LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
kokorina spune:
copchii tau in pat,sotul pe hol instaleaza un dulap.eu calare pe calculator,iar oala cu cartofi sfaraie pe aragaz,iar afara e un viscoooolll!!!!mama-mama,sa nu scoti nici musca din casa...
am fost la tuns,nu am freza noua,doar ca-mi mai tund varfurile sa mi le mai regenerez.ca o desteapta care-mi venea acasa(asta prin ianuarie,cand eu nu ma puteam deplasa la coafor)mi-a taiat parul cu ciobul.si de atunci ma tot chinui sa-l readuc la frumusetea lui de altadata....ma mai facusem si blonda....deeee,ca la nebuni.dar ma fac eu gagica faina.eu am rabdar cu parul...deci poze n-am sa pun ca n-am cu ce ma lauda,sant la fel :)
LAURA...nu pe mine ma deranja,cred ca pe pascal l-ar fi deranjat daca nu-i scoteam bucata din gura.pai cum sa i-o las daca el se inneaca din bucati mai mici pe care i le dau eu cu mana mea....mai astept cu muscatul asta,care a devenit chiar o problema pt mine.dar o sa am rabdare cu el,ca alta solutie nu e.cum e dani?i-ai dat fiertura de orez?sigur nu....iti vad ochii
DIANARUS....baba ii baba si uita repede.vazusem filmuletele cu baietii tai,de admirat familia ta.ai trei baieti,sa-ti traiasca.....sa nu crezi ca ai numai doi si gata te-ai spalat pe maini,crede-ma ca sotii nostrii sant tot baietii nostrii.asa-i?si poza cu ochii lui marc am vazut-o si pot sa spun ca eu gasesc culoarea asta foarte speciala,nemaivazuta si as defini-o...caprui-fumuriu.cert este ca are o culoare cu totul si cu totul deosebita.....te vad fericita,te simt fericita si nu stii cat ma bucur ca santeti in formatie completa sanatosi.asa sa va tina Dumnezeu!
ACS....tu ai mare dreptate in tot ce spui.imi place mult sa citesc ce imi transmiti direct.iau aminte sa stii.
DANDUSULEEEEEE.....nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi de tine,de voi din data de 10 decembrie.bucurie,veselie,harjoana,pardon dar asta nu se scrie se trec doar punctele de rigoare . . . .,cadouri,crinuta cred ca va fi in al noualea cer.iuhuuuuuu!!!!!!cate o salsa de pe youtube....
mai fetelor-fetelor.....voi o puneti de revelioane si cu mine cine petrece?ma lasati aici,uitata....ce mi-e dor de un revelion cu multa lume,prieteni,petrecere in adevaratul sens.ce fain de voi ca va aveti acolo una pe alta.din cauza asta sufar mult,ca nu am si eu pe cineva.punct.
acu tre sa plec,ca ma striga sotul,nu stiu ce surubelnita vrea...ma intorc
dayanara spune:
kokorina - am vazut pozele din mai sau iunie cum ai spus....erai blonda, da oricum esti frumoasa tare, si slaba, bruneta nu te.am vazut
eu pot sa am rabdare oricata par ca inainte nu o sa mai am niciodata
ivan si dayanara
Donia spune:
Azi sunt pe fundul barcii... corabiile mi s-au inecat. Am primit niste vesti nu prea bune despre o prietena foarte buna... m-au cam dat la fund. Asta e. Sunt cam ofticata.
ruxandra, cat de greu o fi sa-ti vezi bebelusul atat de bolnav?
bine ca a trecut si ca acum cresteti mari!
marani, da, da-i ceva s-o calmeze. 2-3 zile cu calmant, 1-2 fara, alternezi calmantul. Nu o sa-i faci nici un rau.
Si tu... cum... ntz... treci la urecheat! Crezi ca e usor sa cresti practic singura un copil? Cuma adica nu-i mare lucru de capul tau?
Sa nu te mai aud ca spui asa ceva!
quote:
Originally posted by dianarus78
[apropos de ritmul fiecaruia... mai e vreunul care nu e pus la olita?
Uite asa mi s-au facut ochii
Pe la 1,5 ani o sa o introducem pe post de mobila. La 2 ani incepem operatiunea olita.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by kokorina
LAURA....cum e dani?i-ai dat fiertura de orez?sigur nu....iti vad ochii
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
i-ai vazut, hmm?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
alexandra_25 spune:
cine doreste...cine pofteste...poze cu noi
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
acs spune:
Cum in weekend nu voi avea parte de Internet, urez LA MULTI ANI! fulguletilor care maine implinesc anul:
Tudor de Bebyta!
Delia de Lory32!
Sa cresteti frumos, sanatosi si fericiti! Sa va bucurati de petreceri frumoase!
Distractie placuta tuturor in acest sfarsit de saptamana!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am fost la echo morfo de trim I si.....80% e fetitza!!!
Sunt foarte bucuroasa, dar totodata sceptica.....eu inca mai cred k e baiat si k s-a inselat d-na doctor...oricum voi pune carucior roz k sa ma bucur de el macar pana la urmatorul echo...
Madalina13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
eu zic sa ai incredere. exact ceea ce spui si ce simti tu acum mi s-a intamplat si mie acu 1.5 ani. tot 80% fetita mi s-a spus si mie si nu credeam, dar asa a fost. ce-i drept Ingrid e cam baietaosa. :) pupici si sanatate
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
anateo2004 spune:
LA multi ani! Leon,Calin si David
doina si mie mi se face parul maciuca cand o aud cum tuseste.are cam trei monente:dimineata,seara si uneori noaptea
. are zile bune si altele nasoale.in fine,acum am luat un aparat de purificat aerul,pe baza de sare.cica vom avea aer de salina in casa
om trai si om vedea.
ruxandra

dandusa ce bine!
dianarus daca la teo m-a preocupat subiectul,acu sunt mai relaxata.nu i-am cumparat lui Seba olita,astept sa faca 1 an si poate ii luam una de decor
s-ar putea sa fie interesat ca o vede pe Teo,oricum la ea operatiunea olita am inceput-o la 1an si 9 luni.
kokorina povestesti f plastic
zilele astea,adicatelea de luni incolo o sa va povestes ce face Teo la gradi-grupa mica.
pupici,ma duc ca acu apare printesa si trebuie sa ii acord atentiea cuvenita
era sa uitmalduta

dianocica spune:
marani sunt sigura ca un asa barbat nu si a luat nevasta o oarecare ![]()
olita cred ca fetele cu d nu folosesc ![]()
apropo, kikineata pe unde umbli? in cautare de butoaie, cumva?
roxanica nu i asa ca e minunat? sa doarma langa tine? sufletelul tau scump...
bebinuta si d e din ce in ce mai afectuos. si nu doar cu tzi..
am seri in care el e inca la el in pat si eu as vrea sa ma culc. si doamne ce i simt lipsa...zici ca vrei sa ma auzi, huh? ai aflat ce fierbinte sunt 
katrinela dupa ce ai povestit tu de julie dupa baitza l am pus si eu pe d aseara pe pat. nu direct pe masuta de schimbat. fapt pt care m am ales cu un masaj si cremuit tot, ca n tinerete
. era atat de incantat ca am schimbat locul incat efectiv nu a comentat nimic. a stat si a savurat...
ruxandra asta da semnatura.
madaluta felicitari! dar sincer...mai conteaza?
kokorina trebuie sa ai incredere in el. si nu va invata decat repetand.
revin ca auzi, cica azi mancam spaghete...si ...cine face spaghete azi, mami?
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
saryta spune:
LA multi ani! Leon,Calin si David 
Madaluta - felicitari pt. caruciorul roz ... sa ramana asa.
Alexandra - Mark este un morosan frumusel ... seamana cu mama lui
si ce parculet frumos aveti voi acolo! ... si tati e tare mandru ... multi 

.
Revin ....
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

13+