***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, s-a scos Vigantolul de pe piata?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Vali, si a mea a mare se uita in gol. A durat ceva pana m-am prins ca face asa inainte sa adoarma. Imi "spunea" in felul asta s-o las in pace. Vezi ce face daca ii falfai ceva prin fata ochilor, daca reactioneaza, e clar ca n-are nimic. Am mai citit undeva ca inainte sa ne dam noi seama ca sunt raciti, copii sunt usor apatici - urmareste-l sa vezi daca nu face febra. Da' sper sa nu fie nimic.

Fetelor, specialistelor, Pepsi, Paflo, am citit ieri un articol despre vaccinuri de m-am ingrozit. Daca il citeam inainte nu ma mai vaccinam de gripa. Ca au diverse substante adaugate pentru a se putea conserva, chestii precum mercur, aluminiu, ca nu e bine sa introducem in organism virusuri (chiar partial inactivate, cum zic ei ca sunt): ca ori sunt virusuri activate si atunci e nasol, ori sunt inactivate si atunci la ce naiba le mai bagam. Pe linkul de mai jos, uitati-va la articolul care se cheama "vaccinuri contaminate".

http://www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/articles/displayCategory?id=34

Stau si ma intreb daca o fi adevarat ce zic astia; si atunci cum ramane cu campaniile de vaccinare obligatorie a copiilor, ca doar nu e numai la noi in tara, e peste tot obligatoriu. Oscilez intre a nu face nimic (declarandu-ma paranoica) si a intreba mai multi doctori (ca unu' nu-i destul).

Cred ca totusi o sa intreb intai pediatra, da' voi ce ziceti despre chestiile astea? De asta m-am gandit sa intreb si fetele care se pricep mai bine, ca eu ma uit ca curca-n lemne...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Chiqui, mie mi-a zis pediatra ca vigantoletten s-a scos, nu stiam ca si vigantolul. M-ai facut curioasa, am sa caut prin farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

M-am lamurit, m-am lamurit, cica era avorba de vigantolleten, care nu e la fel, si nici al anu ar fi daunator ci nu mai e eficient.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

carmen_so, sa stii ca in germania vaccinarea copilului nu e obligatorie, eu ca parinte decid daca si ce vaccinuri ii fac copilului. mie asta mi se pare o mare prostie, dar asta e. in plus, mi se pare o decizie f greu de luat de un necunoscator; eu habar nu am cu ce se mananca medicina..cum pot lua asa o decizie care poate sa-mi afecteze copilul pe viata???

in fine, eu am ales sa fac toate vaccinurile, dar vroiam sa iti spun ca nu peste tot e obligatorie vaccinarea.

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

ckristina si Carmen_So, multumesc pentru raspunsuri!
Da, reactioneaza la sunete, la camera foto chiar rade, dar atat. Nu se joaca el, nu "vorbeste", nu plange... nimic. Acum doarme, poate cand se trezeste isi revine.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

vali5, david are cateva minute cand se uita-n gol inainte de a adormi. cand nu mai reactioneaza si se uita-n gol (dac am ratat cascaturile si frecatul la ochi) stiu ca trebuie sa-l pun urgent la culcare, ca sa nu ratez momentul. daca l-am ratat, urmeaza o partida (mai lunga sau mai scurta) de dans ca sa adoarma.

am uitat sa va spun ca tati a decis ca david va fi un deather; voi povestiti ca bebeii spun mama, fac triluri triluri...al meu face ca un rocker mega-suparat. in general. mori cand il auzi, si daca esti in camera vecina ai impresia ca geme/rage. daca te duci la el, rade cu toata gingia. dragutz, nu???

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multe luni si multi ani ptr voinicei!
Si eu ma impacientasem cu privitul in gol si aveam cosmaruri cu fel si fel de pb neurologice, dar reactiona bine si imediat la stimuli, radea daca ma vedea, iar daca il lasam linistit, in max 15' adormea.
So, am zis saru'mana, ca inainte de asta, cand obosea se foia si se mataia si chiar plangea obosit pana atipea.

Graviduta, multumesc mult de tot. Iti dai seama ca ar tb sa astept reducerile, dar tb sa iau ceva de toti mosii care vin acum. Iar apoi o sa incepem anul in forta Asa ma uit rapid dupa ceva ca ma arde buzunarul.

daca sunt deplasata sa stiti ca am inceput sa scriu pe la 10, si am mai avut ceva treaba.



mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA


www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

fuga, fuga si eu pe aici!!!
Victor Iannis de eimotto
Dario Antonio de Ramona71
Sofia de paflo
Casian Andrei de byu
Stefan de Brambushca
Anastasia de duda35
ckristina- stefanul meu e mare pasionat de baie....daca ar fi dupa el, ar sta toata ziua in apa, sa se balaceasca!!
pepsi felicitari pentru mama! am vazut fotografiile cu puii tai...tare dulci sunt-ai toate motivele sa fii o mamica mandra!
vali05 mereu am tras cu ochiul de multe ori la fotografiile lui andrei-e tare scump...iar freza e in mare trend!!! si stefan are momente de adanca meditatie, dar daca ii distrag atentia, ii trec imediat!!
alyna24-ce frumosi sunteti la munte!!sunteti o familie reusita!
irinusha-bine ai venit pe plantatie!!
ufff, scriu mesajul asta de 2 ore!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by poohy
Mi-a placut atat de mult cand am stat luna aia la fratele meu, asa relaxati erau oamenii, incat cand ies in Bucurestiul asta cu lume super stresata si din ce in ce mai rea si rauvoitoare dupa parerea mea imi vine sa o iau la fuga.



Pai, Poohy, nu tre sa pleci asa departe sa scapi de lume stresata. E suficient sa mergi in orice alt oras din RO (ex Timisoara, Cluj, Constanta) si ai sa vezi ca alta e atmosfera.



Diversificarea

Mergi la inceput