, azi ma incumet sa plec cu Rares la plimbare, vreau sa ii caut niste cizmulite imblanite ca are niste ghetute dar nu prea tin de cald, mai are unele din piele f bune dar sunt cam mari (mostenire de la verisorul lui), asa ca plecam la shoping, numai ca el are piciorul grasan si nu prea ii intra.
Am si eu o intrebare: Oare pot sa ii dau cereale din ovaz, secara, grau si alte cele, din cele naturale, fara zahar, poate chiar cu musli? Sunt din cele de la Sanovita, eu din alea mananc si uneori ii mai bag si lui in gura dimineata si i-au placut destul de tare, asa ca ma gandeam sa i le schimb pe cele de bebelusi cu din astea.
Ma duc sa pap, sa aveti o zi buna.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor, a scris si tasia aseara la capitolul trecut, poate ii muta cineva postarile aici, eu nu stiu cum decat sa i le copiez. Sau poate mergeti voi acolo sa cititi.
Apropos, eu ii dau ceai de tei, cam 60-70ml pe zi, nu chiar zi de zi, dar in afara de tei si menta ce al ceai putem sa le dam?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Tanima, eu le dau alor mei de 2 luni cereale de adulti, integrale, fara zahar (sau cu f. putzin). Uneori nici nu le mai inmoi in lapte, ci le pun doar pe o farfurioara pe covor, si ei se servesc...le adora.

Fetelor, voi cum va mai jucati cu copilasii, ca noi am cam epuizat toate ideile...de o saptamana ploua in continuu si de ex ieri, cand am iesit pt 10 minute afara, pe Alex efectiv l-a rasturnat o rafala de vant, faza care l-a amuzat f. tare.

ieri m-am distrat de numai: am iesit la cafea cu niste prieteni cu tot cu copii (4 la numar), iar Alex si-a gasit un bunicutz la care s-a asezat in poala si 15 minute n-a mai vrut sa se dea jos..ce bine, mi-am savurat cafelutza in liniste ...

Trimitetzi fetelor si la noi putzina zapada, ca sanii deja am cumparat!

A, Sephora, tot am vrut sa te intreb: in capitolul trecut scriai undeva ca e normal ca unui copil nascut in sapt. 38 sa i se puna masca de oxigen, si io n-am priceput de ce? Si eu i-am nascut pe ai mei tot cu cezariana planificata in sapt 38, si nici vorba de asa ceva, dupa ce i-am nascut mi i-au si dat sa-i pastrez sanatoasa .

O zi faina fetelor!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Monica multumim de cafea!

tanima ma bucur sa aud ca Rares e mai cumintel, sper sa o tina tot asa. Eu ii dau cereale de adulti si ii plac tare mult mai ales cele cu miere de la Nestele.

alexutza eu ii dau cam o data/sapt ou, mai mult galbenus ca de albus mi-e frica de cand a facut alergie, desi de atunci a papa si mancaruri care contineau albus si nu a patit nimic.

Susa, foarte frumos peisajul de la Brasov Abia astept si eu sfarsitul de saptamana. Ma duce sotul la Sibiu si sper sa fie zapada.

Sephora, tare dulce Matti si ce mai gangureste el

Mexxa, vazut si Sebicu cel dulce si frumos!

Si acum sa va zic si eu ce face mogaldeata mea: se ascunde in balcon sub uscatorul de rufe, iar cand o strig unde e, scoate capul smechera de sub haine si cu un zmabet pana la urechi imi raspunde :"ici is"(traducere: aici sunt) E din ce mai cuminte (comparativ cu luna 8-a, a 9-a), pot sa fac mancare, aspiram amadoua, stergem praful (trebuie sa-i dau si ei un prosop in manuta ca sa ma ajute), ce mai are mami ajutor deja.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Iar e luni. Nu am apucat sa citesc mare lucru din urma dar am vazut pozici tare frumoase cu Sebicu si Lucas plus niste peisaje din Brasov, care m-au facut sa-mi fie si mai dor de acest oras. Sper totusi sa reusim intr-un week-end sa ne urcam si noi in Intercity si sa dam o fuga la strabunici ca tare ne e dor de ei iar ei abia asteapta s-o vada iar pe Maria...
Ramo, felicitari pentru asa o gospodina de fetita! Cred ca esti tare mandra. Maria mea s-a aratat interesata de mop in week-end, aspiratorul e un fel de bau-bau ca stie ca cu el o aspiram. Nici nu se atinge de el...
Alte noutati nu avem, momentan.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Uf, in sfarsit am putut deschide si eu netul. Nu-mi merge de ieri Internet Explorer-ul si numa acum mi-o dat in cap sa incerc cu Mozilla. Si vad ca merge! Parca eram fara maini !

Fug sa vad ce ati mai scris/facut si revin!

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, eu zic ca-s sanatoase si cerealele pe care le mancati voi sa le dati la bebei. Ca doar sunt prelucrate si nu contin boabe intregi sa nu le poate digera.

Ramomar, ce fetita mare ai! La figurat. Vreau si eu!

Of, Maria mea cand vreau s-o trimit spre taica-su sa faca pasi spre el, netinuta de mana, se lasa de fund in jos. Nu prea vrea. Prima oara merge, ca nu stie si face pasi ca un robotel, dar a doua oara cum v-am zis, se lasa in funduletz.

AdinaF, eu stiu de la sora-mea ca de la 37 saptamani copilul e gata format sa iasa din burtica. S-ar putea ca si la 38 saptamani bebeul sa nu se fi dezvoltat cum trebuie in burtica si sa mai aiba nevoie de ajutor cand iese afara.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, Maria mea e super interesata de matura, aia obisnuita. Am zis ca urmatoarea data cand ies in piata ii cumpar o matura noua, sa o poata prelucra cum ii pofteste inima.
Le-am speriat tare cu aspiratorul asta, nu? Off!

Monique, eu cand dorm noaptea mai rau, la urmatorul somn al Mariei, dorm si eu langa ea. e pe la voi, am inteles.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Buna dimineata la amiaza si salutare si de la noi.

Noi am lipsit o vreme, "destul" de motivat din cauze de copil bolnav insa a fost si o pauza oarecum intentionata si binevenita.
Oricum, am reusit sa citesc capitolul asta si capitolul trecut, sa vad si ceva poze si sa ma uimesc de ce copii mari avem; mai ales cum nu i-am mai vazut de multa vreme imi dau seama ca nu mai avem bebelusi, ma apuca nostalgia.

Apropo de bebelusi, felicitari proaspetelor mamici, sa aveti sarcina usoara si copii sanatosi!!! Imi faceti pofta, nu gluma

Despre noi.... sunt multe de spus, poate reusesc un rezumat succint:
- eu am hotarat sa mai raman acasa cu puiul inca o vreme deci nu mai merge la cresa;
- infectia urinara nu i-a trecut, suntem tot pe antibiotic si va urma cistografia;
- am avut 2 saptamani de groaza in care a facut cateva zile febra 40, banuiam ca va fi rujeola pt ca fusese un caz la cresa insa pana la urma nu si-a mai putut misca deloc piciorul drept, nu mai mergea nici macar in patru labe sau daca mergea usor, isi tara piciorul dupa ea; am fost la neurologie(suspect pareza), la orto, la urgente de 2 ori in trei zile, am facut 2 radiografii, una la sold, alta la genunche care era umflat si caldut, ea se trezea noaptea si plangea prin somn... noi nu dormeam deloc...
Concluzia a fost ca este Artrita tranzitorie, pe baza virala SAU infectioasa, am luat si antibiotic, just in case.
Important este ca a trecut si acum alearga de-a dreptul, mi-e frica sa nu cada cand vad ce viteza are.
- intr-o zi s-a inecat asa de tare cu o bucatica de paine ca aproape a lesinat la mine in brate; masura extrema, dupa ce am incercat multe altele, a fost sa o intorc cu capul in jos, cu o mana o tineam de picioare, cu o mana o scuturam, cu o mana o bateam pe spate si cu alta mana imi tineam inima sa nu -mi iasa din piept ca sa raman in viata s-o salvez pe ea. Aaaa, cu alta mana i-am bagat degetul pe gat sa prind painica dar n-am mai gasit-o.
Si-a revenit ea, mi-am revenit si eu si am tras concluzia ca ar trebui sa mergem (mai des) pe la Biserica, deja mi se pare ca ni se intampla prea multe.
- saptamana trecuta, duminica noaptea la ora 20 s-a culcat, la ora 22 se trezeste cu febra 40, ia-o de la capat cu impachetari, baie calduta spre rece, supozitoare, la 5 dimineata a avut frisoane de ii clantaneau dintii in gurita, aia putini care-i are, ce-i drept... sotul meu o tinea s-o incalzeasca iar eu cautam pe net ce se face in caz de frisoane. n-am gasit nimic nici in dr spock dar si-a revenit din frisoane si iarasi a facut febra.
ne-am dus la pediatrie dimineata, rosu in gat, infectie urinara, antibiotic; insa, pana a iesit antibiograma, iar 2 zile de febra si nopti nedormite.

Acestea fiind spuse, sper ca o sa mi se motiveze absentele si o sa ne iertati ca ne-am facut asa mult asteptate si ca v-am lipsit atat de mult

Lasand gluma la o parte, acum este mai bine, eu sunt mai calita si am aflat ca am puteri "supranaturale" cand e vorba de puiul meu; nu degeaba se zice ca nu-ti cunosti limitele daca nu le testezi niciodata.

VA pupam pe toti, La multi ani puilor si mamicilor si sa fim sanatosi ca restul e apa de ploaie.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput