Strumfi de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Jadi, Timi, la noi nu a mers cu poezia, dar am retinut eu de la Jadi ca tr muuulte z-uri, asa ca, n-o sa va vina sa credeti la ce rade al meu in hohote. La: "mazare, viezure, barza". Mostenirea dacica sa traiasca.

Chiar stiti bancul?
"Traian sta de vorba cu Decebal. Si ii spune:
- Ma, Decebale! Uite, noi am adus aici in Dacia civilizatia. V-am facut drumuri, poduri, viaducte, apeducte. Ei! Ce ai de zis?
Decebal raspunde:
- Mazare, viezure, branza, barza."

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

nu-l stiam

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, succes cu contruirea casei de la munte. Si eu cred la fel, ca orice masina ne-am lua, tot va da pe dinafara de bagaje.
Carla, la multi ani Sabinutei! Poate te vedem mai des pe aici pe forum.
Mihaela, bravo pentru greutatea buna si succes la spital, sa nu fie nimic grav. Pediatra fetelor recomanda Trixera de la Avene pentru pielea bbilor.
Diana, snatate la amindoi.

Parca Sma arata mai falcoasa de cind ii dau un bibe pe zi de lapte artificial. Astept sa treaca luna sa mergem la cintar.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Iana bebe de cris_m felicitari ca ai reusit sa o convingi pe mamicuta ta sa ne scrie, insista sa scrie mai des.
Bine ati venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Diana insanatosire grabnica la amandoi. Nici eu nu ma stiam asa sensibila dar la "mami, ajuta-ma" era sa mi se inece ochii. Nu stiu daca acolo la voi exista ceva gen "batista bebelusului" dar daca poti sa faci rost eu zic ca e geniala pt eliberat caile respiratorii. M-am declarat fun al "batistutei". Iti poate trimite cineva de aici prinr-un dhl ups ceva.

Si sa va spun ca de unde ma laudam cu "nici o problema" la activ de 3 zile Vlad e stricat la burta din ce in ce mai rau iar eu mananc aceleasi prostii ca si pana acum, desi mananc mai putin ...mult mai putin...spre deloc. Beau ceai si lapte. Dar nu imi e foame deloc. Incap in raiatii de cand ram slaba, inainte sa raman gravida. Problema e ca in stilul asta pierd laptele. of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

asaaaa...carevasazica discutam despre cadouri. Pt. sarah (nascuta la sf de septembrie) am primit cadoul, evident, de Craciun, exact cum ma asteptam, caci stiu cata inspiratie are domnu'. de cand am nascut-o pe Ines au trecut 5 luni si nica, dar nu-i bai ca mai e putin pana la sarbatorile de iarna si-n plus as fi putut si eu sa-i reamintesc. Mi-a zis odata ca-s pretioasa rau si merit ceva pe masura asa incat nu mi-a luat nimic pe motiv ca-i f scump si nu-si permite (in traducere: nu primesc nimic). Cat despre flori, obisnuia sa-mi cumpere ghivece (cu plante in ele, evident) dar cica nici d-alea nu mai pup ca s-au uscat toate din lipsa de apa. sincer, mi-as fi dorit sa merg la concert la Sting si va marturisesc ca inca astept biletul cadou dar asta inseamna sa ramana singur cu fetele cateva ore bune asa ca pot sa astept linistita.Tre' sa recunosc insa ca mi-a scris niste randuri emotionante atunci cand am nascut-o pe Ines ( nu-l credeam in stare, e adevarat) si alea valoreaza cat toate cadourile de pe lume. (nah, ce sa zic si eu?)diana, sanatate multacarla, la multi ani sabineioana , m-am distrat citindu-ti postarile de azi.karli, treaba cu ciorba de gaina si uploadarea pozelor mi se pare de exceptie.o zi buna sa avetiwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Putem sa intram si noi in clubul vostru?Fetita mea ,Maia, s-a nascut pe 26 iulie la 31 de saptamani si a avut 1,500 kg.

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sheherezada, bine ati venit. Cum e Maia, cit a luat in greutate?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

O seara buna tuturor !Macar voi sa aveti parte de una linistita ,calma linga copilasii vostri .Eu una cred ca m-am sculat cu fundul in sus de la inceputul lunii ,ca taaare rau imi mai merge .Copii bolnavi (apropo ,suntem colegi de suferinta cu Jadi si dodolinii ei - asta inseamna ca si Bogdan a fost diagnosticat cu bronsiolita ),masina sotului e "moarta" de ieri,asa ca unicul mijloc de transport si singura legatura rapida cu orasul era Ibiza mea (na,ca tot vorbeati de masini ).Era pentru ca in seara asta am ramas in fata gradinitei cu cheia blocata in portiera .Am chemat pe cineva de m-a ajutat sa scot cheia ,dar am ajuns acasa cu geamurile deschise pentru ca si ele se blocasera .Va imaginati cum conduceram cu gluga in cap ,copiii culcati pe bancheta din spate si ei cu glugile in cap , nu de alta dar nu le placea vintul .Si Oana sau fetele din Iasi stiu mai bine cam ce vreme a fost in seara asta .

Si cu toate astea stiti cine e cea mai necajita ? Soacra-mea ,ca nu poate ajunge miine acasa Asta pentru ca nu am inima sa mi-l plimb si pe Bogdan miine in aceleasi conditii ca azi .Dar si o mica razbunare pentru zilele din week end M-a lasat singura pt ca trebuia sa se duca la o nunta tocmai la Vaslui .Marti am intrebat-o cum s-a distrat si ia ghiciti voi care a fost raspunsul ei :"Pai nici nu am fost" .A stat acasa si si-a facut curatenie .Cel mai mult m-a deranjat ca nu a dat macar un telefon sa ne anunte si sa ne intrebe daca luni dimineata avem nevoie de dinsa sa ne ajute cind duc copiii la gradinita .Norocul meu a fost ca sotul nu avea programari de la prima ora .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sheherezada bun venit a noi

Vai mai Gabi tocmai pe frigul asta sa va lase masinile... Sanatate iezilor si soacrei....off ce v-as imprumuta si voua soacra mea.
Acu, noi mamele de baieti, o sa avem de treaba sa urmarim forumurile cand s-or insura ai nostri, sa vedem ce fel de soacre or sa ne creada nurorile

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Redai & Sheherezada bine ati venit in shtrumfo-club.

Mergi la inceput