LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
dianocica spune:
problema de la nenea piaget. si, zice el, numai copiii care au ajuns la nivelul 'hypothetical thinking' pot sa o rezolve.
se dau 4 carti de joc:
E K 4 7
Considerandu-se ca regula faptul ca un set de carti de joc ce are pe o fata litere si pe cealalta cifre, are pe fiecare carte cu vocala un numar par, li se cere copiilor sa spuna care carti trebuie intoarse pentru a verifica daca regula este respectata
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Laura13 spune:
duminica seara la 21.30 pe acasa idila de noiembrei. iar bocesc
dandusa te-ai saturat de pupici balosi. da, da....stai asa....poate la anu' o cred![]()
donia ne gandim la tine! sa fie totul bine!
noi am fost la doctor. tratament: hidrasec 1-2 plicuri pe zi, biotics 1 plic pe zi, calciu carbonic 1 varf de cutit de 3 ori pe zi. regim la greu, adica dupa capul ei orez fiert si morcov fiert. a! si cereale de orez, fara lapte inclus in bibe cu apa. pai cum sa ii dau asa ceva???? daca e bine introducem si branza calcica si mar copt. fara lapte. de nici un fel. deloc. ete na! eu am decis ca ii voi da lapte fara lactoza (oricum nu bea cantitatile de dinainte), cereale de orez dar cu lapte inclus (seara la culcare.....apropo....pot sa ii dau masa de seara exact inainte de culcare????, mar copt si branza calcica (dim si la 17), orez fiert cu morcov si piept de pui la pranz. acum urmeaza partea care chiar m-a ofticat: cascaval NU. "pai tu stii ce contine????". bun, nu zic nimic. paine prajita pt regim? NU, painea are gluten care stimuleaza diareea. bun. dar, dupa ce trece diareea, pot sa ii dau paine, da? NU! pai tu stii ce contine painea? la copil asa mic???? sare? nu, hai poate un picut dupa 1 an. zahar? NU, sub nici o forma. lamaie....chipurile aia da. miere? cate un pic dupa un an! deci, concluzia, dupa pediatra mea: il tin cu cereale fara glute, legume fierte si fructe pana o avea 20 de ani! ete na! ca m-a ofuscat!
bine, nu zic sa exagerez cu nimic, dar doamne iarta-ma.....1/4 de felie de paine pe zi nu pot sa ii dau? cica mamaliga? cu ce? cu unt? de fapt....stati, ca nici unt nu e voie! da....ma rog, sa zicem ca acum m-am calmat
oricum: cura de ca in nov si dec, cate 7 zile, 5 pic de 2 ori pe zi de calciu gluconic. a! si nu ii mai dam deloc vigantol, cica nici ala pe care il mai am acasa, sa ii dau vit D de la topfler. n-am gasit inca, dar caut
in alta ordine de idei: luni la 6 interviu iar cu italienii, au sunat azi. daca nu reusesc (am renuntat la 2 joburi pt astia) cred ca voi sta acasa 2 ani. renunt. ca nu mai pot. ma streseaza fff tare, aseara am avut o discutie f serioasa cu al meu sot, caruia i-a ajuns cutitul la os, cica asa nu se mai poate. oricum, mai vedem
mai revin...are florin treaba la calc
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
dianocico :))...e clar ca eu nu am ajuns inca acolo
...ca repede asa din prima nu stiu sa raspund...sunt inca la servici si am altele in cap....dar incerc sa rezolv dilema maine, ..pe buda, cu creionul in mana
madaluta, felicitari ! sa fie asa cum iti doresti!
dandusa, deci eu nu vreau sa stiu nimic...clar? chiar nu ma intereseaza
..ti-a promis si un tango argentinian la pachet ? ![]()
ce va invidiez eu pe astia cu copii asa lipiciosi, comunicativi..i-am pus si eu melodia cu vaca Juliei si ...vax...mi-a dat cu flit...eu ma sclambaiam ...ea mi-a intors spatele...e ceva fata asta....o enigma...singurul gest tandru e cand intinde bratzele sa o iau sau cand imi da ceva si imi atinge mana...in rest, ghetzar de canada.
mi-am laut azi o rochie de party ...albastra ca cerneala...albastru tare-tare...nu-mi vine nimic pe moment in cap cu ce sa o asortez, ceva gablontzuri ..pantofi...ei, lasa ca o pot duce inapoi...ca asa fac , le cumpar, nici macar nu le probez si dup=aia le dau inapoi...dup-aia imi pare rau si ma duc sa le recumpar...si nu le mai gasesc...
leyla spune:
La multi ani pentru cei care astazi adauga primul anisor in buchetelul vietii
Leon Roberto
Calin Constantin
David
Madaluta, felicitari pentru minunata veste de a avea o printesica.
Dianocica, felicitari pentru primul pupic, la cat mai multi. Sa te tii de-acu incolo ce dragoste mare o sa fie. Pofta mare! Mama lor de pilates![]()
Donia, hopa sus moralul
.
M_monique, waw, felicitari pentru pasi. Olita avem si noi, pe post de decor/jucarie sau masinuta deocamdata
. Este modelul acela cu un cap de animalut atasat in fata si cu doua manere ca si cum ar sta pe un calut (pusese cineva o poza cu puiutul pe o asemenea olita). Se gasesc si la Carrefour, eu am luat-o din Unirea et 3 de la un magazinas pt copii. Dar cand l-am pus prima oara pe ea cu tot cu haine in secunda urmatoare s-a dat jos. Acuma il urc si apoi trag de manerele alea si il plimb prin toata casa, asa-i place, nu gluma.
Deci, mai amanam incercarile adevarate.
Eri_ka, si eu as fi dat o raita pe la Ikea dar am mai fost acu vreo 2 sapt tot intr-o sambata si era asa de aglomerat de abia reuseam sa trec cu carutul printre multitudinea de lume asa ca am iesit de urgenta si am zis ca nu mai fac prostia asta. Asa ca o las pt cursul saptamanii cand bb o sa stea cu bona iar eu pot sa ma uit relaxata. Asta chiar daca o sa-mi ia vreo ora jumate sa strabat Bucurestiul pana acolo.
Alexandra, moama da ce morosan adevarat aveti!
Roxanica, exact ce povesteti tu acolo ni s-a intamplat si noua astazi. Sotul meu a fost f mult plecat de acasa in ultimul timp, de fapt cred ca in acest an el a dat pe acasa cam 6 luni iar cand era in Bucuresti lucra pana f tarziu. Dar in ultimele 3 luni f rar a stat pe acasa, alearga dintr-un oras intr-altul, asa ca nu prea mai stia cum e cu somnicul. Iar dimineata la 7 cand l-am luat in pat cu mine pe Kaan si a adormit instantaneu, eram tot asa imbratisati iar tati se pregatea sa plece, si se tot foia dar dintr-odata n-am mai auzit nicio miscare si cand am ridicat capul l-am vazut cum statea si se uita la noi si zambeaaaa. si la fel a spus ca era o priveliste muninata.
Kokorina, spor la ansamblat mobile
. Mama, da ce avansat e Pascal, 2 maselute deja...si noi nici un dinte inca...incep sa ma simt frustrata...
desiree spune:
nu am timp ma preg de un botez, pensat, baie ( dush scurt)....
am intrat sa urez madalutei carucior roz pana la sfarsit..
bambo
macar cineva a citit ce am scris, acum sunt multumita ca nu am piedut timpul sa editez degeaba!
diana, niste probleme mai usoare nu ai?
...e cam grele, domne, cu logica asta....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
asiza spune:
N-am apucat sa citesc mare lucru din urma si nici nu-s sigura c-oi apuca, dar vreau musai sa urez LA MULTI ANI pentru minunatii fulguleti David, Calin si Leon!!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!! Pup si mamicile Simo, Roxana si Mio 

Denis e mai bine as zice...sper ca suntem pe drumul cel bun...Va pup ca va ganditi la noi!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by desiree
nu am timp ma preg de un botez, pensat, baie ( dush scurt)....
am intrat sa urez madalutei carucior roz pana la sfarsit..
bambomacar cineva a citit ce am scris, acum sunt multumita ca nu am piedut timpul sa editez degeaba!
diana, niste probleme mai usoare nu ai?...e cam grele, domne, cu logica asta....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
si eu am citit, chiar nu ai pierdut timpul degeaba, desi as fi vrut democratic, cred ca sunt mai mult spre protector. distractie placuta la botez

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
veronici spune:
As pune poze cu Rares dar unde? Ca Yahoo photos nu mai e ? Si ce e cu butoiu` ala de pe prima pagina? Luminati-ma !!!!!
poze rares
mamica de Rares Stefan
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
asiza, in contextul "sufocarii" lui denis... mi-am comandat aparatul de aerosoli. dat fiind istoricul nostru, prefer sa-l am acasa, cine stie cand ne-o trebui, desi eu sper sa nu... cum sunteti azi? merci ca aseara ti-ai facut timp pt mine.si
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Nu, nu...eu iti multumesc ca ti-ai facut timp pentru mine
...De unde ai comandat aparatul pentru aerosli?Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
aka spune:
am reusit sa o readorm. si-a format un obicei seara dupa ce mananca se da jos din pat si se duce la jucarii. se mai joaca vreo ora si abia apoi adoarme. dar nici a doua oara nu e pentru prea mult timp. cam juma de ora, si vrea sa suga iar...
Desiree distractie placuta la botez. ma duc sa citesc si eu, prima data am trecut in viteza...
olita avem una foarte simpla. am luat-o mai demult doar sa vada cum arata. si din cand in cand, dimineata o asez. uneori face alteori nu. ar trebui mai multa consecventa pentru rezultate. nu a plans niciodata, uneori cand nu vrea sa stea pleaca. si o las in pace. nu am incercat sa o asez si in alt moment al zilei.
Madaluta felicitari pentru
. si sper sa ramana asa pana in sapt. 40
ne pupacim destul de des. uneori cand stam in pat vine cu gura deschisa si ma pupaceste pe barba, mai si strange cu dintisorii. si eu sunt asa fericita ca am o fetita lipicioasa. ii place sa o pup si nici nu se misca...
stie sa se dea jos din pat singurica. nu mai e nevoie sa o intreb"cum ne dam jos din pat frumos". si in timp ce suge, trage de cateva ori se da jos din pat, il ocoleste si vine in spatele meu. o ridic, o pun langa mine si reluam activitatea. si iar pleaca...
ma duc sa mai vad cine iese in seara asta de la "dansez pt tine".
noapte buna
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Ianis (14.09.04)