Strumfi de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
mychydutza spune:
ghinetz super faza cu cadoul de nastere: uite cartea, nu e cartea!
al meu nu mi-a luat nimik , in schimb a stat langa mine , mi-a adus mancare, pastile si tot ce am avut nevoie! el zice ca ma iubeste da'....nu se exteriorizeaza! :)
.........si da , am auzit si eu la carcotashi de "balada Elodiei"....si zau daca oamenii asta sunt normali.........
Simo deci de la soacra ti se trage masina.........fain. bravo ei! stie cum sa=si apropie copiii! eu de la a mea am numai: nervi, bataie de cap, reprosuri etc! a, si muraturi!!!!!!!!hehehe
*mihaela*
Eles spune:
Buna fetele. Am fost si noi azi la vaccinul de 4 luni, iar bebe Denis are 7300g si 67 cm, nu-i de mirare ca i-au ramas mici toate hainutele. A fost cumintel la vaccin, dar de vre-o ora nu stiu ce sa-i mai fac, plange intr-una. Am intrbat-o si noi pe d-na dr. desore diversificare si ne-a zis sa incepem pe la 5 luni cu supica de radacinoase si dupaia cu suc de fructe.
Apropo de masini , noi aveam un peugeot 206 si ne-am dat seama ca nu incape in portbagaj caruciorul, iar in spatle lui tati nu intra scaunelul de masina ( tati are 1.92 m inaltine si da scaunul la maxim in spate ) asa ca ne-am luat tot peugeot, dar 407, in asta chiar avem loc.
Elena, mamica lui Denis (05.307.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times
liadorian spune:
Nonna, deci si Mirunei ii place tzatza... Mai vedem, poate incet,incet revine la vechiul program, cu o trezire pe noapte.
Carla, de cand ai postat ma tot uit la fotografiile Sabinei - o frumoasa! Mi-ai facut un dor de maare! Pentru asta platesti tu cumva, fiindca si nedormita, si nemancata si insuficient "cafeinizata", chiar nu stiu cum am sa mai fac fta si acestui "nedusa-anul-asta-la-mare".
(Nu-s normala: dimineata vorbeam de zapada si saniutze, acu imi arde de plimbari pe plaja!)
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
mychydutza spune:
azi am fost la controlul lunar: am si vesti bune si mai putin bune! din alea bune: a luat un kg de pe 4 luna trecuta si are 64 cm. deci ok.
din vestile mai putin bune: se pare ca umflaturile de dupa cap sunt neste ganglioni , care ar fi trebuit sa se mareasca daca bebe ar fi fost racit sau altceva. de raceala nu a suferit asa ca.....nu stiu de unde sunt. si mai are in spatele capului, exact pe portiunea cu care sta pe perna o pata rosiatica cu aspect crapat. eu am zis ca e iritat de la frecatu pe salteluta, dar cica ar putea fi o exema...care sa aiba ceva legatura cu ganglionii mariti. oricum avem trimitere la Budimex, si asa nu-mi place sa umblu prin spitale.........of!
bebe mai are si pielea pe fatza si in urechi ffff uscata! cu aspect de cojitze si ne-a indrumat dritza la dermatolog.....
**bebeii vostrii au pielea fetzei uscata sau e normala?**
*mihaela*
claucia spune:
Carla sunt absolut impresionata de pitica ta! E foarte frumoasa, iar in pozele de la nastere tu esti...nici nu am cuvinte. Slabuta si vesela, bravo!
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
Poze cu printesa mea Alessia
Eles spune:
mychydutza si denis al meu avea pielea uscata pe obrajori, iar cand papa la san se si irita, iar dr ne-a dat trimitere la dermatolog. Pt piele uscata ne-a dat o crema Atoderm PP de la Bioderma si a facut minuni. Acum are pielea fina "ca de bebelus". Eu zic cel mai bine sa te duci la dermatolog, stiu ei mai bine ce sa-ti dea.
Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times
Diana2007 spune:
Buna dimineata si de la noi (zic buna ca sa ma incurajez)
Ziceati ca putem sa ne plangem pe forum, fara sa parem patetice sau ca cerem mila ?
Pai daca da, sa "vars" si eu naduful:
- mama ei de Ca(ca)nada cu virusii si bacteriile ce traiesc in ea
- am luat si eu virusul de la Victor, sunt terminata de racita, nasul e super infundat, ma dor:capul (cu tot ce e in el), gatul, mainile, spatele; ultimele doua sunt de la tinutul in brate a lui Victor pentru ca nu isi gaseste o pozitie buna de respirat decat in brate si neaparat sa stau in picioare;
Dar il inteleg, ca daca pe mine, ditamai omul, m-a terminat boala asta, daramite pe el care e o mana de om, as sta si in cap cu el in brate doar sa-i fie mai bine
- acum ceva vreme m-as fi inscris cu Lia si Oana (Ghinetz) la intrebarea cu mancatul des, iar acum ma uit la ceas si cand vad ca au trecut trei ore si bebe nu vrea sanul ma descurajez. El care-si gasea alinarea la san, ca ii era sau nu foame, acum se ineaca cu laptele, tuseste si nu mai vrea.
-noaptea trecuta s-a trezit din nou de vreo patru ori, nu ca i-ar fi fost foame ci pentru ca nu poate sa respire bine si se ineaca cu mizeria din gat si se agita si nu mai poate adormi decat in brate, intr-o anumita pozitie.
Nu stiu de ce dar de cand cu boala asta il simt pe Victor mai apropiat decat inainte (eu sunt o fire mai rece, nu prea le am cu dragalasitul), se uita parca in ochii mei cand tuseste si zice "mami, ajuta-ma" - si il ajut, ca e puiul meu, si ma bucur de fiecare moment in care e mai bine si zambeste.
O sa ziceti ca exagerez, ca nu e decat o raceala mai puternica, ca sunt copii mult mai bolnavi, dar nu ma intereseaza, pentru mine e cea mai grava si vreau sa treaca !
Gata, ma simt mai bine, o luam de la capat si vom reusi, doar am un Victor, nu ?
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
aylin_tarcan spune:
carla, bine ai revenit!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
karligutza spune:
CarlaV pentru cele 4 luni ale Sabinei si felicitari pentru asa o fetita frumoasa! Ti-am admirat si eu puiul si la mare si printre jucarii; e foarte dragalasa! si tu ti-ai revenit extrem de rapid; nu pot sa nu recunosc ca la tine alaptarea nu se rasfrange asupra siluetei ca la "moi"!
Diana mama ei de Ca(ca)nada! ai grija de tine si de puisor si sanatate multa va dorim! Varsa tu aici tot naduful, dar cred ca tot mai bine ti-ar prinde un pui de somn sau doar odihna in patut decat cu ochisorii in calculici.... nush ce tratamente sa-ti recomand; probabil deja ai trecut la atac impotriva bolii!
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
ELENA merci frumos de raspuns. o sa ma duc cu el la dermatolog. cica sa ma duc la Colentina nu la Budimex pt dermatologie....
diana sanatate multa tie si lui bebe. o sa treaca si perioada asta.......
*mihaela*