Ai nostri, ca brazii!dec-ian-feb ( 53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, ce de vesti bune!
Liviana, ma bucur tare ca Matei e bine si totul a mers cum trebuie cu operatia.
Mai, ce e cu legea asta? Nu prea imi convine sa stau 1 an acasa...poate se voteaza dupa ce nasc

Crinuta, abia astept petrecerea, fac tot posibilul sa vin, sper sa nu lucrez, ma descurc eu!

Eu de Craciun voi lucra dimineata, mi-a pus capac asta, si sunt cam trista...asta e...

Anda, ce rau imi pare ca nu mai scapati de bubitele alea...ce sensibila e Irinuca...

Va pupacesc pe toate, ma duc sa-l trezesc pe Vlad, trebuie sa mergem la socrul meu ca e ziua lui, nu de alta dar mi-e tare foameeee!

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANDA,imi pare rau pt alergia irinei,nu i ai facut testele alergologice sa vezi exact la ce e alergica?
CRINUTA,ce frumos ca vreti sa faceti o petrecere de craciun pt micuti.noi am facut mereu acasa,la noi nu sunt firme care sa organizeze asa ceva,nici locatii speciale...insa in fiecare an,de craciun,am imbracat pe cineva in mos si am filmat,la 1 an n a stiut cris mare lucru,la 2 ani a fost mai frumos,iar acum se uita cu uimire la casete.anul asta o sa fie mai frumos...
SIRIMIE,cris imi cere singur,in fiecare zi,sa il mangaie pe bebe din burtica,iar aseara mi a pupat burta de nu stiu cate ori,fara ca eu sa l sugestionez in vreun fel.iar acum,de cand cu incidentul cu sangerarea,seara,cand ma duc la baie,vine dupa mine si ma intreaba//mami,te simti bine?bebe e bine?//,semn ca pe undeva l a marcat situatia.
azi am tras o sperietura groaznica-eram la baie si dint o data l am auzit pe cris plangand teribil..am alergat in camera si el imi arata degetul,spunandu mi ca a facut buba.m am uitat la deget,mirosea a carne arsa si intr adevar,era ars la degetul mijlociu.l am intrebat ce s a intamplat si mi a spus printre hohote de plans ca a luat foc firul de la motocicleta si l a ars la deget.el are o motocicleta din acea micuta cu acumulator si saua se scoate.iar la sa are niste fire unde are bateria...el are boala sa le desfaca si acum cred ca au facut scurt 2 fire...va dati seama ca se putea curenta,asta pt ca noi suntem inconstienti ca i lasam o astfel de jucarie la indemana?am pus motocicleta pe balcon si i am spus sotului ca o arunc pe geam...of,bine ca nu s a intamplat ceva mai rau...
eu inca mai sangerez dupa ce urinez,iar azi mi a curs si un cheag micut...ce sa mai zic,ce o vrea dumnezeu...de ieri a inceput sotul sa mi faca injectiile cu clexane,se descurca bine...

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Crinuta, la City Mall este un loc de joaca unde se tin si petreceri, cu mincare de fast food. Sint clowni si ii coloreaza si se joaca cu ei.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simona, nu prea imi plac acele locatii de joaca in mall-uri.
Eu propun sa facem o lista cu mamicile care doresc sa participe.
Eu am deja cateva oferte, sunt in negocieri cu cineva.
E liber pe 22, ori de la 10:30 ori de la 14:00, ceva de genul asta.
Eu zic sa le unim, dar inainte sa o sun pe doamna respectiva, ar trebui sa stim numarul copiilor care vor participa, si in functie de asta voi negocia si eu cu ea.

Deci, cine vrea sa vina, please ridicati 2 degete:

Pana acum s-au anuntat asa:
1. Patricia
2. Simona
3. Crinuta
4. Bubu
5 Liviana ( pleci chiar pe 22?)

Eu zic ca ar trebui sa se stranga macar 10 copii.
Erica, contez pe tine, cu ambii tai strumfi.

Amaya, sper din suflet ca veniti si voi.

Tomasa, voi ce ziceti?

Haideti sa ne mobilizam. Va iesi super, sunt convinsa.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Trebuie sa luam in in calcul faptul ca multi copii poate au ora de somn la ora 14. Pentru mine e ok, ca rebe nu e rea de somn si ar sari cu placere peste, si am motive sa o culc seara mai devreme. 22 e perfect pt mine, noi plecam la munte pe 25 dimineata, ajunul il facem acasa.

in cursul saptaminii ce precede craciunul poate vom avea serbare pe la cresa, la servici,asa ca nu stiu cum va fi programul.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai facem la 10, nici o problema.
Am vorbit cu tipa de la Dream Party, in total ne-ar costa cam 10-11 milioane, cu tot cu Mos Craciun, meniu, etc.
De tort, prajituri, fursecuri, bauturi pentru noi, dar si sampanie pentru cei mici, ma ocup eu, fiind si ziua lui Rayan.

La o adica putem chiar noi cauta sa inchiriem un Mos Craciun, si poate iesim mai ieftin de 2,5-3 milioane.
Astept sugestii.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Lali, bine-ai revenit!

Si noi venim la Party, dar sa fie la 10, ca au program de somn la 13-14.
Crinuta, care e oferta concreta (ce cuprinde menu etc)?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

V.Erica, bine v-am gasit !

Noi nu cred ca suntem in Buc de sarbatori. tare mi-ar fi placut sa va revedem...

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetele , ce frumos ca va intalniti , ma bucur mult pt. voi . Eu astazi sunt fortata sa stau acasa avand in vedere ca nu o mai duc pe Mandy la camin joia . Am facut un pic curat si am pus macarea la cuptor .
Va dau o reteta de milioane , poate o stiti desi eu am invatat-o aici .
Mancare de praz :
5 cartofi potriviti , 2,3 buc. praz
300-400 g. carne tocata , semi ( porc-vita)
3 oua
lapte
Se fierb cartofii taiati patretele maricele intr-o oala , deoparte in alta oala fierbi prazul taiat6 rondele . Intre timp se face intr-un castron ouale batute cu lapte si ceva sare , piper si ce iti mai place .
Carnea tocata se prajeste in unt pana se face frumos maro cu condimente de care va place .
Cand sunt toate fierte si prajite gata , se pun toate in strecuratoare apoi se pun in oala de cuptor se amesteca toate si se pune crema de oua peste cat sa le acopere catusi de cat . De aici se deduce cat lapte trebuie . Aveti grija nu depasiti cartofii si carne ca nu iese la fel de frumos rumenit .
Noi asta mancam diseara , va garantez ca este super bunnnn .
Parca vad ca Mandy nu mananca .

In rest am si eu o intrebare , am scris si la odiseea de care apartin dar nu mi s-a raspuns . Pe mine ma durea burta si mi s-a gasit in urina o infectie astefel incat mi s-a dat amoxicilina 500 pch de 3 ori pe zi timp de 7 zile . Oare e o.k. ? voi ati mai luat asa ceva in prima sarcina ?Va multumesc si pe mai tarziu !

Alina 7+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bubu s restul fetelor , ma scuzati ca spun asta , dar legea de care vb. nu e ciudata de loc ci chiar o.k. , aici la noi avem maxim 3 luni de stat acasa asa ca nu vad problema , hai sa fim seriosi 2 ani e o viata , ce avantaj are angasatorul cand primeste o femeie la lucru , aici femeile sunt mult mai egale barbatilor pe toate fronturile , si asta e un inceput in Romania .
Acu sa nu imi sariti in cap nu vreau sa deranjez pe nimeni dar eu am observat clar o diferenta acolo , una de necitit , nedescris , etc . cum vreti sa-i spuneti . Recunosc ca e din ce in ce mai bine dar e cale lunga .
Lali bine ai revenit , sigur nu te-am uitat , de abia astept sa vad poze noi , poate ai si cu casa . Eu te inteleg perfet , si noi suntem mutati de un an si nu mai terminam , am servici nou de 6 luni , acum sunt laboranta ceea ce nu e usor avand in vedere ca nu e in limba materna . Asta e viata merge inainte si eu sunt o luptatoare .
Am vrut sa demonstrez familiei si mie insumi ca pot multe si ca ei pot sa fie mandri de mine .
Iar m-am lungit , bine ai venit !

Alina 7+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput