Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Sunt gras si frumos!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2795136550101620375khJbEt
Micul Yannis creste mare
Pozne
Ioi, ce simpatic e! Cum sta el si pozeaza ca un om mare. Uf, ca m-am topit!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Annisia, dulcic rau Yannis, doamne ce mutrite face. Vad ca l-ai bagat si pe el la studioul foto. Mai dar cum te incadreaza al tau in poze si cum il pozasi tu fara ciuf, huh? Foarte frumos te-ai coafat! Bafta la vaccin.
Gata, eu naniiiiii!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danuta36 spune:
La multi ani si bebelushilor care azi implinesc o luna:Michael,Tudor Cristian,Mihai,Alexandru!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
betty78 spune:
La multi ani azi pentru toti cei cu zi de nume Mihail si Gavril!!!!
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Neata. Sunt chiauna evident dupa ora de culcare de aseara, dar deh aveam de recuperat lipsa din timpul zilei. Insa am livrat fata, am spalat bibe, si ma bag la nani iar.
Ana, pai normal ca Vlad papa mai des pentru ca papa la tzitzi si e si chestie de comfort. Dar eu nu respect mai deloc orele, nu ma chinui sa il tin daca plange de foame. Mama in schimb e fenomenala. Ieri intreb cand a mancat si zice la 1 jumate. Ma miram eu sa fi mancat asa tarziu, si ma minunez. Iar mama senina, aaa pai atunci a terminat biberonul.
Gabi, esti o dulce! La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
Inca o data LA MULTI ANI sfintisorilor de azi!
Betty, Mario a crescut foarte bine, este sanatos. Chestia cu ata e discutabila, oricum si eu am o chestie cu asta dar pediatra a zis ca mi se pare. Mititelul de Mario, cred si eu ca a ramas cu teama de doctori. Eu i-am facut analize Alexandrei la 5 luni si o perioada plangea cum intram la doctor in sala de asteptare. Dar trece, o sa uite repede.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sper intradevar sa uite, pentru ca efectiv a urlat cum nu l-am mai vazut vreodata si a suspinat pe urma cam o ora. Dar nu cred ca o sa uite ca daca acum cat este de mic nu a uitat in 3 saptamani, slabe sanse, mai ales ca o sa mergem 1 data pe luna la doctor si asta o sa ii alimenteze frica.
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Sunt gras si frumos!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2795136550101620375khJbEt
Micul Yannis creste mare
Pozne
sa-ti traiasca feciorul. Frumos foc Yannis, imi place ca este f expresiv. Da-i un pup din partea noastra.
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi de Sf. Mihail si Gabril!
Prisi, noi folosim Calciu sirop de la Pharco, ii dau cu lingurita si il inghite f. bine. Am vazut pozele de la botez, sunteti niste frumoase amandoua.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Rox, da-mi o adresa de mail pe PM, sa-ti trimit melodia Once upon in December, am downloadat-o acum de pe DC++.
Poze
mandarinutza spune:
Annisia, mult succes la vaccin!
Gabriela, foarte frumos si emotionant filmuletul. La multi ani!
Poze
ligeea spune:
Doinidoini , incerca si asa - fa cald in camera , ia un prosopel moale si inmoaie- l in apa si sterge pielicica cu el , Nu-l dezbraca complet ,intai partea de sus , sterge-l si apoi unge-l cu ulei sau crema si imbraca-l , iar apoi funduletul si piciorusele .
Ei simt nevoia sa te simta apropape , si al meu cel mic plangea dar il tineam de manute si nu mai avea senzatia ai ,,de cadere in care intinde mainile in lateral si incepe sa urle
Tomasa , am trimis mailul , daca nu-l primesti anunta-ma am avut un necaz cu yahooo si ( de la ebay ) si merge mai greu
In rest multa liniste , face si piciulica al meu in 10 zile 1 luna , nici nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul
Cu revelionul asta e , mie imi pare rau ca n-am fost plecata anul trecut nicaieri ,de obicei in iarna plecam in locuri exotice dar am vorbit cu mama si innainte de paste poate ma rup cu sotul macar o sapt ca sunt lata de oboseala anul asta a fost greeeeuuu...