Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Mai vrei schema detaliata sau ramane pentru cand o fi cazul? Sau iti dau PM.
Vreau si eu schema, te rog. Multumesc
de Ioana (27.09.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
betty, iti spun sincer, eu pana n-am facut parafango nu a aratat burta ca inainte de sarcina.Dar asta am facut atunci cand avea Sofia un an si 5 luni.
Totusi, la 7 luni dupa nastere arata onorabil burtica.
Acuma mi-a promis sotul ca ma sponsorizeaza la oricate tratamente corporale am nevoie, insa doar din primavara.E si normal, pt ca mi-e teama sa fac orice ar putea influenta alaptatul. Plus ca mi-e teama cu cezariana, am impresia ca si la centrul unde am facut eu atunci (doar 10 sedinte, dar aveam 52 kg..) am fost sfatuita sa astept 6 luni pe putin la urmatoarea nastere.
stai linistita catre inteleg foarte bine, si eu la prima sarcina imi plangeam in pumni ca de ce am 57 de kile dupa nascare....fiecare trebuie sa se simta bine in p[ielea lui.
ceea ce nu trebuie tu sa uiti este ca de fapt arati f bine, nu trebuie sa te compari mereu cu ce-ai fost, asta se recastiga in timp.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
merci frumos de sfat; mai am 3 luni jumate si ma duc direct la impachetari. Vreau sa ma duc si la inot, dar nu am cu cine sa las copilul...iar bona inca nu mi-am gasit....de fapt pana nu ma mut nu am unde naiba sa o tin. Ne facem casa si m-am mutat cu chirie in centru, dar am facut marea timpenie sa ne mutam in 2 camere si efactiv nu mai am loc sa ma misc in casa asta de 40mp...deja am devenit claustrofobica...dar mai am putin in max 1 luna ma mut in 3 camere, dar imi doresc odata sa termin casa si sa ma mut acolo
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Da da, eu am acasa si termocuverta, si masti pentru impachetare, si chiar electrostimulatorul de la salon si tot degeaba, ca nu apuc sa le folosesc. Nu am cand sa stau o ora linistita cu ele. Poate dimineata cand trag agioase de la 10 la 11, ca in rest....Ma rog, ar ramane si noaptea cat stau pe net.
Ma duc sa culc baiatul ca e nervos, si daca nu adoarme iesim la plimbarica. ce pacat ca nu mai e soare...era asa frumos dimineata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Roxana nu iti mergea link'ul ca am sters fotografia...am zis ca nu se uita nimeni
Uite aici gagica
http://www.atio.info/Robert/DSC04202m.JPG
Si aici adevaratul Robert
http://www.atio.info/Robert/DSC04247m.JPG
Crishtina & Robert
09.09.2007
Frumusel foc Robertelu!! Imi place tare mult cum arata in rochita de fetita. Deja sta in funduletz?
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
carpatina spune:
quote:
Da da, eu am acasa si termocuverta, si masti pentru impachetare, si chiar electrostimulatorul de la salon si tot degeaba, ca nu apuc sa le folosesc. Nu am cand sa stau o ora linistita cu ele. Poate dimineata cand trag agioase de la 10 la 11, ca in rest....
Pai pune-o de-un club al papanasilor la tine... ca vad ca sunt multe doritoare de tratamente... Si stati cu copii pe rand.
Si pe urma iti deschizi si cresa
de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
aoleu,vroiam sa zic, Crishtina, nu mai tine puiul in fundulet.
E f periculos pt coloana! pe la 6 luni, poti sa incepi si sportul asta...
altfel, e o mandrete de baiata, scuuuumo foc!!
vizionat site de piciulika, m-am topit, ca de obicei! sa va tina Dumnezeu asa fericiti toata viata!
Annisia esti o super scumpa ca de obicei, dar bb va primi la haine groaseee....mai e o luna si le primeste. lasa, cred ca sunt o multime de copilasi necajiti care ar avea nevoie. si pe tine si pe curajosul Yannis!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Am vazut ieri poza cu Robertica, dar pana am citit din urma, pana am scris mesajul, am si uitat ce aveam de spus . Frumusica tare Robertica .
Andries, ai pus-o, mama. Se pare ca Mirciulica e decis sa pape la tzitzi. Oricum, insista cu tzitzi intai si dupa aia bibe, productia de lapte se va regla. Am simtit-o pe pielea mea. In primele saptamani am avut unele momente in care am fost tentata rau sa il trec pe bibe, dar am insistat si acum nu mai avem probleme. De fapt, avem o singura problema: noaptea doarme mult si eu fac balta in pat. Cred ca din seara asta schimb tactica: el adoarme pe la 10, eu o sa ma mulg pe la 12 si bag la frigi ce iese, astfel incat sa nu mai fie asa nasol pana se trezeste el la 5-6. Ce mulg seara ii dau in timpul zilei cu lingurita.
Am fost afara mai devreme cand era frumos, acum a papat si a dat un mega-kk, cred ca il schimb si ne bagam la somnic. Pup fetele.
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
Sabina spune:
Andreisul, ma suni in seara asta? eu nu te sun pt ca la voi bb e mic mic si mai greu de nimerit ora de telefonat:) Am pregatit pungutele.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
quote:
Dar a avut cineva o idee beton la birou
Mai, mor de curiozitate.. care a fost ideea aia?
de Ioana (27.09.2007)
tomasa spune:
Rox, superba melodia. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca te obsedeaza. Si pe mine, e una dintre preferatele mele si ma emotioneaza mult .
Betty, si eu tot in doua camere si tot claustrofobica, asa ca ai toata intelegerea mea. Imi vine uneori sa plang de ciuda si din lipsa de spatiu....asta cred ca a fost cauza tuturor starilor mele rele din ultimul timp. Gandeste-te cum ar fi pt. tine sa mai ai inca un copil de trei ani aproape, cu toata energia specifica varstei si toate jucariile din dotare . Noi insa mai avem o luna cred si terminam casuta. Vom fi, sper, macar de Craciun in casa noua.
Piciulika, ai un copil superb. Dulce foc si tu esti o frumoasa. Mi-a placut mult de tot site-ul. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii baietelul vostru scump.
Luy, ce mai face ochioasa ta scumpa?
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)