Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Betty saptamana viitoare voi merge la controlul de 3 luni cu bebe si voi aborda si aceasta problema.

oricum dupa cum am spus nu voi incepe diversificarea clar pana nu discut cu medicul.

multumesc mult pentru sfaturile voastre.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, Rodica, depinde de bebitz. Eu am un copil extrem de cuminte si de asculator. A schitat o grimasa si un inceput de scancet numai cand i-a bagat acul. L-am luat imdiat in brate si i-am spus sa se linisteasca. Apoi a inceput sa rada. Probabil ca alti copii urla de mama focului, dar Yannis e forte linistit. Chiar si pediatra imi spunea ca mai rar asa bebelusi... Norocoasa naibii ce sunt!!!!

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Annisia esti o fericita draguta.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Afibebe, nici noi nu suntem alergici, insa HA se da preventiv. Nu poti stii daca bebelusul e alergic sau nu, si cica oricum este tolerat mai usor HA pentru ca are mai putine proteine si se digera mai repede. Asta le permite beblusilor care sunt exclusiv pe formula sa se adapteze mai repede. Mie imi zicea Dr Oros acum ca daca ar fi fost tot asa cu colici rau si tot asa agitat si partzaitor il lasa pe HA pentru ca oricum ar fi fost mai usor tolerat decat celalalt.

Mai vrei schema detaliata sau ramane pentru cand o fi cazul? Sau iti dau PM.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Crishtina... Cred ca m-ai fi pacalit daca imi aratai numai prima poza.

Si pe mine! .

Tare dulce bb al tau

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am plans si eu vazand filmuletul Sarei, foarte frumos. Deh, totdeauna am fost sensibiloasa, acu' parca-s si mai si cand e vorba de bebei si burtici... As vrea sa-i fac si eu un filmulet Mariei, dar nu stiu ce melodie sa pun pe fundal ( ca deh, nu pot pune orice, trebuie sa aiba un mesaj clar)
Vizionat si site de aniversat Michael-bear, mi-a placut mult. Si site-ul, dar mai ales Michael si parintii lui

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxana ca m-ai intrebat de Septilin, mie mi se pare ca lui Victor ii prieste mai mult decat oscilococinum. Acum ce sa spun, m-ar bate Dumnezeu sa ma plang, copilul meu cel mare e foarte rezistent la boli, virozele de la gradi le trece in maxim doua zile, a mostenit genetica lui tati (husbandul meu daca e bolnav o data la doi ani e mult) si are sistemul imunitar foarte bine reprezentat. Partea a doua este ca ambii sunt hiperalergici, acelasi sistem imunitar face extrem de urat la orice inseamna praf, puf, polen, smog...si bineinteles antibiotice. Eu nu plec nicaieri cu el fara Claritine in geanta si am avut o perioada cand ma batea gandul sa-mi iau si prednison in casa.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Roxana_G

Crishtina... Cred ca m-ai fi pacalit daca imi aratai numai prima poza.

Si pe mine! .

Tare dulce bb al tau

de Ioana (27.09.2007)

Multumesc! Si mie imi place de el

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Pana sa scriu am si uitat ce voiam. Sunt cam agitata ca azi e ziua prietenei mele cele mai bune si dupa intalnirea de ieri, incerc totusi sa ii pregatesc niste surprize si pentru azi. Dar a avut cineva o idee beton la birou si acum m-au spart ca nu pot face ceva mai frumos sau mai interesant. Offf!

Apropos de muzica de fundal, obsesia mea cu Once upon a December s-ar dovedi utila avand in vedere ca atunci l-am conceput pe Andrei. Ma apuca asa nostalgia. Nu numai de momentul la care am aflat ca sunt insarcinata, dar a fost primul nostru Craciun in casa noua si am muncit asa de mult sa fie bine, sa ne simtim acasa din tot sufletul.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Andries, multumesc mult. La Alex nu a mers oscilo pana anul asta, adica deloc, nici o imbunatatire. Acum parca a fost foarte bun, dar posibil sa fi fost ea mai rezistenta si de fapt nu a ajutat cu nimic. O sa ii dau si Septilin sa vedem ce si cum. Sistemul imunitar nu il are prea bun, a fost excelent pana l-am distrus eu, numai eu sunt de vina. O ducea la gradi bolnava ca nu aveam cu cine sa o las, adica nu bolnava de tot, ci pe final de raceala, sau cu muci, sau cu tuse. Si pe fondul asta a facut boala dupa boala. Pediatra mi-a zis ca ar fi fost ok daca o tineam sufcient si daca nu era asa distanta mica intre raceli. Ma rog, asta in primul an de gradi. In al2lea mi-am invatat lectia si nu a fost chiar asa rau, iar anul asta, doamne ajuta, nu am avut probleme. Septilin cum ii dai, de 2 ori pe zi 4 ml?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput