Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
La multi ani gabriela! sa-ti traiascaminunea, superb filmuletul, si sunteti asa de frumoase! iar sunt invidioasa pe slabutele noastre.Voi pe Crihstina ati vazut-o? Robertelul e un papanas iar ea o silfida sirena:))))
Annisia, bafta ! .Si noi speram sa facem vaccinul azi. M-as fi dus acum dimineata la mall, insa sotul meu si-a gasit treburi prin afara casei....Eu nu am geaca de iarna, nici Gheo n-are fash. Mai mai, nu ma mai incap nici macar hainele de iarna
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mandarinutza spune:
Sabina, eu i-am luat Antoniei fas de iarna de la Piciul, acum o luna, dar cred ca mai au.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Sabina spune:
merci, mandarinuta, si eu ma gandeam la piciul, plus ca e si aproape.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Andries spune:
Multi Ani Traiasca!! si multa sanatate pentru toti sarbatoritii cu nume de arhanghel Mihail si Gavril!!
si ca o stire minora si neimportanta...dl. Mirciulescu nu vrea bibe, urla ca un apucat si da din maini si din picioare pana se vede cu nasu-n tzatze, cred ca si cand doarme numai tzatze viseaza... deci nu poci pentru ca sa-i dau o masa san, una bibe ca nu-nghite, trebuie inainte de fiecare masa sa-i dau bibe maaaximmm 30 ml inghititi in sila si apoi tzatza pana la stoarcerea ei completa...am pus-o!! da' parca nu mai sunt asa lesinata, aia 20 - 30 ml de preNAN cred ca ma linistesc pe mine psihic ca nu e copchilul subalimentat, ca tzatzele mele vad ca nu vor mai mult sa produca... off off... mai mai...
Andries
prisi spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi !
multumesc fetelor pentru raspunsuri
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Andries spune:
quote:
Originally posted by Bee
Buna fetele.
Am fost necajita cu Ana ca a avut febra 2 zile si n-am putut-o tine departe de bebe. Doamne Ajuta sa nu raceasca si el. Ea a scapat usor. Fetele cu copii mai mari, cum ati facut in situatii de genul asta? Eu sper ca lapticul meu sa-i ofere piticului ceva protectie.
la dulceturi si papanasi si mamicile lor.
Eu i-am separat pe cei doi, fiecare cu camera lui, Victor nu intra la Mircea decat maaxim juma de ora in toata ziua si atunci numai cat ajuta la baie sau la un schimbat de scutec. I-am spus ca Mircea e bolnav si ca ii trebuie liniste. M-a crezut, ca ala mic are icter si arata asa galben...
In plus, Victor e la gradi zilnic, cand vine il pun sa se schimbe complet de haine si sa se spele.
Ii mai dau lui Victor vitamina C si Septilin.
M-am decis sa-i fac lui Mircea pentavalentul si euvaxul (sau engerixul) de la Pasteur, chiar daca sunt doua intepaturi, am facut eu niste cercetari si am aflat ca nu au dat reactii adverse la bebei, fata de Infanrix hexa de la Glaxo, hexa asta e mai nou pe piata si am inteles ca a dat reactii...mai ales la a doua doza.
s-a trezit...
Andries
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Acum ca am si eu putin timp, ati plecat toate...Offfff!!!!
Nu v-am aratat ce cadou i-am facut Sarei la 2 luni...Primul ei filmulet! Daca aveti timp si chef sa-l vizionati:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=41e7f9334258330378fb64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
superb filmuletul gabriela,sunteti niste frumoasi,iar bebe Sara e o dulce si o scumpica.sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa!!!
de fiecare data cand vizionez asa un filmulet,ma buseste plansul,mai ales cand dau cu ochii de o burticuta,sunt asa sensibiloaca...offffff
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
La multi ani gabriela! sa-ti traiascaminunea, superb filmuletul, si sunteti asa de frumoase! iar sunt invidioasa pe slabutele noastre.Voi pe Crihstina ati vazut-o? Robertelul e un papanas iar ea o silfida sirena:))))
Annisia, bafta ! .Si noi speram sa facem vaccinul azi. M-as fi dus acum dimineata la mall, insa sotul meu si-a gasit treburi prin afara casei....Eu nu am geaca de iarna, nici Gheo n-are fash. Mai mai, nu ma mai incap nici macar hainele de iarna
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
nu arunca cu piere ca ma plang si eu ....dar efectiv nu incap in nimic....toate lucrurile pe care le aveam erau f stramte pe mine....si e super naspa...am ramas cu piciorele subtiri si fund-ul mic, dar am o burta de toata frumusetea....arata ca o gelatina ....si ce bine aratam odata
si am niste brate .....
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
danielle02 spune:
MICHAEL de piciulika
TUDOR-CRISTIAN de yaia
MIHAI de raluca
ALEXANDRU de adhnana
tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume !!!
slippers,luy,sim
annisia nici nu ai pretentii prea mari, blana de 4.000 euro! asta e petrecerea surprinza ptr. saracul B.?
roxana si Ebonee mai are asa cate un puseu cand mananca mult,eu zic ca nu e o problema,bine ca papa si sunt sanatosi!
sunt foarte ingrijorata cu menstruatia asta,marti am avut o saptamana de cand mi-a venit si in loc sa se termine a inceput mai tare nu stiu de o fi normal sau nu...
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici