Ai nostri, ca brazii!dec-ian-feb ( 53)
Raspunsuri - Pagina 8
crinuta spune:
Liviana, sunt multe firme care organizeaza asa ceva.
Pe 21 nu as risca, deoarece multi dintre noi avem petrecerile la servici.
La noi mai mult ca sigur, ca ne va duce seful la restaurant seara.
Parerea mea este sa gasim cat mai multe firme si sa comparam preturile, conditiile, etc, iar apoi sa rezervam, ca altfel nu mai gasim nimic.
Eu am vb deja cu Clownparty. Si ei organizeaza de Craciun.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
sirimie spune:
Anda insanatosire grabnica Irinei!
Venim si noi la petrecerea de Craciun, oriunde, daca sintem in Bucuresti. Vroiam sa facem si noi anul asta dar nu putem, amenajam prin casa si cred ca nu va fi gata pina atunci 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Witchie spune:
Cred ca e de la spumantul de baie pentru ca i l-am reintrodus de vreo luna. Banuiesc ca e ceva in componenta lui care ii irita pielea, apoi ea se scarpina si de-acolo, reincepem balciul. I-am scos spumantul din pacate nu mai gasesc sebamed - gelul pt copii si-s cam disperata.
crinuta spune:
Simona, eu sunt de parere ca nici nu merita sa facem asa o party acasa, deranjul fiind prea mare.
O locatie dotata cu tot ce trebuie, plus un animator, Mos Craciun, etc, ar fi cea mai buna varianta.
Tocmai de aceea va rog si pe voi sa mai cautati locatii, ( si eu caut in timpul liber, am si trimis deja cateva mail-uri), pentru a putea alege cea mai optima varianta.
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Crinuta, ok, sa vedem ce zic si celelalte mamici.
Fetele, voi cand doriti party de Craciun si ce asteptari aveti de la acest eveniment?
Pt mine ar fi ideal intr-o dupa-amiaza de vineri-sambata-duminica, dar inainte de 22 dec caci pe urma plecam din Buc (cred ca de altfel multe dintre voi).
Pt Party de Craciun mi se pare esential sa avem un Mos,colinde si eventual un brad impodobit unde sa puna Mosul cateva cadouri.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
Lali spune:
Buna fetelor !
Nu am mai scris demult pe aici, dar sper din suflet ca nu ne-ati uitat de tot ....
V-am mai citit din cand in cand dar nu am apucat sa tin pasul cu voi, care ati fost mereu tare harnicute la scris
.
Acum sper ca voi fi mai prezenta pentru ca ne-am stabilizat oarecum.
Sa raportam, deci: Dragos e la gradinita, e OK, e mare, 102 cm si cam grasut (mai ales dupa cateva luni de vara petrecute la bunici unde a fost rasfatat cu bomboane si dulciuri la discretie...), dulce ca orice copil de varsta lui, vorbeste non-stop si cere explicatii pentru orice, a inceput sa spuna cuvintele si in germana si e tare haios. E relativ cuminte doar ca cere atentie maxima mereu din partea celor din jur. La trenuletele Thomas suntem "tatici" , am vazut ca e un subiect actual, intrebati-ma ca avem vreo 30 de locomotive si vagoane si doua cutii mari de sine, gari, poduri, spalatorii, macaze, etc. adunate incepand de acum un an si jumatate. Asa ca stiu unde se gasesc, care cum sunt, ce baterii trebuie, si alte asemenea.
Voi pune si poze cu noi zilele urmatoare, si chiar avem unele recente cu Thomas.
In rest cred ca vom prinde din urma vestile pe parcurs.
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
crinuta spune:
Wow Lali, ce surpriza? Si eu care credeam ca esti suparata pe noi.
Eu sunt amatoare de orice informatii ref. la Thomas.
I-am luat din Carrefour o locomotiva cu magnet, dar nu stiu cum pisici merge, ca nu are baterii.
As vrea una cu baterii, cu muzica, cu aburi, ceva mai interesant, si evident, cat se poate de ieftin;) ( glumesc, ca stiu ca orice e legat de Thomas e scump).
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Lali, welcome! Ma bucur ca ne-ai scris!![]()
Wow, dar ce inalt e baietul tau! Matei al meu are cu 10 cm mai putin, dar nici noi parintii nu suntem f inalti.
Unde locuiti acum?
Asteptam sa ne mai scrii si desigur poze cu Dragos!
Lali spune:
Nu, Crinuta, cum sa fiu suparata, doar am fost
in cea mai frumoasa perioada a vietii mele ... doar ca tu stii ca m-am tot mutat de la Buc la baia mare, am schimbat bonele, am ineput sa construim casa, cupilul trebuie crescut, afacerile trebuiesc conduse, si au de suferit prietenii...
Despre Thomas: noi avem doua seturi diferite de Thomas: unul in care locomotivele sunt metalice si mai micute, cam de vreo 10 cm maxim si se prind una cu alta cu magnet si pe care noi il luam in calatorii cu noi, si un al doilea cu locomotive mai maricele, de plastic de la Tommy care beneficiaza de tot calabalacul: sine, gari etc. Pentru mine cel mai comod a fost sa la cumpar de pe net de la muccelmic.ro. Au acolo toata colectia... si sunt cele mai bune preturi care le-am gasit eu la noi. Am vazut si prin Cora, Miniblu si Diverta, dar decat sa alergi dupa ele, pentru ca dupa ce veti incepe "colectia" precis si Rayan va cere ca si Dragos o vreau pe Mavis, pe Percy, pe Gordon, etc. Dragos stie pe de rost vreo 30 de locomotive...
Noi am cumparat si prosopel cu Thomas, geanta, pijama cu Thomas, ce mai, o adevarata nebunie. Si daca vreti va dau pe PM adresa de e-mail a unuia care vinde 2 DVD cu desene cu Thomas.
He, he, v-am spus ca suntem "doctori"
la Thomas&Friends...
Lali spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Lali, welcome! Ma bucur ca ne-ai scris!
Wow, dar ce inalt e baietul tau! Matei al meu are cu 10 cm mai putin, dar nici noi parintii nu suntem f inalti.
Unde locuiti acum?
Asteptam sa ne mai scrii si desigur poze cu Dragos!
Liviana
Suntem in Bucuresti, aici am inceput si gradi... doar de sarbatori mergem la Baia Mare.
Sanatate multa !