***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Tamara,
am vazut pozele, ai un flacau pe cinste, ce ochi mari ...si cum isi papa el piciorusele...Inca alaptezi ?
De dormit si Nicole doarme tot reprize de 30 de minute, si imi ia cam 15 min s-o culc asa ca....Dar noaptea se trezeste numai odata sa manince, dar nu e o regula, se poate schimba si asta.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ioana Raluca,
Maya Alexandra
Carina Sofia
Albert Mihai
David Andrei

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna seara!

La noi ninge!!! Mai rar sa vad in noiembrie asa ceva la Constanta. Iarna trecuta cred ca nu am vazut deloc zapada aici. Si bate un vant... brrr! numai afara sa nu fii.

Elteka, multumesc de raspunsul legat de melancolia lui Andrei! Intre timp m-am linistit si eu, ca a dormit si si-a revenit. Dar mi-era tare mila de el ca nu stiam ce are.
Calatorie placuta!

tamaraspt, am vazut si eu pozele! Pupa copilasul dulce si grasun!
Tare-s dulci astia mici cum isi rontaie piciorusele!

Trag si eu pe dreapta. Noapte buna!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

C pustiu e azi p aici.Plange forumul dupa voi fetelor,unde sunteti?
GRAVIDUTA-ms pt confirmarea retetei pt branzica.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
Alex papa

Mergi la inceput

VALI-la Brasov ninge de 3zile si e un frig.A nins si luna trecuta.
ELTEKA-imi cer scuze,nu stiu d ce aveam impresia k tu intrebai de Nurofen.Mi-am mai si notat..of,neuronii mei au luat deja vacanta de iarna.
Eu tot bantui pe aici,doar doar mai scrie cineva ceva.

POZE
Alex papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Va trimit un banc dragut!

Un sot ii scrie sotiei: Draga mea, Nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, asa ca iti trimit 100 de saruturi. Tu esti iubirea mea! Sotul tau, Allen Dupa cateva zile, sotia ii raspunde: Dragul meu, Iti multumesc pentru cele 100 de saruturi si iti trimit detaliile cu privire la cheltuilei: 1. Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 saruturi pentru lapte pe o luna de zile. 2. Electricianul n-a fost de acord decat dupa 7 saruturi. 3. Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 saruturi in loc de chirie. 4. Proprietarul supermarketului nu a acceptat numai saruturi, astfel ca i-am oferit si alte "articole"... 5. Alte cheltuilei: 40 de saruturi. Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 35 de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta...

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

la multi ani
Ioana Raluca,
Maya Alexandra
Carina Sofia
Albert Mihai
David Andrei
sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

pupici la mamici si capsunici

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

mi-a placut bancul.MOTANNEL ai o din partea mea.
Am plecat si eu la culcare,poate dimineata voi avea mai mult de citit.Noapte buna tuturor.

POZE
Alex papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna seara fetelor, mai dar harnicute sunteti la scris
Noi mai rar, nu prea reusec sa mai intru pe forum ziua , doar seara dupa ce il culc pe pitik si atunci citesc printre randuri si ma apuca si pe mine somnul
Noi avem 2 dintisori jos si spunem "tata" toata ziua.
M-a cocosat piticul meu , nu mai vrea decat in brate si eu in picioare, sa ma plimb prin camere cu el. Abia astept sa mearga singur sa scap ........offffffffffff
Cu mancarea nu prea ne dam in vant, o zi mananca bine marul cu biscu, alta zi piureul de legume , dar cel mai mult ii place branzica de casa cu banana.
sucuri nici nu am mai incercat sa ii dau. O fi rau
Iar i-au aparut petele alea pe corp, nu stiu ce o fi cu ele, sapt viitoare ma duc la alt doctor (fusese diagnosticat cu PITIRIAZIS
ROZE)
Mai erau cateva intrebari sa pun dar...........am uitat ca mi-e un somn..........
poat imi aduc aminte
Noapte buna la capsunici

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

BUNA.am revenit acasa(pe plantatie romaneasca)si vreau sa va spun ca oriunde ai merge si oricat de fain ar fi tot mai bine e acasa.si asta a spus si rafi ptr ca asa bucuros a fost cand am ajuns acasa de nu mi a venit sa cred.a ras si a dat din maini si din picioruse,a "chiuit"la jucariile lui.a fost tare dragut.

nu am apucat sa citesc tot ca ati fost tare harnice

pepsi sper din suflet sa fie o alarma falsa cu alergia.te rog cand ai timp nu imi scri si mie reteta de papanasi ca imi plac asa de mult dar nu imi ies niciodata.am mai luat reteta din carti si de pe net dar nu mi au iesit si poate daca tu ai facut si ti au iesit poate imi ies si mie

votat: maia si tavi.

la multi ani sarbatoritilor de zilele trecute si de azi

p.s.acum ma pun pe recuperat ce ati scris

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput