LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
bine crinutzzzzza! acum spune sincer: a facut un metru in aia doi pasi? 1,20m?
de abia se incarcase in 2h un filmulet si...a zis alex sa nu l pun pe public ca se vede el si nu i convine asa ca...acum il pun pe al doilea, mai scurt si nu se prea intelege mare lucru...:( las' ca va prindeti voi...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Laura13 spune:
bambo, miro sarut mana
tot aia 4 in 1 e si la mine. sun maine, ma cert si pt voi si va spun noutatile
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
m_monique spune:
acum am vazut si eu pozele cu sandokani. am ramas fara cuvinte! superbi! iar kokorina manechin.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by saryta
Dbunny - uite www.flickr.com/photos/10167710@N07/" target="_blank">aici poze cu sandokanii
Mersi mult, m-am delectat cu 45 de poze d'ale sandokanilor! Simpatici foc dom'le. Tot respectul meu mamicii...eu ma stresez cu unul...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dianocica spune:
kokorina vazut harbujeii. magnifici. sofia este atat de delicata, o fata de fetitza...iar pascal..un nastrusnic...caciula e mortala. imi place ca seamana atat de mult, dar e f clar ca sunt fetita si baietel. minunati
prin bunavointa sexosului, special pt aceasta seara www.dropshots.com/dianocica#date/2007-02-13/07:49:48" target="_blank">prima tura si www.dropshots.com/dianocica#date/2007-02-13/07:52:00" target="_blank">urcare reusita scuzati neindemanarea cameramanului dar eram fleasca de emotionata. nu e nevoie de sonor desi just for fun ar mrge cu...
diana si david 03.12.06
MamiLili spune:
La multi ani
Catrinel Rianna
Un pupic dulce pentru mamica ta, Lory!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
marani spune:
Buna seara minunatelor,
Sa va zic cate grade erau aseara in Durau? - 10! am plecat tarziu din oras ca am fost la cumparaturi si i-am carat pe amandoi dupa mine prin magazin sa-mi iau tzol vestiv pt botez ( mi-am luat niste cizme....uitasem cum e sa te innoiesti! ), si-am venit la munte pe-un drum inchis - ii ardea sotului de aventuri cu copilul in masina -, ningea, inghetat totul; cand m-am dat jos din masina am crezut ca inghet pe loc, fata era in pijama dar am invelit-o in pilota.
Multumesc pt incurajarile facute in legatura cu botezul, incep sa fiu increzatoare ca totul va merge struna, am facut rezervari la hotelul de langa noi pt invitatii din oras, si sa va zic ce minuni va gati barbatul meu: ciorba de fazan, pate de iepure, pastrama de iepure, friptura de rata cu portocale, pastrav la gratar direct din iaz pescuit.. evident eu zic pas la majoritatea, acu 3 ani m-am lasat prostita de el si am mancat o luna intreaga carne de urs, fara sa stiu. Il tot intrebam dc-i neagra la culoare, dc-i tare, dc are alt gust. M-a prostit ca mirodeniile...ca vinul rosu....ar fi de vina....
FLORE, distractie placuta sa aveti. Luati printesa cu voi? recomand cosmonaut, caciula polar dubla, fular, manusi.
DIANARUS, daca bubamara papa 2-3 lingurite si dupa inca 2 insistente nu mai vrea, adio papa pana la urmatoarea masa. Un morcov de ros, suc si apa. Cum mai e ginerica al meu?
DONIA, cu mare drag ti-as recomanda carti...dar n-am mai citit nik de cand o am pe fata. Zilele trecute se luase curentul si am cautat toata casa o carte, am gasit pe la baieti "Dictionar de prim ajutor". Inafara de titlu am mai citit o pagina si filmul s-a rupt...vise placute avui...
DANDUSA, felicitari pt primii pasi! sa inteleg ca si pe voi va chinuie maselele? chamomila nu serveste?
OANACAT, ma bucur ca ti-ai facut timp si ai revenit pe forum!!!!!!!!! , of....mai fetelor...de-ati sti voi ce fata optimista e Oana ( o cheama si Hera...fain nume! )!
BEBINUTA, sper sa nu mai aveti de furca cu febra, sanatate multa! multumim pt urarile facute sotului, sa chefuiti si voi maine, sa-ti traiasca tatal si sora!
MIRO, imi pare rau pt cazatura Karei! intrebare: ai scris povestea nasterii si nu vazui eu? chiar sunt extrem de curioasa s-o citesc!
RUXANDRA, uite ca ti-a raspuns Oanacat despre ce fel de probleme are. Sotul ce mai face? a mai urcat pe munte? faina petrecere la care ati fost, pt un moment am stat si eu cu voi in mansarda pe canapea c-un suc in mana.
RIANNA SERBAN
bun, si daca maine nu intru, urez de pe acum:
MIRONA fericita si iubita sa fii!
la multi ani tuturor fulguletilor, mamicilor, taticilor ce poarta numele de Mihail/Gavril ori Mihaela/Gabriela
Ajutati-o pe Sonia
m_monique spune:
quote:
Originally posted by dianocica
kokorina vazut harbujeii. magnifici. sofia este atat de delicata, o fata de fetitza...iar pascal..un nastrusnic...caciula e mortala. imi place ca seamana atat de mult, dar e f clar ca sunt fetita si baietel. minunati
prin bunavointa sexosului, special pt aceasta seara www.dropshots.com/dianocica#date/2007-02-13/07:49:48" target="_blank">prima tura si www.dropshots.com/dianocica#date/2007-02-13/07:52:00" target="_blank">urcare reusita scuzati neindemanarea cameramanului dar eram fleasca de emotionata. nu e nevoie de sonor desi just for fun ar mrge cu...
diana si david 03.12.06
vazut filmuletete! super simpatic! imi place ca e ambitios.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
marani de cand am citi meniul vostru si eu si sotul facem .
mai ales sotul, care e mare amator de chestii din astea.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by bebinutaquote:
Originally posted by bambolettaquote:
Originally posted by Laura13
cine imi da si mie nr de tel de la quelle? ca mie nu mi se incarca pag lor de web si vreau musai sa ma cert cu ei maine
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mobil: 0747270030
fix: 0361/403403
facusem comanda pe 5 octombrie de 2 jucarii, a venit doar una cubul(dupa 3 sapt),cealalta nici acum nu a venit
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
si eu am comandat 2 si mi-a venit doar una. Care este cea de-a doua jucarie? Playset 4in 1?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Da aia e normal ca nu mai au oamenii daca a comandat tot forumul
aia o asteptam cel mai mult sper sa vina pana de craciun
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006