LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
acs spune:
Ruxandra, e un luptator Grigore! Cat a mai patimit micutul de el! 
Sper ca nu te-ai suparat de gluma mea.
Kokorina, daca te ajuta cu ceva: nici Victor nu-si tine singur biberonul si-si mai indeasa uneori mancarea in gura. Dar nu-i nicio problema. Face altele sa compenseze :). Nu-s doi copii la fel, chiar frati. Dar ia sa-mi arati tu cati copii de varsta lui sunt preocupati ca fratele / sora e necajit(a) si sa-l / s-o ia in brate?
Unii copii au dinti, altii nu inca, unii merg, altii nu inca etc. Toti sunt minunati si fiecare in parte are inclinatiile / aptitudinile sale care-l fac deosebit. Tocmai asta-i frumusetea.
Bravo Dandusa! Nu luna de miere, viata de miere :)
Marani, stii cum se zice: "Cine se aseamana, se aduna". Si nu numai din motivul asta, sunt convinsa ca esti deosebita. 
Madaluta, felicitarisi sa ramana carucior roz :) 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
bebinuta spune:
Asiza, cum e Denis? Mai bine? CE medicamente ii dai pentru rosu in gat?
Roxanica, ce frumos povestesti. Cat ati dormit imbratisati?
Saptamana asta am dormit cu Ada noaptea si parca e mai atasata de mine ca niciodata. Ma imbratiseaza mai mult, se aseaza cu capul pe mine cand ii e somn, nu imediat la tzitzi ca pana acum. Parca e mai afectuoasa. Ma bate tare un gand...sa dorm cu ea...dar ...mai vedem.
Ruxandra, de unde atata curaj? Sotzul bolnav, bb bolna...bravo...ai reusit sa fii puternica pentru Grigore.
Eu aproape am plans cand a trebuit sa-i pun primul scutec, ca nu stiam si mi se parea asa mica...nu stiu ce as fi facut daca era si bolnavioara. Cat timp ai alaptat?
Alexandra, o
pentru ca ai iesit din butoi.
Dandusa
Dianocica, m-a facut curioasa Flore, cum facem sa-ti aud si eu vocea
?
Kokorina, neaparat sa faci poze cu mobila si cu noua freza, da???
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
danutz spune:
Madaluta, uraaaaa pentru caruciorul roz!
Hai ca urmeaza hainutele roz, camera roz, patutul roz...si viata e mai roz de cand ai aflat!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
bebinuta spune:
Marani, ce mai sot!!! 
Madaluta, trebuie sa fie fetita daca tu vrei asta si nenea doctor asa a vazut. Noi tinem pumnii sa fie fetita
.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
lizzy spune:
de dimineata tot scriu, acuma sa si postez...
dorsilia, ai scris frumos (la pag.1)
da, fiecare copil cu ritmul lui...
pt ieri, scuze de intarziere! 
laura, poti sa-i dai nan fara lactoza, 2-3 mese/zi lapte si in rest solide care strang burtica. biotics eu ii dadeam in laptele gata incalzit, vezi ca trebuie bine scuturat, face cocoloase!
asiza, in contextul "sufocarii" lui denis... mi-am comandat aparatul de aerosoli. dat fiind istoricul nostru, prefer sa-l am acasa, cine stie cand ne-o trebui, desi eu sper sa nu... cum sunteti azi? merci ca aseara ti-ai facut timp pt mine.
si 
dianocica, permite-mi sa te contrazic la faza cu gradi, chiar si grupa mica, cea care ma intereseaza pe mine. aaaaa, de fapt nu am de ce sa te contrazic, :-)) vreau numai sa nu se supere mamicile ;-)
marani, m-a impresionat total si definitiv mihai al tau. jos palariutza. are dreptate donia, poti da nurofen 2 nopti, 1 pauza, panadol 2 nopti, 1 pauza. macar incearca, asta nu e abuz. cred ca e data peste cap saracutza, nici ea nu se odihneste cum trebuie...
alexandra, ma bucur tare ca te-ai lasat scoasa din butoi. chiar ma bucur. bravo! 
a_deju, sapt viitoare ma uit si eu la albumul acela. chiar nu apuc zilele astea. multumim pt efort, anyway. sigur e super. 
kokorina, am citit pasajul cum plang ei unul pt altul si cum pascal o imbratiseaza pe sophia. mi-au dat lacrimile, ce frumos povestesti tu despre ei... esti minunata 
cat despre mancatul lui pascal, nu-ti fa probleme. pur si simplu nu are dexteritate. unii o castiga spre 1.5 ani. asa se comporta si marc. si el nu prea mesteca, are doar 4 dinti si il vad ca nu prea mesteca. dar mai avem rabdare ca se da pe brazda!
si nici marc nu vrea sa-si tina bibele, doar cand il tranteste de pereti pune mana pe el :-) tie ti-e mai greu, fiind 2, dar asta e, unii sunt mai grabiti in "achizitii", cum e sophia cea desteapta. 
flore, aparentele inseala... da, dianocica are o voce calda si un suflet mare...
porumbita, ce vorbaret e mario. marc e tacut ca tac'su, ianis abia acum ii turuie guritza, la 3 ani. cred ca pe la 1 an jumate spunea cea spune mario al tau acum... bravo!
fatima, mi-a placut ca ai mai presarat si momente de umor in... plina actiune a nasterii. f.frumoasa povestea! 
apropos de ritmul fiecaruia... mai e vreunul care nu e pus la olita? eu nu am inceput operatiunea. l-am pus de 2-3 ori, ocazional, sta, face pipi in cel mai bun caz. dar nu vreau sa-l pun de 3 ori/zi, nu inca. a fost prea dat peste cap cu bolile lui. intai tre s-o rezolvam cu somnul si programul de masa, inca dezorganizat, si mai apoi sa invatam rolul olitei. gresesc?
ruxandra, am plans, sincer. m-am revazut pe mine, zi de zi, asa cum am fost la ambele mele nasteri. cu sani durerosi, cu muls chinuitor, cu durerile post-cezariana, cu imaginea lui in incubator, a perfuziilor si a sondei... nu stiu de ce, presimteam ca asta este povestea de dupa poveste a lui grigore...
dandusa, ce veste minunata! amr 4 saptamani! doar 4, iti dai seama?! am dansat cu amandoi si am cantat vaca lola de 100 de ori! super! merci de site, sunt o gramada de cantece, tre sa intru sa studiez un pic...
laura, pioctanina la funduletz si in 24h nu-l mai pisca nimica. incercat si cu rezultate instant. sanatate! marc doar tranteste usile, la orice dulap. nu umbla decat la papuci, pe care i-ar roade daca ar putea. nu-i nici o problema, dupa ce se satura de usi trece la continut, dupa ce se satura de continut va incerca sa intre el acolo, si tot asa...
madaluta, felicitari!
important e sa fie sanatos/sanatoasa! dar daca zice 80%... e un procent bun!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
bebinuta spune:
Dianarus, eu nici nu am olita in casa. Ar trebui sa o cumpar macar sa stie ca exista asa ceva, pentru ca la cresa mi-au spus ca ii vor pune, chiar daca numai sa se joace cu ea sau imbracati pe ea.
Ideea e sa se obisnuiasca cu olita.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Laura13 spune:
dianarus sarut mana! si pt sfaturi si pt linistiri! am primit si mes tau, dar ca o vaca ce sunt am uitat sa trimit o
. uite acum multe, multe
si multi multi 
la olita....dani sta dupa ce se trezeste din somn, cateodata si inainte de somn. zilele astea l-am lasat in pace ca a fost bolnavior. dar sunt multi, multi fulguleti care nici nu s-au apucat de operatiunea olita. asa ca nu-i nici o graba. la noi....e o chestie, daca face bine, daca nu, la fel de bine, oricum e laudat si aplaudat si pupat ca a stat.
apropo de olita....de vreo 4-5 zile e innebunit....sa se traga de cuc cand sta la olita, pana acum nu a facut pisu pe manuta.....dar cred ca nu mai dureaza mult![]()
madaluta felicitari!!!!! sa fie roz pana la capat! nu am mai primit rasp la chestia aia cu zilele de nastere....sorry. dar, pana la urma DD te-a ajutat1 sigur e fetita, iar daca va fi baiat ....sa fie la fel de frumos, destept si sanatos ca Darius
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bebinuta spune:
Ada, e mult mai bine. Nu a facut febra nici astazi nici ieri. Antibiotic mai dam doar astazi. Muci nu are decat in gat si din aceasta cauza se ineaca cu papa. Doctorita mi-a spus sa-i dau multe lichide.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dayanara spune:
dianarus - eu n.am olita inca si oricum pana la 1 an jumate sau chiar 2 nu am de gand sa.l pun
ivan si dayanara
a_deju spune:
nici noi nu avem olita, si nici nu prea cred ca o sa... in baia mica, care va fi baia lui, vasul de wc e destul de jos, si probabil ca vom incerca direct acolo, cu adaptor, logic, dar asta undeva la 2 ani, daca nu si dupa... nu stiu de ce, dar chiar nu ma preocupa deloc aceasta treaba
e pe acelasi loc cu aia cu suzeta, la care, in ceea ce ne priveste, are liber pana cand va vrea motanimea-sa ![]()
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"