LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
marani spune:
KIKINEATZA, tu si Sara Maria sunteti bine? n-ai mai scris de mult timp; sper ca sunteti bine si ca motivul pt care nu ai mai intrat pe forum e acela c-o tii din petrecere in petrecere!
LAURA, ce vb tu acolo? crezi ca nu stiu ca mi-a pus Dzeu mana pe cap? e painea domnului omul asta al meu, cu toate defectele lui!
s-a trezit...
Ajutati-o pe Sonia
Yagmur spune:
Neatza la pranz..
Am citit doar ultima pagina... si nu cred ca mai tin pasul cu voi decat cand ies la pensie 
La Multi Ani sarbatoritilor: David si Calin
Dandusa, nu uita ca sintem si noi in Buc de sarbatori si pe capul trupei de acolo voi sta... va promit asta ![]()
Ruxandra, sper sa ajung si eu sa citesc povestea nasterii.... am vreo 2 capitole de rascolit
Despre Luca: bine, vesel, coleric, doarme de rupe, mananca bine, rade mult, da cu capul de tot ce prinde.. per total, e super bine
Despre je: insomnii de 2 nopti, oboseala, stres la job, teren mult, frig cat incape, noroi si in par...
Despre voi: mi-e dor de zilele cand eram in pas cu voi; dar o sa incerc sa tin pasul... va pup pe fiecare in parte
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
eri_ka spune:
asa cum va spuneam saptamana trecuta, in weekend absentez (motivat), asa ca uram La multi ani Tudor Matei si Delia Ana-Maria!
Semnificatii nume:
Tudor – Derivat din cuvantul celtic teutorigos, care inseamna "legiuitorul poporului" Desi idealist si dornic sa-i ajute pe cei din jur, purtatorul acestui prenume tinde sa se considere superior celorlalti, este bagacios iar expresia lui preferata este "stiu". Stabil si responsabil, gandeste cu calm si are capacitatea de a analiza obiectiv si de a lua decizii rapid, descurcandu-se bine in afaceri sau in activitatea profesionala. Serios si rezervat, le poate parea celorlalti dominator si puternic. Are o fire profund caritabila si, atunci cand au probleme, cei din jur ii cer adesea ajutorul.
Matei - Provine din cuvantul ebraic mattityahu care inseamna "dar de la Dumnezeu". Vechi nume d eorigine ebraica, Matei se poate traduce drept dar sau cadou, dupa unele interpretari si ca fidelitate, credinta dupa altele. In oricare dintre variante, numele a devenit pretuit in tarile europene dupa aparitia crestinismului, datorita aprecierii de care se bucura Apostolul Matei. Cei mai multi dintre purtatorii acestui nume sunt mezinii familei si, de aceea, sunt pretuiti pe tot parcursul vietii de catre rudele apropiate. Totusi, in copilarie, cel caruia i se da acest nume este predispus la boli specifice varstei, ale caror urmari vor fi mai serioase decat la alti copii de aceeasi varsta, dar consecintele se manifesta mai ales la nivel psihic.
Delia - denumire purtata de Artemis fiindca s-a nascut pe insula Delos (Grecia).
Ana Maria – combinatie intre ana si maria , utilizat mai mult in tarile vorbitoare de lb engleza. "gratia favorita" si “ copil dorit”
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
alexandra_25 spune:
Dandusa...ce mult ma bucur pentru voi....cat de fericite veti fi de sarbatori...alaturi de iubita!
Mama da ce tare e piesa cu Lola....cand am ascultat-o Mark dormea si chiar imi venea mie sa dansez...!Chiar e molipsitoare....nu ne mai putem satura!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
roxanica2006 spune:
La multi ani, CALIN, DAVID si LEON !!! 

Ruxandra, f.f. emotionante povestile...am plans cel mai tare cand v-a anuntat asistenta ca va lasa acasa, pana atunci imi statea nodul in gat...Grea incercare, dar bine ca povestea continua in termeni "fericiti" : Grigore e un baietel super sanatos,iar sotul tau e acelasi barbat vanjos de munte. Eu retineam ceva franturi din poveste de pe la odisee, dar acum, dupa o "viata" impreuna, are alt farmec ...vizualizez totul, pe tine povestind la 1 noaptea cu asistentele, pe sotul tau mi-l imaginez numai dichisit asa ca-n poza de la botezul conului, asa-l vad alergand pe coridoarele spitalului sa-ti aduca vesti despre Grigore.
Felicitari pt. "Ma-tei"!!!
Cat noroc pe con sa aiba un fratior mai mare, cred ca e fascinat de boier Matei!
Dandusa, ce prospetime raspandesti pe aici...mmmmmmm, imediat iti faci simtita prezenta!!
Ma bucur tare pentru voi!! Iar pt. durerea Crinutzei mi se rupe sufletul...Si noi avem un dintisor buclucas, nu vrea sa iasa, si-mi chinuie micutzul!!
Laura, si David cand a avut probleme cu burtica, a acceptat mai greu laptele HN, dar intr-un final a ajuns sa-l devoreze, si chiar a luat bine in greutate de la el. Noua am baut lapte din asta timp de 6 saptamani, desi burtica se reglase relativ repede, dar asta a fost sfatul dr. se poate prepara si piure, daca-l refuza din sticlutza. Multa, multa sanatate!!
Asiza, multa, multa sanatate si voua !! Parca am dedus eu asa, printre randuri, ca esti singurica cu Denis, sotul tau e plecat?? Of, ce greu trebuie sa-ti fie! Dar ma uimesti cat esti de puternica!
Alexandra, cat ma bucur sa te aud fericita!!
Felicitari pentru nr. 2 
Fatima, foarte foarte precoce puiutza ta!
Flore, te invidiez pt. atata relaxare! Sa fii sanatoasa!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Laura13 spune:
am revenit
ruxandra
va admir atat de mult pe voi, mamicile a caror bb au avut probleme! bravo, ca ati reusit sa va tineti tari pt ei! si
si lui gabi!
dandusa pe 9 dec bem, bem, bem. sa dam gata toata visinata, ca dupa aceea cine stie cand mai pupam. bravo, ma bucur pt voi, veti avea un craciun MINUNAT!
yagmur am bucur sa aud ca luca e bine! lasa-ne pe noi, esti cu noi si langa noi si in sufletul nostru. 
roxana multumesc de sfat, problema e la noi ca trebuie sa fie din bibe. ca asa se linisteste pt somn. vad ca nici acum nu l-a baut pe tot.....pe de o parte ma bucur (avand in vedere restrictia de la dr), pe de alta parte mor cand il vand ca se chinuie si o 1/2 h sa adoarma, el care adormea in 2 min. asta e, sa se faca el bine, e cel mai important
va pup pe toate, fug sa pap si eu ceva, ca iar am tras chiulul
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
Ce credeti voi?? dimineatza am dormit pana la 9, hmmm, lux, dom'le. LUX. David se trezeste de obicei la 7, de cand cu schimbarea de ora. Si e atat de fresh, se ridica direct in picioruse si ma striga, are chef de joaca, incat niciodata nu m-am gandit ca ar mai fi cazul sa incerc sa-l culc. Dimpotriva, eu eram rupta si-mi reprosam mereu ca la ora aia matinala poate nu-s suficient de inventiva, de originala, de "simpatica" pt. ca fiu-meu sa ma considere o buna colega de joaca. Asa ca incercam asa buhaita sa cant, sa ma maimutzaresc, etc.
Dimineata insa nu stiu ce m-a apucat ca, desi l-am vazut la fel de vioi ca-n fiecare zi, nu am inceput sa-i vorbesc ci l-am luat in brate, l-am pus in patul nostru, l-am tinut asa cuibarit in bratele mele, lipit de mine, si a adormit instantaneu. Asa bine dormeaaa...
asa cu manutele ridicate pe langa cap, ca-n "copilarie", he he. Daca oarecum ma indepartam de corpusorul lui, adica nu-l tineam lipit, strans de mine, imediat scrancea, nu-i placea distantza
Si uite asa am dormit amandoi asa linistiti...Sotul meu nu stia ce se-ntampla ca nu aude harmalaia de dimineatza in camera. Si mi-a zis ca a intrat si a ramas cu imaginea noastra in minte toata ziua, mi-a spus ca ceva mai frumos n-a vazut...
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
madaluta spune:
Am fost la echo morfo de trim I si.....80% e fetitza!!!
Sunt foarte bucuroasa, dar totodata sceptica.....eu inca mai cred k e baiat si k s-a inselat d-na doctor...oricum voi pune carucior roz k sa ma bucur de el macar pana la urmatorul echo...
Madalina
13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
roxanica2006 spune:
Madalutzaaaaaaa, ce super!!! 

E fetitza, e fetitza!!!! Sunt precisa, vorba marmotei!!! Ma bucur tare pt. voi !!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
a_deju spune:
felicitari madaluta!!! eu zic ca o sa fie roz pana la capat
!!
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"