Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Deea, superbe torturi!!! Vrei sa-mi spui si mie din ce prepari glazurile alea?? poate construiesc si eu ceva ca deja mi-am luat culori

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Deea, poti linistita sa-ti faci o afacere cu torturile astea minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ma fetelor, da' scrieti nu gluma. ca sa nu zic ca ma si derutati. scrieti in paralel la doua capitole??? ali, anasol.

cristina inca o data multa sanatate lui razvan viteazu'.
ana de france , la fel si voua, multa sanatate lui alex. las' ca pune el repede la loc. imporatant este sa-si revina mai repede micutu'.

LA MULTI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!!SI MICI SI MARI!!

ioana cum il sarbatoresti azi pe razvan GABRIEL???

alina o sa isi schimbe parerea sigur cand o sa-l duci pe ayan la gradi. o sa simititi din nou dorinta de a avea un bebe mic care sa fie total dependent de voi. ai grija insa , spre binele lor, sa fie apropiati ca varsta. si eu iti prezic o creolina superba!!!

deea m-ai impresionat cu modelarile tale. si cu micula calculatorita.

cata cat mai ai, maiculita, de asteptat? astia va tin pe jar sau asta e a doua proba? proba rabdarii.

sa zic si eu o vorba de leg alaptat-vorbit. l-am alaptat pe sebi 1 an si 3 luni si vb la greu, da' numai pocit. eu nu cred ca cineva care nu sta cu el il intelege. numai noi, ii stim tot vocabularul.

anul acesta este primul an in care plecam si noi din localitate si avem curajul sa-l luam si pe sebi cu noi. mergem 10 familii si 5 copii: 2 de 2 ani, 2 de 4 ani si 1 de 10 ani 9 colegi de serv de-ai lu dani ). sper sa se inteleaga intre ei.trebuie sa-i pegatesc insa si eu tinuta de iarna: pulovere pe gat, cizmulite, costum de schi/sanie avem.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, pasta e din zahar pudra, zahar invertit, gelatina si arome. Tehnologia e destul de laborioasa, mie niciodata nu imi iese din prima, tot timpul trebuie sa mai adaog cate ceva pana cand iese consistenta dorita. Deci: zahar pudra, cam 500gr, zahar invertit 2 linguri, gelatina 5-7 gr inmuiata in apa rece (4-5 linguri) Zaharul invertit se incalzeste , se topeste in el gelatina inmuiata, si apoi se adauga zaharul pudra (preferabil cernut). Amesteci si framanti pana iti iese o consistenta un pic mai moale decat ti-ar trebui pentru modelat. Lasi la frigider cateva ore. Apoi .. vezi ce ti-a iesit, si in functie de asta mai pui zahar praf daca a iesit prea moale, amidon daca e un pic lipicioasa. Se lucreaza cu mainile unse ori cu amidon, ori cu ulei. Reteta asta nu prea iese in cuvinte, pentru ca experienta conteaza mai mult. Adica .. dupa ce strici cateva kile de zahar, o sa vezi care trebuie sa fie consistenta pastei. Ea este influentata foarte mult de conditiile admosferice. (eu nu credeam asta, dar s-a dovedit a fi adevarat), adica, pe ploaie, intra mai mult zahar, pe caldura muncesti de numa sa se intareasca ... etc... Si mai conteaza mult si ce gelatina folosesti. Se comporta foarte diferit. Eu muncesc mult sa imi iasa bine.. si mai-mai ca imi vine sa o cumpar gata facuta.. dar... e mult mai scumpa. Succes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_ene

Poi .. as vrea si eu sa imi fac afacere linistita.. dar .. nu se poate. Conditiile impuse sunt atat de multe, incat imi trebuie un capital serios ca sa incep. Eventual daca as vinde o casa si un apartament ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

De ce nu zici ma ca exista gata facuta???? Pai cu asta trebuia sa incepi. Unde se gaseste, in cazul in care ma hotarasc sa modelez ceva pentru craciun...si cam cat costa?? este deja colorata??
oricum am notat si ce ai scris tu si poate cine stie...cand oi avea timp, pe la batranete ma apuc de zaharicaluri. zi-mi cum se face si cu lapte praf daca zici ca-i mai buna.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by LunaNoua

quote:
Originally posted by dana_ene

Poi .. as vrea si eu sa imi fac afacere linistita.. dar .. nu se poate. Conditiile impuse sunt atat de multe, incat imi trebuie un capital serios ca sa incep. Eventual daca as vinde o casa si un apartament ...

Auuuu... nasol.

Mergi la inceput

hahaha. Se gaseste in Bucuresti. Mi se pare in Bucuresti gasesti si martipan. Pasta de lapte praf e si mai greu de facut. Dar stiu o varianta scurta. O lingura de miere .. si lapte praf cat curpinde Daca tot te tine harnicia, poti sa faci si ciocolata plastica. Aia e cel mai greu de modelat, dar e cea mai buna. Cioco topita pe aburi, sa nu se infierbante decat 35-40 gr, si o lingura de miere. Se amesteca, se da la frigi si se modeleaza. Nu iti spun cantitati, pentru ca depinde foarte mult de ciocolata, de miere, etc. Fa o proba, vezi cum iese, si foloseste cioco cea mai scumpa (Heidi, de ex)

E si magazin online pentru pasta de zahar. Undeva in Mures. Nu stiu exact linkul. ti-l caut daca vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani tuturor ce poarta numele Mihai, Gabi si derivate!!!
Maraki, Matei a avut enterocolita.
Regimul este obligatoriu: nu-l forta sa manance; lasa-l sa manance cat vrea el si ce vrea.
In pplus, eu lui Matei i-am dat saruri de rehidratare: Humana Enterocolit.
Se pune continutul unui plic intr-un bibe cu apa si ii dai sa bea; contine inclusiv glucoza.
Sanatate multa!

In alta ordine de idei, Matei nu a mai facut febra de cand ia Sumetrolim, dar in schimb a inceput sa tuseasca si NU VREA SA MANANCE!
Ce ma fac cu el?
Sa-l las si pe el sa manance numai cat vrea?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toanca

In alta ordine de idei, Matei nu a mai facut febra de cand ia Sumetrolim, dar in schimb a inceput sa tuseasca si NU VREA SA MANANCE!
Ce ma fac cu el?
Sa-l las si pe el sa manance numai cat vrea?

Da, nu e bai. Dragutul de el... Las ca ii trece si o sa pape din nou. Tie cand iti e rau iti arde de mancare ? Multa sanatate

Mergi la inceput