Strumfi de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

gajici... eu am pus sa fac o ciorba din pui (mi-a trimis mama duminica niste carnita de pui de tara ); si mai am si niste carne tocata de porc/vita... fac si niste parjolute; acu' ma retrag sa tai o ceapa-doua, niste cartofi, sa caut si legumele poate ma dovedesc o gospodina azi! ca sa ma mai iubeasca sotu' ca de altfel nu stiu de ce m-ar mai iubi daca altceva nu-i fac

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

cand termin cu ciorba si am si un pic de timp ma apuc sa uploadez neshte poze sa vedeti si voi cu cine s-a mai intalnit Adeluta in weekendul asta....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Si uite asa a mai trecut o noapte in care s-a trezit din ora in ora, la fiecare si 10. Intrebare pentru mamicile care au mai crescut copii: acuma se cheama ca alaptez la cerere sau doar am un bebe mofturos? Ce fac: ma bucur ca cere sa pape si-i dau cand vrea ea, sau incerc sa mai distantez mesele ei de noapte cu leganat, suzete etc.? Sunt total in ceata...

Si eu sunt in ceata din aceleasi motive. Asa ca astept si eu raspuns la aceeasi intrebare si anume: se cheama ca alaptez la cerere sau doar am un bebe mofturos?

karli, sa ne spui cum a iesit ciorbica? O inacresti cu bors ca la noi, la Moldova? A! Si chiar ma gandisem ca nu am ami vazut de mult poze cu Adeluta. Vad ca si Luna ne lasa in asteptare. Ea nu stie ca noi savuram pozele cu Adelicioasa si daca nu sunt asa de mult asteptate.

Asa, ca vb de prins jucarii: Victor nu pare interesat de ele. Mai degraba de noi, de chipul nostru. Pe frate-su il soarbe din ochi si rade de numa' cand se maiamutareste asta mare la el. Pe mine...nu mai zic. Dar jucariile le priveste asa, mai circumspect. Oare nu il tentez eu suficient cu ele? Nu am nicaieri unele agatate ca sa le admire? Am avut un carusel cu niste figurine de plastic, dar nu mi-a palcut. Merg zilele astea sa caut altul prin targ, dar nu stiu de care. Ce-mi sugerati? Sau daca aveti alte sugestii privind modalitatile de a-l tine ocupat cu jucarii...eventual niste poze cum procedati voi.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Oana m-ai ghicit! cand am o gaina de la mama intotdeauna inacresc cu bors de la Moldova, ca la Moldova va invit la masa cand e gata, dar oricum o sa ma prindeti cand e gata ca o sa lipsesc mai mult si poate uit sa ma sterg pe botic

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si pirjoalele tot de la Moldova sunt,nu-i asa?
Ca la capitala se spune chiftelute,sau gresesc?

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mi-a spus Ioana ca v-a anuntat cand am nascut. Chiar daca mai tarziu, vreau sa multumesc tuturor celor care m-au felicitat: Brazuca, Mamii, Stefania97, Cristina-Ana, Ashera, Liadorian, Arhdy, Estecri, Luna, I_ulia, Jadi, Miilyy, Andicu, Jeni, Antoanela, Ilenutza, Alina.a, Danis, AndraZ, Gabiarama, Siminoc, Simo, RoxanaDum, Nikole.

Andutzy, un special pentru tine, stii tu ce de .
Ioana, Samadhi, Nikole, Aylin

Fetita mea implineste astazi 4 luni, creste frumos, e cuminte si papa numai san.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Noi am fost afara si a fost bine(nu e f. frig),acum puiutzul doarme .
La noi s-a intrerupt apa asa ca nu pot face mincare dar ma bazez pe Karligutza ca ma invita la masa.

Oana,eu cred ca Victoras trece printr-un puseu de crestere.Ce zici Karligutza,nu-i asa?
Mai in serios fie vorba,nu stiu ce sa cred si mie mi se pare ca e cam prea de tot sa se trezeasca la o ora.Dar totusi mai suporta asa.Ce poti face,daca bebe creste,e vioi si tu ai lapte.Dar poate-i place tzitza,nu neaparat laptele
Al meu suge des ziua,i se face pofta sa suga dar daca ii e somn doarme si 3 ore.
Sa-l vezi pe Andrei cum linge sfircul si apoi ride..

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Anto felicitari si multi ani fericiti in continuare va dorim. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiutii vostrii.

Nma multa sanatate, iti dorim sa-ti revii cat mai repede dupa operatie.

Jadi versurile tale cu baz la noi s-au metamorfozat in "baz,baz Sophie prinde un manz,baza ,baza Sophie prinde manza" ca varianta originala agresa urchiusa ei fina de domnisoara. Si uite asa inspirata de tine am reusit sa echipez fata de iesit afara fara urlete...sa vedem pana cand tine. Mai intai ii placea "dush,dush ia mai fa si tu un dush" de la guerrilla da s-a diluat efectul.

Insanatosire grabnica le dorim la toti puiutii bolnaviori.

Noi suntem la cura de slabire. Mancam rar si doar cate un picut, dar cioflaim degetutul de se aude si in cealalta camera. Am avut o perioada cand ar fi stat fata la san 24h din 24, a urmat perioada cand refuza sanul stang, apoi a fost perioada cu bagatul degetului in gura in timp ce manca, acum n-r mai manca deloc. Oare ce urmeaza? Daaaar daca ne vede pe noi ca mancam face mutra aia a lui Puss in Boots din Shrek de te simti vinovat si ca respiri nu doar ca mananci.

V-am pupat ca se suna de "gata pauza" la mine, sper sa ma mai lase sa citesc ce-ati mai facut ce-i mai nou la voi ca tot restante am.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Jadi, Timi, la noi nu a mers cu poezia, dar am retinut eu de la Jadi ca tr muuulte z-uri, asa ca, n-o sa va vina sa credeti la ce rade al meu in hohote. La: "mazare, viezure, barza". Mostenirea dacica sa traiasca.

Chiar stiti bancul?
"Traian sta de vorba cu Decebal. Si ii spune:
- Ma, Decebale! Uite, noi am adus aici in Dacia civilizatia. V-am facut drumuri, poduri, viaducte, apeducte. Ei! Ce ai de zis?
Decebal raspunde:
- Mazare, viezure, branza, barza."

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Carlaaaa,bine ai revenit!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput