Despre integrarea rromilor

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by denizel

Iote ca ney, nu pot, zic si unii dintre ei. Atata timp cat noi le-am schilodit copiii si femeile si am facut experimente pe ei, dupa care i-am gazat si acuma venim cu tona de pretentii...ney....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

tona de pretentii???? care e aia? sa nu-mi dea una in cap si sa nu ma buzunareasca (unii dintre ei, nu toti!)?????? nu le cer decat sa se poarte cu mine exact asa cum ma port eu cu ei! nimic mai mult! nu eu i-am batut, nu eu i-am schilodit, nu eu i-am gazat! sa ma trateze exact asa cum ii tratez si eu! asta e tona de pretentii????? de ce unii pot si altii nu? nu au exact acelasi trecut? de ce instalatorul meu (rrom) poate sa fie om de treaba (si a venit saracul si in ziua de Anul Nou, cand l-am chemat!)si sa-si vada de ale lui si altii nu? de ce?

guestus, cand gasesti procentajele alea, sa mi le dai si mie te rog .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:

quote:
Si sa intorc si obrazul celalalt ?
Ney! Nu pot.

Iote ca ney, nu pot, zic si unii dintre ei. Atata timp cat noi le-am schilodit copiii si femeile si am facut experimente pe ei, dupa care i-am gazat si acuma venim cu tona de pretentii...ney....

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Care "noi" i-am schilodit ? Pe cine dintre noi cunosti tu care a schilodit si gazat tigani ? Ce experimente ? Daca vrei sa-ti pui cenusa in cap pt. vini inchipuite, treaba ta, dar nu mai trage si pe altii fara rost.

Ei singuri isi schilodesc copiii ca sa-i trimita la cersit.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu
[Care "noi" i-am schilodit ? Pe cine dintre noi cunosti tu care a schilodit si gazat tigani ? Ce experimente ? Daca vrei sa-ti pui cenusa in cap pt. vini inchipuite, treaba ta, dar nu mai trage si pe altii fara rost.

Maria

ai ceva de ascuns?....ca prea esti nervoasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
[Care "noi" i-am schilodit ? Pe cine dintre noi cunosti tu care a schilodit si gazat tigani ? Ce experimente ? Daca vrei sa-ti pui cenusa in cap pt. vini inchipuite, treaba ta, dar nu mai trage si pe altii fara rost.

Maria

ai ceva de ascuns?....ca prea esti nervoasa

Nu sunt nervoasa, doar ca ma abtin cu greu sa nu spun mai multe.

Mergi la inceput

quote:

Nu sunt nervoasa, doar ca ma abtin cu greu sa nu spun mai multe.

ai vazut colega ta cum a incasat cartonasul......

hai spune ce vrei sa spui...ca doar nu musca nimeni aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:

quote:

quote:
Si sa intorc si obrazul celalalt ?
Ney! Nu pot.

Care "noi" i-am schilodit ? Pe cine dintre noi cunosti tu care a schilodit si gazat tigani ? Ce experimente ? Daca vrei sa-ti pui cenusa in cap pt. vini inchipuite, treaba ta, dar nu mai trage si pe altii fara rost.

Maria

Nu sunt Denizel,da ma bag.

´´NOI´´ adica ´´noi,romanii´´ ca de asta este vorba in propozitie.Da..nu i-am gazat,nu i-am schilodit,nu i-am omorat...noi Nu,..(!)ca noi suntem mana cereasca.
Doar ca i-am trimis buluc in trenuri spre lagarele de concentrare,unde a avut grija nea Hitler de gazarea lor.Pardon,nu,Hitler nu,el avea treaba la Berlin....aia raii,soldatii aia i-au gazat,da..asa este.

Cred ca Denizel e soldat neamt...fost fascist..da,cu certitudine.

ladyJ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ladyJ

´´NOI´´ adica ´´noi,romanii´´ ca de asta este vorba in propozitie.Da..nu i-am gazat,nu i-am schilodit,nu i-am omorat...noi Nu,..(!)ca noi suntem mana cereasca.
Doar ca i-am trimis buluc in trenuri spre lagarele de concentrare,unde a avut grija nea Hitler de gazarea lor.Pardon,nu,Hitler nu,el avea treaba la Berlin....aia raii,soldatii aia i-au gazat,da..asa este.

ladyJ

spre deosebire de denizel ....mariamunteanu nu era nascuta atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hai sa mai arunc in eter , la lumea nerfoasa, www.youtube.com/watch?v=NjQXMZe2ouk" target="_blank">neste dedicatii. Enjoy si...tineti cont!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by ladyJ

ladyJ

spre deosebire de denizel ....mariamunteanu nu era nascuta atunci

Da, da, io-s din cretacic, ma fugaream cu T-Rex-ii . D-aia nu mi-e frica de mariamunteanu .

Mergi la inceput

M-ati dat gata, nu mai am cuvinte .

Guestus, degeaba ma provoci, ca io nu vorbesc urat de felul meu si nici nu sunt rasista (contrar la ce sustin altii care le stiu pe toate de la Adam). Daca as fi spus ceva, oricum nu era de cartonas rosu.

Mergi la inceput