Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

betty, iti spun sincer, eu pana n-am facut parafango nu a aratat burta ca inainte de sarcina.Dar asta am facut atunci cand avea Sofia un an si 5 luni.
Totusi, la 7 luni dupa nastere arata onorabil burtica.
Acuma mi-a promis sotul ca ma sponsorizeaza la oricate tratamente corporale am nevoie, insa doar din primavara.E si normal, pt ca mi-e teama sa fac orice ar putea influenta alaptatul. Plus ca mi-e teama cu cezariana, am impresia ca si la centrul unde am facut eu atunci (doar 10 sedinte, dar aveam 52 kg..) am fost sfatuita sa astept 6 luni pe putin la urmatoarea nastere.

stai linistita catre inteleg foarte bine, si eu la prima sarcina imi plangeam in pumni ca de ce am 57 de kile dupa nascare....fiecare trebuie sa se simta bine in p[ielea lui.
ceea ce nu trebuie tu sa uiti este ca de fapt arati f bine, nu trebuie sa te compari mereu cu ce-ai fost, asta se recastiga in timp.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Danielle, poate nu s-au terminat lohiile.La mine la Sofia au tinut 45 de zile
totusi, da un telefon la spital, ca sa fii linistita.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

LA MULTI ANI ! pentru micutii nostri papanasi deliciosi:
Michael-bear de Piciulika
Tudor Cristian de Yaia
Mihai de Raluca
Alexandru de Adhnana
La multi ani fericiti ! pentru o mamica frumoasa, Gabriela !
Si celorlalte/celorlalti sarbatoriti azi, mamici si pitici cu nume de Mihai/Mihaela, Gabriel/Gabriela La multi ani !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mandarinutza, multumesc din suflet.

Betty, sa stii ca o sa uite pe masura ca doctor nu o sa mai insemne suferinta. Poate mai greu pana ala 6 luni ca tot sunt vaccinuri, dar apoi sigur ca uita.
La Alex a tinut cam 3 luni pana s-a linistit.

Ligeea, si eu vreau sa o pun pe mama sa stea cu copiii sa plec macar un weekend in 2, insa mama e disperata ca nu poate sta cu amandoi.

Bee, eu nu prea reusesc sa ii separ din pacate, incercam tot asa sa ii tin in camere separate si pe Andrei mai mult in patutul lui ca sa nu poate stranuta Alex direct in nasul lui. Ea tuseste si acum insa i-am mai lasat impreuna ca nu am ce face, si Alex il tot pupaceste pe fata. Sper sa nu ia. Insa ea nu e racita rau, de altfel nu cred ca are viroza, am o vaga banuiala ca e o rinita de frig, ca mai face asa. Si eu incerc sa o imunizez cat mai bine, si ca si Andries o schimb imediat cum vine de la gradi, o pun mreu sa se spele pe maini si pe fata, si o dezinfectez cu un gel de maini.

Andries, ce parere ai de Septilin? Eu l-am cumparat si nu i l-am dat inca.

Danielle, si la mine a tinut fix o saptamana, si numai in ultimele 2 zile mai putin abundenta.

Betty, zi mersi ca ai picioare subtiri si fund mic si numai burta, ia sa vezi cand le ai pe toate mari. Eeeee!

S-a trezit baiatul, ma duc sa ii fac gimnastica si masaj, sa ii dau papa si revin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei! Sa ne traiti sanatosi!

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Eu trecerea de la NAN HA la NAN Pro am facut-o.. brusc. Adica, dupa ce s-a terminat cutia de HA, am cumparat una de Pro. Schimbarea am facut-o la 3 saptamani, la recomandarea asistentei care venea acasa.. si care zicea ca, daca parintii nu au alergii care sa se fi transmis si copilului, atunci nu are sens sa dai NAN HA, care, dupa spusele ei, e un fel de lapte light.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

si noi o sa trecem clar la NAN insa mai intai trebuie dupa cum am spus sa termin stocul pe care il am de HA.

o sa incep si eu cu ceva suculet dupa 3 luni.
oricum mult nu mai este.

bebe a fost putin marait insa si-a gasit linistea la tati in brate.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

in legatura cu sucul de morcovi:
se pare ca este foarte nociv.Contin morcovii f f multi nitriti...care nu pot fi atacati asa usor de enzimele bebelusului.Cica abia dupa nustiucate luni....oricum, nu 3.
Afibebe, nu te grabi cu diversificarea, n-are niciun sens. Asteapta macar pana la 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Carpatina ai procedat f bine. Mie mi-au spus de la inceput sa ii dau lui bebe Nan1, daca noi nu avem alergii si cu toate ca sotul meu are asm, i-am dat din prima Nan1, ca si completare la san. Chiar nu am avut nici problema cu el.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput