Despre integrarea rromilor

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Sunt ABSOLUT SOCATA de ce mesaje rasiste pot fi postate pe acest forum, mai mult, de catre un "moderator"!
Din pacate nu am timp acum sa comentez dar promit sa o fac pe larg. Este rusinos ca un text ca al Liviei sa apara pe forum nestingherit!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by livia
Eu cred ca asa se vor urni lucrurile...nu cu mila...Fiecare sa traga pe spinarea lui!

livia

Da' de ce excluzi asa de categoric mila?

Un exemplu: eu- romanca denizel
tu- tiganca Livia

Bunicu' meu a tinut mitraliera la ceafa bunicului tau, cand antonescu a decis ce a decis. Bunicul tau a fost omorat.
Stra-stra-stra bunicu' meu a avut ca robi pe stra-stra-stra-bunicii tai si pe copiii lor, i-a chinuit si le-a facut viata un calvar. In plus, stra-stra-strabunicu-mio, cand se imbata cu prietenii, le violau pe s-s-s bunica ta si pe toate fetele ei.
In zilele noastre, fiica-mea i-a zis fiicei tale ca e o tiganca imputita si ca nu vrea sa stea cu ea in banca.

Ia spune, Livia, m-ai lua in brate si m-ai pupa?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

draguta daaa chiar am fost si sunt!!!Vorbesc romaneste oricand si oriunde si nu ma feresc!Dar nu vreau sa fiu confundata cu rromii fiindca EU SUNT ROMANCA!Ce e rau in asta?Am dat chiar bani la cei ce canta pe la colturi si ce mi-au auzit urechile ?-injuratura de rigoare ca de ce am dat 4 euro...iar 2 tiganusi au inceput sa traga de mine si ziceau "hunger-hunger=foame -foame" si cand le-am dat covrigul din mana l-au aruncat si au zis "geld-geld" deeeci...Eu ce sa fac,sa-i imbratisez ca sunt romanii mei???

ce m-a mai determinat sa scriu este chiar un anunt din ziar in care scria:angajam dar exclus bulgari si romani...si iar m-am suparat foarte !!! ba chiar si la un magazin turcesc era afisat ca angazeaza dar exclus romani... si sa nu fiu suparata?

quote:
Originally posted by denizel

quote:
concluzie:nu sunt ei de plans si compatimit...ci mai degraba noi ca am ajuns de rasul lumii!

Livia, iti pun o intrebare identica celei pe care o ridici in mesajul tau de mai sus: ti-ai vazut de treaba, ai fost draguta si zambitoare si civilizata cu toata lumea, ai fost o angajata foarte buna, un vecin care nu a deranjat pe nimeni si, totusi, a indraznit cineva sa se lege de faptul ca esti romanca?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

MESAJE RASISTE?????

Ce e rau ca fiecare sa apara cu cultura lui ? De ce sa nu fie fiecare mandru de ce face si ce relizeaza?

Eu sunt asistenta si am facut injectii,tratamente si am ajutat sa vina pe lume si rromi si romani cu aceeasi grija si responsabilitate!Stii ca atunci cand au plecat din spital au lasat jaf in urma lor??? Cine a platit la urma?Spitalul(noi cei care platim) ca sa reacopere "minunile" lor...Au platit pt.ce au facut?binenteles ca nu fiindca nu aveau acte si erau de negasit!

quote:
Originally posted by inaioana

Sunt ABSOLUT SOCATA de ce mesaje rasiste pot fi postate pe acest forum, mai mult, de catre un "moderator"!
Din pacate nu am timp acum sa comentez dar promit sa o fac pe larg. Este rusinos ca un text ca al Liviei sa apara pe forum nestingherit!

pozici

Mergi la inceput

-lor le e mila de copiii pe care-i mutileaza?
-e vorba de situatii din ziua de azi !strict la astea ma refer!
-am colege care au urechile rupte fiindca veneau tigancile in fata scolii si le trageau cerceii din urechi!

sa mai scriu?

quote:

quote:
Originally posted by
Eu cred ca asa se vor urni lucrurile...nu cu mila...Fiecare sa traga pe spinarea lui!

tu- tiganca Livia

Bunicu' meu a tinut mitraliera la ceafa bunicului tau, cand antonescu a decis ce a decis. Bunicul tau a fost omorat.
Stra-stra-stra bunicu' meu a avut ca robi pe stra-stra-stra-bunicii tai si pe copiii lor, i-a chinuit si le-a facut viata un calvar. In plus, stra-stra-strabunicu-mio, cand se imbata cu prietenii, le violau pe s-s-s bunica ta si pe toate fetele ei.
In zilele noastre, fiica-mea i-a zis fiicei tale ca e o tiganca imputita si ca nu vrea sa stea cu ea in banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

-lor le e mila de copiii pe care-i mutileaza?
-e vorba de situatii din ziua de azi !strict la astea ma refer!
-am colege care au urechile rupte fiindca veneau tigancile in fata scolii si le trageau cerceii din urechi!

sa mai scriu?

quote:

quote:

livia

tu- tiganca Livia

livia

Liviaaa, eu ti-am propus sa mergem putin mai in urma si sa incercam sa intelegem cum de s-a ajuns in situatia actuala.
Tu ce crezi? De aia au fost robi, de aia au fost arsi pe rug, de aia au fost schingiuti secole de-a randul? Fiindca smulgeau cerceii din urechile fetitelor? Of!
Daca nu ne place faptul ca f.f.f.f.f.f. putini dintre ei isi mutileaza copiii, de ce nu ne implicam cumva? De ce ii lasam sa isi mutileze copiii in continuare?
Am mai zis io: noi = ingeri buni si sensibili, ei = draci!...

Mergi la inceput

denizel EU MA REFER DOAR LA SITUATIA DIN ZIUA DE AZI !!!

In trecut multi au facut greseli nu numai tara noastra...si negrii(si nu numai ei...) au fost sclavi si asta ia impiedicat sa invete si civilizeze?

Eu cred ca cei care sunt acum habar nu au de stramosi...sau poate chiar stiu si fac asta(omoara,fura,etc.)ca sa fim egali...ai dreptate!

atunci...sa induram in continuare ca au dreptate!...Si odata cu acest echilibru dobandit o sa putem convietui in pace si liniste si o s-o putem lua de la 0 cu ei si ei cu noi!

chiar nu ma supar sa discutam si clarificam!nu sa ne "paruim" ci sa discutam!daca vrei...

daca vine un tigan langa noi...de ce ne indepartam sau ridicam de pe scaun ...de ce nu ne facem case unde-si fac si ei daca sunt asa de inofensivi?...

nu inteleg de ce nu reusesc sa se schimbe.au reusit taranii in varsta si ei nu si nu!
am vazut la stiri ca batrani de 70 de ani reusesc sa se readapteze timpurilor ex:unii chiar merg la internet la primarie ca sa vorbeasca cu copiii plecati ...
de ce rromii nu reusesc?ma refer macar la copiii de rromi!

dar mai vorbim daca vrei...nu ma deranjeaza...vreau doar sa inteleg odata!poate chiar gresesc...

Mergi la inceput

cine are curaj sa se duca si sa le zica sa nu-si mai casatoreasca copiii???

cine are curaj sa mearga macar intre ei si sa le explice?

pana si politia vine mascata si in echipaj ca ei isi tot amintesc de stramosii lor oropsiti si nu ne pot ierta!...

eu zic ca stramosii cu stramosii si vii cu vii...

NU VREAU SA PLATEASCA COPILUL MEU PT.GRESEALA STRAMOSILOR! la asta ma refer!

nu stiu ce sa mai scriu ca sa nu fiu inteleasa grasit!...

nu am zis afara cu ei...am zis la invatat si la munca nu la furat! gresesc?sau au dreptul asta ca au fost amarati si sunt in continuare si sa primeasca totul pe tava? asa e? daca da atunci retrag TOT ce am spus pana acum si ma declar vinovata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by inaioana

pozici

N-ai de ce sa fii socata, Livia a spus doar adevarul, chiar daca unii nu vor sa vada, din pacate asta e realitatea.
Si trebuie sa recunosti si tu ca imaginea noastra ca popor, este "sifonata" rau de tot din pricina rromilor.
Vezi romanii agresati in Italia, tot din pricina unor rromi. Si ma opresc aici.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

InaIoana, eu nu vad de ce Livia este rasista. Isi spune parerea in nume personal, nu in calitate de moderator. Are curajul de a spune ce gandeste si este transanta, iar pt. ca aceasta nu e o trasatura comuna a romanilor, "sare in ochi". Nu ca as fi 100% de acord cu ea, dar a pus punctul pe i in cateva aspecte.

Poate ca deviez de la subiect, dar problema Romaniei este ca nu a avut in ultimii 18 ani oameni de stat hotarati si consecventi, ca "democratia originala" si alte gaselnite electoralo-demagogice am vazut unde ne-au adus.

Denizel, ideea ta cu abordarea crestina este buna dar pt. altfel de etnii/popoare. Sa nu lasam doar pe umerii bisericii aceasta problema complexa si demult nerezolvata.

Maria

Mergi la inceput