LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

kokorino iar an ceva sa ti ipovestesc da' jur ca nu ma simt in stare...nu s f coerenta la ora asta asa ca o las pe maine. daca nu uit, evident...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mi-am adus aminte de-o restanta...

Dayanara,
liceul l-am facut in perioada 92'-96',clasa B,mate-fizica
am 30 de ani...
zi-mi de tine ca-s curioasa

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dandusa

am 30 de ani...
ce faci, mei,, te lauzi?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani David de simo!

La multi ani Calin de roxana_c!

Sa va creasca mari baieteii si felicitari lor si voua pentru primul an!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by dandusa

am 30 de ani...

ce tinerica esti!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Dianocica,
felicitari pentru primul pusi adevarat...,mei da' ce iubaret este d...,mai,mai...
Crinuta este ft mamoasa...,dar un pic retinuta...,are un aer asa mai...,amagitor...,se uita cu coada ochiului...,da semne ca intelege...cind ii cer un pupic,dar nu vrea singura...,decit fortatsi-o iau la pupaceala...si-o pupacesc...si-o gidil cu gura(asta-i place ft mult)...si-o masez...si o intorc...si-o tot intorc...,pina scot tot ...,la dragoste ma refer...,apoi cade lata ,se uita la mine asa...,amagitor...cu ochii bulbucati,zimbind in coltul gurii doar...si o luam de la capat...
abia astept sa dea pusi adevarat...,ca de pupici balosi m-am cam saturat...

Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Simo,Roxana,sa va traiasca puiutii,sa creasca mari,sanatosi

Donia,
cind simti,daca simti nevoia...,sa vorbesti cu noi...,te asteptam cu drag...,te va ajuta cu siguranta...,pina atunci iti trimit in dar un brat de frezii,florile tale preferate...
Madaluta
sa dea domnul sa fie sanatos bebe mic ,sa fie si fetita daca se poate...,daca nu,nu-i bai...,o sa ai doi baieti frumosi foc...
Kiki,
ce faceti frumoaselor?,pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

In primul rand David de Simo
Calin de Roxana_c
Leon de Mio75

Am lipsit de la chef azi am avut o multime de treburi si Antonia mi-a scos peri albi

Fatima-ce fetita cuminte si intelegatoare ai Antoniei pot sa-i zic de 1000 ori ca nu-i voie+explicatiile peste 5 min tot acolo unde nu-i voie o gasesc
f frumoasa povestea nasterii

Laura-zi mersi ca nu-ti cotrobaie prin dulapuri Antonia scoate tot,deja le-am mutat locul la haine obiecte si am pus jucarii

Dorsilia-bravo ei ca stie sa sufle nasul

Ruxandra-am citit povestea conuluibine ca a fost totul ok si ati scapat cu bine

Dandusa-nicinnu vreau sa-mi inchipui cum e la masele cred ca o iau razna saracutii
ma bucur tare ca vine iubita
pot sa dansez si singura "vaca lola"?Antonia doarme

Roana-distractie placuta

Desiree-un ma incadrez la indulgent si protector uneori si autoritar

Danutz-imi inchipui cum se uitau la tine

Eri_ka-as veni eu la Ikea dar pana ajung eu

Madaluta-hai maaaa cum sa fie baiat
mie la 13 sapt mi-a zis ca s-ar putea sa fie fetita deci era cam vreo 50% dar la tine cu 80% sigur e fetita ma bucur tare mult

citesc si revin

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dianarus-si noi tot ocazional cu olita de vreo 2-3 ori nu vreau sa o stresez,cred ca de la 1 an jumate vom incerca mai des

nu mai zic de socrosenie e socata ca nu face la olita copiii ei faceau de la 5 luni

Donia-

Alexandra-ce fata de strengar are Mark

M_monique-felicitari primii pasi

Kokorina-felicitari pt maselute

ma duc sa pap ceva am o foame

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Multumesc mult pentru felicitari, incurajari si cuvinte frumoase! Dupa ce mi-a zis doctorita procentul si chiar a repetat de mai multe ori( o prindea in diferite pozitii) mie tot nu-mi venea sa cred, dar acum dupa ce toate imi ziceti k e fetiza...parca incep sa cred si eu.
Chestia cu neincrederea cred k este si o masura de protectie fatza de sufletul meu in cazul in care intre timp ii creste ceva pe-acolo...daca mi-ar fi spus acum k e baietel nu as fi fost dezamagita pt k eram pregatita pt o astfel de veste..in schimb acum, o luna pana la urmatorul echo ma voi atasa foarte mult de idee si caderea va fi destul de grea ( daca va fi)
Nu stiu de ce, dar imi doresc din tot sufletul fetitza...50 % pt k cip isi doreste cu disperare fetiza si 50 % pt k imi plac hainutele si accesoriile pt ele...

In legatura cu subiectele discutatemai inainte_
-olita avem , dar nu am stat niciodata pe ea.Nu are rabdare sa stea intr-un loc mai mult de cateva secunde, dar nici nu-l oblig.poate intr-un viitor vom mai incerca.
-pupici n-am vazut pana acum nici cu bale, nici fara, nici intentionati nici neintentionati...nu stim ce sunt aia...Nici la capitolul "iubire, imbratisare, tandrete" nu le avem deloc...daca vreau sa il tin strans cateva secunde, asa sa il simt aproape se enerveaza si se zbate de zici k vreau sa-i fac cine stie ce. in schimb daca vreau sa-l gadil, musc, chinui, pup, alerg ,ridic, intorc ,sucesc, invartesc...e cel mai fericit. nu s-ar satura niciodata....

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput