Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

deea- ma bucur totusi ca mai citea cineva ce am debitat dincolo....

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 14+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Luna bine ca stiu...scot masina de pe lista..vorba Giovei ca si asa e plastic ieftin! Auzi toturile sunt imbracate in martipan?
Giova ne-a dat pe dracu rezultatul...sunt cu nervii intinsi la maxim...nu am fost niciodata asa!Apropo de condus, Dan mi-a zis ca o sa le iau oglinzile la aia de pe dreapta, ca cica circul prea aproape de ei!
As mai scrie dar am o stare de tot kk...din cauza serviciului!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am citit, si ma minunam cum se inmultesc mesajele la ambele capitole.
Cata fruntea sus!!!
pune anunturi sa-si traga oglinzile.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pana sa apuc sa-i scriu lui Maraki venira si ciucalatoasele....ce sa-mi faceti?pai n-ati zis ca veniti la Paris....va astept.macar sa va impinga ciocolata la plimbare ca va fac una in loc de paine , pardon bagheta si sare...Noroc cu cealata Ana, care a confirmat ca-i buna reteta. asa ca, va rog frumos, data aviatoare, ori mai dati 10-20 ml jos din pahar, ori trantiti 4-5 linguri de lapte in plus si s-a rez problemla

La multi ani sarbatoritilor cu numele cu zilele
Mii de pupici bolnaviorilor....la noi Alex a slabit pana cum 1 kg de la boleala si inca n-a terminat, iar in plus s-a facut mofturos si e tare nerfos si plangacios tot timpul......la concediat pe tacs-o brusc cand s-a enervat cu o strambatura; o miscare clara din mana si o lungana expresie frantuzeasca ce ar cam insemna : lasa-ma si cara-te! cum s-ar zicea mai prins si tupeu acu ca i-am tot suflat in fund....pana acum aveam 2 cuvinte din categoria nasoale pe lista, dar daca trecu la expresii am cam bagat-o pe maneca...in parc le-a auzit garantat ca noi nu le folosim, la cresa e printre ce-i mai vorbareti, iar de la educatoare ma indoiesc ca le-ar folosi...

Cu MONI am, bineinteles neste socoteli, da mai incolo

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by loren@
Auzi toturile sunt imbracate in martipan?

Depinde ce intelegi prin martipan. Martipanul se face cu pasta de migdale, si eu nu folosesc migdale. Ce pun eu pe tort se cheama mai corect pastilaje, sau pasta de zahar, cu toate ca in Romania, cofetariile il denumesc martipan.

Mergi la inceput

Ano eu as mai fi pus lapte, dar era la fix.
lasa ca mai scad din apa data urmatoare.
si daca ajungem la Paris, ne intampini cu cioco.
Imi pare rau ca nu prea papa Alex si a slabit...

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasol si eu am citit capitolul anterior fiindca nu il observasem pe cel nou .

Deea, asa fac copiii in primele lor desene. Dupa ce mazgalesc ceva identifica desenul cu ceva din imaginatia lor. Ne-au explicat educatoarele la camin.
Oricum Daria ta se cunoaste ca mosteneste talentul artistic, fiindca a inceput devreme cu toate acestea.

In privinta vorbitului eu cred ca nu are legatura cu alaptatul sau cu genele. Fiecare pui cred ca are propriul lui ritm de dezvoltare.
Oana, de exemplu, pe la 1 anisor spunea cateva cuvintzele si abia la 2 ani si ceva si-a dat drumul si a vorbit aproape corect. Acum vorbeste perfect si are un vocabular bogat, dar sunt colegi de-ai ei de la camin care inca nu vorbesc bine.
Roxanica in schimb e altfel. Ea vorbeste foarte mult acum, insa stalceste majoritatea cuvintelor.
Iar eu am vorbit bine inca de la 1 an si-un pic, iar Cosmin a vorbit mai tarziu, pe la 2 ani jumate.

Mergi la inceput

dEEA SI FACI SI DIN LAPTE PRAF? AM MANCAT NISTE TRANDAFIRI ASA DE BUNI

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mie imi place compozitia asta, chiar daca nu e "martipanul" clasic..
Giova da..o sa pun afise la toate masinile!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by Giova

dEEA SI FACI SI DIN LAPTE PRAF? AM MANCAT NISTE TRANDAFIRI ASA DE BUNI

Da, fac si din Lapte praf, dar numai figurine mici. Nu imi permit sa invelesc tot tortul in pasta de lapte praf, pentru ca ar iesi la un preeeeeet .... Oricum, si pasta pe care o fac eu e aromata, pentru ca ii pun lamaie, esenta de migdale, vanilie.. etc Unora le place mult. Eu o las la o parte in farfurie, pentru ca mi se pare foarte dulce, e toata din zahar, cum ar putea fi altfel ?

Mergi la inceput