LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
bebinuta spune:
Multumesc!
Dianocica, are viteza minunea, nu gluma
. I-a mai crescut parul? Ai de ce sa fii emotionata, sa vezi de acum incolo urcari si coborari
.
Bravo David!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
kokorina vazut harbujeii. magnifici. sofia este atat de delicata, o fata de fetitza...iar pascal..un nastrusnic...caciula e mortala. imi place ca seamana atat de mult, dar e f clar ca sunt fetita si baietel. minunati
prin bunavointa sexosului, special pt aceasta seara www.dropshots.com/dianocica#date/2007-02-13/07:49:48" target="_blank">prima tura si www.dropshots.com/dianocica#date/2007-02-13/07:52:00" target="_blank">urcare reusita scuzati neindemanarea cameramanului dar eram fleasca de emotionata. nu e nevoie de sonor desi just for fun ar mrge cu...
Impotriva bannarii aelitei
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
1. kokorina zic si eu la fel ca fata asta ca le zice bine.

2. trebuie musai sa dau foc calc ca sa imi cumpar altul

3. am reusit in final sa vad filmuletele
4. de vede ca erai fleasca, mai ales la al doilea, era cat pe ce sa pierzi momentul
5. d e un scump

6. patul vostru e mai jos decat al nostru

7. nu in ultimul rand....MULTUMIM ALEX! e voie
? oricum 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
dianocica, ce perseverent e d! Bravo lui! Apai patul nostru e atat de inalt ca nu-l vad pe Cristi urcand pana pe al 2 ani!
O singura problema... te-ai concentrat prea mult pe copil si prea putin pe covor... data viitoare sa pui covorul in pat, sa fie toata lumea multumita ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
porumbita80 spune:
roxanica2006
sarcina zic eu merge bine maine sper sa ajung la doc.,da eu am pregatit masa festiva imi place sa gatesc.
Sarytamultumesc mult
Chinico
Donia
Bambo
Kokorino am vazut pozele cu sandokanii tai, sunt superbi doar stii ca tu esti puterea noastra, cand mii greu la tine ma gandesc si imi dai forta.Ma faci sa rosesc nici nu mai tin minte cand mea mai facut cineva vre-un compliment
(bine cu exceptia sotului
)
Sa va zic ce faza mea facut azi pustiu: de cateva zile a invatat sa deschida frigiderul .Asa, azi eu stateam la televizor el baiatu trebaluia prin casa si ma trezesc ca vine la mine cu iaurtul in mana. Am ramas masca.Copilu a vrut iaurt...Vrea sa alerge si inca nu se poate bine opri din viteza si da cu capu prin tot ce prinde , e o perioada tare nasoala mereu trebuie sa alerrg dupa el.Cand vrea ceva zice"dai,dai" ieri mi sa trantit jos nu vroia imbracat, mi-i frica sa nu gresesc cumva in educatea lui nu vreau sa fie un copil care face crize.
Felicitari pentru primii pasi Crinuta, ei stai sa vezi acum cand prinde la picior ce distractiv este...
Donia spune:
bebinuta, sunt secretii normale in boala care se vor curata, poate nu atat de repede cum ai vrea tu. Karvolul nu cred ca o ajuta, e mai mult decongestionant petnru nas. Dar nici nu cred ca strica.
Ce mi-au placut bebeii razatori, pe locul 3 il mai vazusem, iar cei 4 de pe locul 1 sunt fantastici!
Bravo petnru ingalbenire! Trage tare pentru inrosire!
marani... aaa.. tolul tau festiv va consta din cizme? Vezi ca o eclipsezi pe buabamara, pune o haina pe tine ca nu tu intri in cadelnita...![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
sa culturaizam dara. in seara asta vi l preiznt pe un nene cercetator in domeniul psihologiei infantile. tare rau la vremea lui, a deschis ochii multora. acum il mai purica pe ici pe colo dar a fost tatutz la vremea lui (care, btw, a fost prin anii '20. tare nene, nu?).
Jean Piaget
Principiul care st#259; la baza filosofiei sale structuraliste, #351;i care va fi punctul de plecare pentru teoria sistemelor, a fost enun#355;at astfel: în toate aspectele vie#355;ii (organic, mental, social) exist#259; “totalit#259;#355;i” distincte calitativ fata de p#259;r#355;ile lor, #351;i care se impun asupra acestora ca o organiza#355;ie.
Dezvoltarea cunoa#351;terii este o construc#355;ie progresiv#259; a unor structuri legate logic, eliminându-se una pe alta, printr-un proces de incluziune a unor conexiuni logice mai slabe într-unele mai puternice, spre maturitate. Din aceast#259; cauz#259;, logica #351;i modul de gândire ale copilului sunt ini#355;ial total diferite de cele ale adul#355;ilor. Piaget nume#351;te viziunea lui constructivism deoarece crede c#259; dobândirea cunoa#351;terii este un proces de autoconstruire continu#259;. Piaget consider#259; c#259; structurile logice mentale ale copilului se schimb#259; odat#259; cu vârsta, fiind ini#355;ial bazate pe ac#355;iuni ajungând mai tarziu la un nivel care poate fi numit mental. El împarte aceast#259; perioad#259; de tranzi#355;ie în patru etape:
-perioada senzomotorie – de la na#351;tere pâna la doi ani. Copiii “gândesc” cu ochii, urechile #351;i mâinile. Sistemul cognitiv al copilului este limitat la na#351;tere la reflexe motorii dar, pe baza acestora, copilul construie#351;te proceduri mai sofisticate. El înva#355;#259; s#259;-#351;i generalizeze activit#259;#355;ile într-o gam#259; mai larg#259; de situa#355;ii;
-perioada preopera#355;ional#259; – de la doi la #351;ase ani. De la aceasta vârst#259;, potrivit lui Piaget, copilul dobande#351;te o serie de deprinderi, mai ales în domeniul limbajului. Este foarte egoist #351;i are o viziune egocentric#259;. De aceea, în aceast#259; perioad#259;, copilul i#351;i folose#351;te abilita#355;ile doar pentru a privi lumea din propria perspectiv#259;;
-opera#355;ii concrete – de la #351;apte la unsprezece/doisprezece ani. Copii au abilitatea de a lua în calcul #351;i punctul de vedere al altei persoane precum #351;i abordarea mai multor perspective simultan. Procesul de gândire este logic, mai flexibil #351;i mai organizat. De#351;i pot în#355;elege probleme concrete, nu sunt capabili, înca, s#259; rezolve sau s#259; în#355;eleag#259; problemele abstracte;
-opera#355;ii formale – de la doisprezece ani pân#259; la maturitate. In acest stadiu copiii sunt capabili de a gândi atât logic cât #351;i abstract #351;i pot ra#355;iona teoretic. Piaget consider#259; c#259; acesta este ultimul stadiu al dezvolt#259;rii #351;i declar#259; c#259;, de#351;i copilul î#351;i va îmbog#259;#355;i cuno#351;tin#355;ele, modul de gândire a atins punctul s#259;u maxim.
diana si
david 03.12.06
bamboletta spune:
tati si Antonia dorm
si eu ca de obicei nu am somn 
Dianocica-
superb D, dar e cam greu funduletul 
patul nostru e mult mai inalt cand se urca trebuie sa fiu eu in pat si ea trage de pilota sa se poate urca
la coborat e mai usor
Marani-ce bunatati gatiti voi
,dar carne de urs chiar nu as manca 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
ignorati, ma gandesc cum pisici sa schimb. deci double ignorati ca mi e somn rau, inlocuiesc maine. deci, tema pt acasa: pregatiti va pt nenea piaget
(eu va iau de la adam si eva, da? ca asa se invata carte...)
marani o sa iasa super, sunt sigura 
diana si
david 03.12.06
kokorina spune:
fetelor cucuietelor!eu sant aia "PARANOIA" care doresc sa am pozele pe privat.daca nu le-as vrea cred ca mi le-as pune singura la semnatura.adevarata ca nu ar fi mers sa fie pus link,daca ele ar fi fost puse pe privat,dar pt ca atunci cand pun poze in album,uit sa mentionez privat....ca de altfel nu am ales sa le pun eu pe yahoo,in flickr,doar asa de amorul artei.repet,le-as fi pus la semnatura.va rog sa-mi respectati dorinta si daca nu nu puteti,nu reusiti sa va logati,sau e prea greu si complicat....intr-un cuvant prea mult pt nimic,de nu ve-ti vedea pozele....nu-i bai,as intelege.plus ca in linkul trimis de SARYTA nu sant toate pozele,pt ca pe unele nu am uitat sa le tec private...nu cert pe nimeni,luati-o ca pe o rugaminte si atat.eu am mai spus(scris) ca din cauza muuuuultor matracuce(cum le zice TEUTZ),am incercat sa ma feresc.
MONIQUE....hai mai chiar manechin...nu!e prea mult,dar iti multumesc.pup si pup si DIANOCICA si LAURA....
DANDUSA.....moooomaaaa ce misto,si ti se vad lacrimile de fericire sa stii!F E L I C I T A R I CRINUTEI!!!!!!!!
alooo!!!!SPANIA????eu vroiam sa te citez pe tine,fara a mai scrie si eu acelasi lucru ca si tine,dar nu te-am mai gasit,ca mi-am prins urechile in 2 capitole recuperate.
bai frate SOPHIA mea sforaie de duduie peretii.nu stiam ce se aude,am intrat la ei si cand colo....puiul asta mic de om sforaie ca o baba obosita.
kokorina spune:
DIANOCICA......mai,ma amuza d mic de nu se poate.bine ii zice ta'su"hai sus pui de urs"....e durere de simpatic.mi-e drag de el de mor si crede-ma pe cuvant ca nu seamana cu o fetita.e ditamai "baietu'" si fatza tot de "baiet".