LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 13
chinico spune:
Leon, Calin si David LA MULTI ANI!!
Madaluta felicitari pentru fetita, las-o sa fie roz pana la capat, o sa-ti placa!
Alexandra promit sa ma uit maine la poze.Azi nu mai apuc.
retro. felicitari Crinei pentru primii pasi si lui d mic pentru escaladarea patului!
Donia te-ai refugiat in barci..daca e inchis butoiul cauta omul unde sa se ascunda...or sa vina si zile cu vesti bune.
Ruxandra 

marani mai pune poze cu bubamara...
notat cu bucurie ca laura si bebinuta au copii sanatosi tun acum (sau pe calea buna catre tunul ala :))
dianarus ochii feciorului tau sunt frumosi verde ciocolata.
olita e numa buna de adunat jucariile mici in ea (io) si aruncat apoi cu bolta in toata sufrageria (ea). o lasam pe post de mobila mai catre doi ani, desi eram pe vremuri (vezi acu cateva luni) hotarata sa o introduc curand. dupa lecturare (acilea si prin carti, ca si alea e bune de ceva ..) m-am dezhotarat.
roxanica...stiu ce spui tu acolo
. de nevoie am inceput sa dorm cu ea, acum insa poate ar dormi bine singura la ea in pat...
nasul in ceafa ei, miros de bebe, manuta pe obraz, pusi balos pe toata fata dimineata...of. iubire mare.
Dia1609 spune:
ruxandra,
, ati trecut prin multe chiar la inceput dar acum ai un flacau pe cinste ..... si mie-mi place semnatura ta :)
dandusa 

ma bucur ca-ti vine iubita... felicitari pt primii pasi ai crinutei, cred ca a simtit ca vine tati acasa s-i face o surpriza :)) ... oana
u pt la vaca lola ![]()
olita... nope... pe la 1 an jum - de decor .. si pe la 2 ani pt action :)
madaluta ,
fetita... bravoooo... stai linistita, ca o sa fie fetita pana la capat
mai aveam nshpe raspunsuri, dar... 
am ajuns si eu azi la coafor, ma simt alt om (mai bun
)
si acum opriti-ma c a am dat iama in vreo 5 happy hippo
v-am zis ca abia astept
?
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
m_monique spune:
Leon-Roberto de Mio75
Calin de Roxana_c
David de Simo29
acum cand citeam, a mers zmeul singur cam 2 metri fara sa se opreasca, sau sa cana in fund. sunt asa de incantata. deja e omulet.
madaluta ce frumos!
dianarus78 nici noi nu am inceput operatiunea olita. nici macar nu i-a luat olita.
ca tot veni vorba de olita: ce fel de olita folositi? ca eu nu stiu din care sa cumpar.
Donia azi am fost la sala si pt. ca au adus inca o banda, mi-am facut curaj si m-am urcat si eu. am prestat vreo 10 min. de data viitoare va trebui sa-mi reorganuizez programul, ca in cele 2 ore cat am liber la sport sa bag si banda.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Dia1609 spune:
roxanica, asa dormim si noi la pranz ... oana ghemuita la mine in brate, eu ii respir in par ... dc ma misc un pic (ca mai amortesc si eu ca omu'
)se trezeste ... dar nu ma mai misc... ca e asa de bine, si caldut, si miros de oana, si un somn bun si linistit, cu pusi muulti si calzi si balosi la trezire ........ nu l-as da pt nimic in lume ...
kikineata, ce mai face sara?
bebinuta, ma bucur ca ada nu mai are febra, sper ca ati scapat de ce a fost mai greu
flore, cred ca te-ai relaxat prea tare
... ia incoarda-te ca au venit stickerele de la ktrinel ... le-a luat sotul, abia astept sa ajunga acasa cu ele :))
mirona, hopa sus! butoiul e inchis, n-ai vazut? sau zaci pe langa el de atata petrecut? ![]()
Dia
de
Oana 29.11.06
Dia1609 spune:
era sa uit: dianocica, ai inceput sa lucrezi la imaginea ta (de dura)? ![]()
Dia
de
Oana 29.11.06
mamaana spune:
sunt intr-o pauza de bucatarit... ma doare mana cat am mestecat intr-un kil de crema de vanilie; avem invitati maine pentru ziua de ieri si nu stiu ce sa fac mai intai
Isabelle s-a culcat in urlete, de abia am potolit-o, si s-a trezit tot asa dupa 1/2h; pana am ajuns la ea ii ajunsesera lacrimile in barba, mititica...si evident ca a sculat-o si pe grasa mare, Stephanie; sper sa fie de la dinti, ca tot nu au nici unul; acum se joaca linistite in camera lor
dandusa ma bucur mult pentru voi 
madaluta ce bine ca o sa ai fetita 
olita : inca nu am cumparat, ma tot uit la ele de cateva luni, dar nu ma hotarasc de care sa cumpar
; si ma tot gandesc ca le iau degeaba, ca pana o pun pe una la olita, cealalta sigur face pe ea, deci mai asteptam
si parca mai era ceva, dar nu-mi aduc aminte acum
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
kokorina spune:
v-am spus ca lui pascal i-a iesit o maseluta(intre timp m-a convins DIANOCICA ca e maseluta si e bine acolo unde a iesit)....dar am descoperit si sus inca o maseluta.amandoua sant pe aceeasi parte.nu i-o vedeam daca nu-l vedeam ca mesteca ceva,ca pe guma(deci stie sa mestece :)).ii zic sotului"vezi ca are ceva in gura,uita-te si vezi ce".si ce face sotul?se roaga de pascal,"hai tati deschide gura sa vad ce ai"...pascal se uita in ochii lui mestecand in continuare ca un gangster....eu de colo:"ma,nu-l ruga ca nu-ti deschide gura ca la dentist.deschidei-o tu"..."pai si cum sa fac?"..."uite asa,"operatie pe viu""....intins copchil pe canapea,putin strans de falci,gura i se face 0 si ce scot.o ata portocalie facuta ghem in gura lui....nu stiu de unde a cules-o ca dupa ce am vazut culoarea atei m-am tot gandit ce am prin cada portocaliu...si n-am nika.oricum pascal credea ca ma joc cu el si se inneca de ras cand ii strangeam falcile...mare figura.
ideea era ca avem 8 dintisori si 2 maselute.sa vad cand i-o iesi la veverita.tare ma distreaza dantura sophiei,are niste lopeti de dinti,adica lati si cracanati.cand rade ma amuza tare.nu degeaba i-am zis inca de la inceput veverita,chiar seamana cu una,aia din desene animate.
MADALUTA.....ce fain,fetita!vei avea pereche

ASIZULE....voi ce mai faceti?daca citesti,scrie numai 2 randuri.
ALEXANDRA....da' ce morosan smecherit.tu cu freza si culoarea ta ma dai pe spate.imi place la ne-bu-ni-e!!!!marius se vede ca e topit dupa mark,iar eu nu mai spun.el cu ochi albastri,sophia cu ochi albastri....iti dai seama?iar tu arati foarte bine si mi se pare ca ai mai slabit.oricum imi place cum esti imbracata.
ANATEO....thanks!
YAQMUR....of,da mult muncesti,si poate ca nu mult,dar mi se pare greu ce faci.eu m-am directionat spre contabilitate.asta imi place la nebunie sa fac,desi la scoala aveam numai 4 ca ma uitam dupa baieti si nu invatam;).imi place sa stau la birou si sa am teancuri de dosare pe birou.nu pe multa lume am auzit sa zica :wow si mie imi place asta sa fac,dar in ciuda faptului ca eu sant o umblareata si bat coclaurile de ma stiu toate pietrele cand vine vorba de meserie,prefer birou.asa ca...cu noroiul in par,te compatimesc.bine ca e luca bine,si ce daca mami are noroi in par? ;)
iar tre sa plec acu cand eram in toi...a terminat al meu cel de-al doilea dulap si ma strigaaaaaa!!!!stai frate ca nu dau turcii...
dianocica spune:
quote:da, o inlocuiesc treptat cu aia de grasa
Originally posted by Dia1609
era sa uit: dianocica, ai inceput sa lucrezi la imaginea ta (de dura)?
ca de vreo 3 zile nici o pilata (dar am mutat si mobila din sufragerie, se pune? ) plus ca mananc la ora asta. desi nu mi era foame.Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kokorina
ii zic sotului"vezi ca are ceva in gura,uita-te si vezi ce".si ce face sotul?se roaga de pascal,"hai tati deschide gura sa vad ce ai"...pascal se uita in ochii lui mestecand in continuare ca un gangster....eu de colo:"ma,nu-l ruga ca nu-ti deschide gura ca la dentist.deschidei-o tu"..."pai si cum sa fac?"..."uite asa,"operatie pe viu""....intins copchil pe canapea,putin strans de falci,gura i se face 0 si ce scot.o ata portocalie facuta ghem in gura lui....nu stiu de unde a cules-o ca dupa ce am vazut culoarea atei m-am tot gandit ce am prin cada portocaliu...si n-am nika.oricum pascal credea ca ma joc cu el si se inneca de ras cand ii strangeam falcile...mare figura.
ideea era ca avem 8 dintisori si 2 maselute.sa vad cand i-o iesi la veverita.tare ma distreaza dantura sophiei,are niste lopeti de dinti,adica lati si cracanati.cand rade ma amuza tare.nu degeaba i-am zis inca de la inceput veverita,chiar seamana cu una,aia din desene animate.

m-am tavalit de ris
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
ce am facut noi azi: sa incepem cu alea mai putin bune ca sa fie cu happy end. pai am cam ajuns la capatul rabdarilor. si el si eu. ne omoara de vii maselele. cum am oprit camomila...s a dus tot..e atat de nervos si irascibil si eu atat de obosita....
dar.
azi mi a dat primul pusi din proprie initiattiva si fara sa fim la ora de giugiuleli. stateam la calc cu el in brate si mancam amandoi. (nu intrebati de ce la calc ca e poveste lunga si mi e lene)el statea la mine in poala cu fata la mine. si stateam tot mai aproape. la un mom dat s a uitat la mine, dar asa...fix in ochii mei. a ras. a oua oara la fel. a treia mi a dat un pusi maaare, si incet..asa..calculat...m am lesinat toata. bine, era cu muuult iaurt dar ce mai conta. ...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator