Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
afibebe spune:
o sa mai astept cu diversificarea.nu o sa incep de la 3 luni fix.
o sa vad ce spune si pediatrul si apoi o sa ne apucam si de ceva nou.
nu fac eu asa de capul meu nimic.
insa m-a derutat ce s-a scris in Capraru cum ca divesificarea se incepe de la 2 luni cu suc de morcov si mar si portocala.
si mie mi s-a parut mult prea repede.
oricum probabil voi incepe cu acceptul pediatrului undeva pe la 3 luni jumatate ca so Roxana.
dar in nici un caz de acum nu.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
in legatura cu sucul de morcovi:
se pare ca este foarte nociv.Contin morcovii f f multi nitriti...care nu pot fi atacati asa usor de enzimele bebelusului.Cica abia dupa nustiucate luni....oricum, nu 3.
Afibebe, nu te grabi cu diversificarea, n-are niciun sens. Asteapta macar pana la 4 luni.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Afibebe apropo de diversificare, eu ieri am fost cu bebe la doctor si printre altele i-am povestit ca i-am dat lui Mario supa de morcovi si mucilagiu de orez la recomandarea medicului cat am stat in spital si mi-a spus ca efectiv este o idiotenie, mai ales ca ei nu au enzime pentru a digera atat orezul cat si morcovul, iar diversificarea se face cel putin dupa 5 luni.....iar cyum am spus prin diversificare scade aportul de calcul pe care bebe il ingera prin lapte pentru din start scade cantitatea de lapte.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
crishtina spune:
Roxana nu iti mergea link'ul ca am sters fotografia...am zis ca nu se uita nimeni
Uite aici gagica
http://www.atio.info/Robert/DSC04202m.JPG
Si aici adevaratul Robert
http://www.atio.info/Robert/DSC04247m.JPG
Crishtina & Robert
09.09.2007
afibebe spune:
in ceea ce priveste NAN HA am avut ceva dubii de la inceput.
nici noi nu suntem alergici si nu inteleg nici acum de ce i s-a dat acest tip de lapte-- e drept ca la maternitate cu aceasta formula a fost alaptat.
la plecare ne-a sugerat sa m,ergem in continuare tot pe acest tip.
insa nu cred ca e necesar sa mai continuam pt ca bebe nu are cum sa fie alergic.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Roxana_G spune:
Apropos de Nan1 asta, in paranoia mea ma intreb daca cumva de aia mananca bebe ca disperatul. Iar a ras bibe pana la ultima picatura din biberon.
Ma uitam in caietul Alexandrei si am vazut ca de la 3 luni i-am dat vit C si calciu. Iar de la 4 luni Fier Haussman.
Apropos de diversificare, nu stiu cum va recomanda pediatra de acum, insa mie mi-ar conveni sa merg pe aceeasi schema. Pentru ca Alex la 7 luni era gata cu diversificarea si a fost numai bine cand m-am intors la serviciu. Sincer nu as lasa treaba asta pe mana altcuiva, trebuie urmarit ce si cum, si nu as pune baza pe o bona. A mea a mancat piureul ala de legume pana a mers la gradi, nu accepta nimic altceva decat rar pilaf si ciulama, si asta numai pentru ca bona nu voia sa incerce lucruri noi ca nu voia fata. La fel nu i s-au dat bucatele pentru ca Alex le scotea imediat si decat sa insiste ii facea mancarea la blender pana la 1 an si 3 luni cand am ascuns pur si simplu blenderul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
crishtina, ce faci, calci pe urmele Annisiei si-ti imbraci feciorul in haine de fetita ???? E adevarat ca este foarte dulce in rochita... Dar mai bine ii faci o surioara, decat sa-l imbraci in hainute de fetite...
Asta-mi aduce aminte ca si soacra-mea si-a dorit mult o fsta, si cum nu a avut decat un baiat, il tinea asa, cu parul tuns "castron", ca pe o fetita. In prima zi de scoala il avea de mana tuns si imbrac at in uniforma si s-a intalnit cu o cunostinta care a exclamat mirata" "Vai, doamna, nu stiam ca aveti si un baietel !!!"
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Crishtina, sunt frumosi ambii. Ce sa mai, ai 2 in 1. Cred ca m-ai fi pacalit daca imi aratai numai prima poza.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Gata mami!!!!
Roxule, ce mistoloaca e melodia ta!!! O ascult si apoi iar si iar.... E asa de linistitoare...
Gabitza super filmulet!!! Acu am dat si eu tema la munca sa-mi faca filmulet cu bebe. Chiar dragut filmuletul Sarei si atat de emotionant. Sunteti o familie tare frumusica. Multa fericire va doresc!!!!
Sabina, bebe Gheorghe nu are decat un fash pentru vreme rea? Cat e de mare ca iti mai dau eu gagici. Al meu are foarte multe. Cum sa tin copilul in aceleasi toale????
Micul Yannis creste mare
Pozne
crishtina spune:
Luy cand am aflat ca sunt insarcinata visam ca o sa avem o fetita, si am cumparat multe hainute de fata. Acu m'am distrat putin si i'am facut cateva poze...asta nu inseamna ca o sa il port ca o fata...e baiat in toata regula si asa o sa ramana La surioara ne gandim si noi
Crishtina & Robert
09.09.2007
rodicamaries spune:
Annisia ai sosit de la injectie? cum a fost? Azi tre sa merg si eu... of Doamne, am niste emotii... parca vad ca o sa plang cot la cot cu Darius... mi-e asa mila de el...
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra