Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)
Raspunsuri - Pagina 8
LunaNoua spune:
Hai sa pun si eu o intrebare CLASICA Asta pentru ca imi amintesc de discutiile noastre de cand erau puii mici-mici.
Copii vostrii cam cat mananca la o masa, si cam cate mese ?
Stiu ca nu mai cantariti acum, dar asa ... aproximativ, castronase, farfurii, linguri ... Intreb asta pentru ca pe Daria nu reusesc sa o fac sa manance deloc. De vre-un an nu mai mananca. Bea 2 bibe de lapte, juma de babana, cam o lingura de alune ... si apoi ... 2 mese (cica). La masa nu mananca mai mult de 5 lingurite. Atat. Din orice i-as da. Sunt zile in care mananca doar o lingurita si gata. De obicei mananca 3 lingurite, cand ajunge la 5 .. ma declar multumita. Mananca si ciorba, foarte frumos, cu lingura. Daca stau sa ii numar ... tot asa. Ia de vre-o 5 ori zeama (cat inghite si cat da pe jos) vre-o 3 bucatele de cartof, si 1-2 bucatele de morcov. si apoi .. "jos". Zau daca stiu din ce traieste fata asta. Mai are cate o zi in care mananca bine, asta doar daca e cartofi prajiti sau orez, dar asta se intampla o data la 2 saptamani. Daca trag linie la sfarsitul zilei, vad ca mananca mai putin decat manca la 7-8 luni. Si asta de muuuuult timp. De cand a inceput sa mearga.
andiaroro spune:
Toanca- cam in stadiul asta suntem si noi acum. Adica nu mai are diaree sau febra, nasul ii curge in limite acceptabile, dar tuseste si nu mananca. Ieri am vrut toata ziua doar un biscuite, max 300 ml de lapte, niste paste simple cu putin parmezan, o bucatica miiica de branza si 2-3 guguloaie de musli simple- fost tot..si l-am rugat cu vreo 2 borcanele ce-i plac, compot, banana, iaurturi-preferintele. eu nu insist ca am facut-o luni seara si l-a apucat accesul de tuse si a vomitat tot ce ma chinuisem sa-i dau....si Alex e un mare mancau de felul lui....decat sa vomite, mai bine lasa-l cu cat vrea el.
:
Deea- asa iti faci o idee ce inseamna nemancat la noi....
Mancat: vreo 250 ml de lapte, 2 biscuiti-dim, cam 250 g la pranz mancarica+ un iaurt sau compot; gustare la 4 iar vreu compot/iaurt/ fruct+ 1 biscuite si seara 200 g ceva mancare + compot/ iaurt,etc + 250 ml lapte.
El mananca f bine la masa ca intre nu pupa absolut nimic decat in situatii cu adevart exceptionale.
ti-am dat cantitatile, fiindca m-am gandit un borcanel de cat i-as da , daca nu as avea mancare gatita...ca la aia e fara numar
ana si alexandre (17.02.2006)
Giova spune:
mi-a venit barbatul la masa si am pus la cale planul de bataie pt. sedinta cu asociatia de propritari( cu italienii cei cretini). cum Clau nu poate sa vina, ca inca e intre ciocan si nicovala, merg eu, aia cu gura mare. si mi-a dat mana libera la tot, dar nu am voie sa ma fac admin. de bloc sau sa ma leg la cap cu asociatia. vrem sa infiintam noi una, dar sa nu fiu eu sefa....mai bine asa.
Deea of...daca erai mai aproape faceam si torturi si rochite la tine. tare mult imi place cyum lucrezi. si cred ca ii dai si dariei din pasiunea ta.
Bumbi acolo in Alba mergeti? ma interesez daca vrei....
foarte bine ca-l luati si pe sebi. si eu de abia astept, dar trebuie sa ne luam costume, adica piticului,nu mai cheltuim si pt. noi, ca oricum nu schiem.
Cata pregateste afisele, mai bine decat sa rupi cosuri de pe fata sau sa rozi unghiile.
fug cu treaba.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Luna deci Bia papa asa:
-ora 6:30..270 de lapte cu 3 lingurite de cereale cu cacao;
-ora 10...3 danonino mici
- ora 14...piureu de legume cu carne sau ou (e masa pe care ea nu o papa decit la blendar) in zilele bune cam 250 zic + supa zeama cam 100
- ora 16..dupa chef, niste suc facut in casa..80..100
- ora 18..ciuguleste te miri ce..1 cremwusti, smintina cu paine..atunci ii dau si putina cioco
- ora 19:30..300 lapte cu 3 lingurite cereale..
Eu sunt nemutumita ca Bia papa prinzul numai la blendar, dar prefer sa i-l dau asa decit sa nu pape carne si nici legume
Apropo am ajuns la 12 kg..ieri am cintarit-o! Cit are Daria ca nu pare slabuta!
Bia
toanca spune:
andiaroro si lunanoua of.........ce ne facem cu bebeii astia?
ii dai ceva de tuse?
daca da, ce?
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
LunaNoua spune:
Avea 12kg prin vara. N-am mai cantarit-o de atunci. Are mai mult cred, ca nu a slabit
andiaroro spune:
nu-i dau nimic special pentru tuse, pentru ca dr considera ca e provocata de secretii...asa ca avem ordin sa-i curatam de 3 ori pe zi cu pompitza nasul, un puff de nas tot de 3 ori pe zi si mai avem antiinflamatorul nostru pe care i-l pun in babyhaler, care dilata bronhiile...cu toate astea, tusa va inceta cand se duc definitiv secretiile ca alea ajung in gat si o provoaca
ana si alexandre (17.02.2006)
d_melli spune:
Deea si noi papam la fel ca Bia insa diferenta e ca laptele de seara e la ora 21.30-22...si tot asa blenduit la pranz.
Noi raportam 15 kg si 93 cm .
monica70 spune:
Gata m-am intors de la banca.Am si bantuit un pic si am cumparat niste sosete Dianei,plus creioane cerate (le-am luat pe cele mai groaseee ...sper sa nu le rupa deci,sunt Disney frantzuzesti) si plastilina.Aveau patru feluri,toate "peste 3 ani" .Ce mai conteaza,ca oricum n-am de gand sa o las singura cu ea.Am luat ceva cehoslovaca,ca erau mai multe culori in pachet.
Ma pun sa citesc din urma acum.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
szaboali spune:
Deea superbe torturi faci...dar sincer nu as manca din ele...nu as putea sa iti stric creatia...l-as tine de bibelou
Ali19+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza