Strumfi de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
liadorian spune:
quote:
Originally posted by violetan
Daca eu vreau sa alaptez pana se-nsoara, asta o sa fac! Intre starea civila, biserica si restaurant ne oprim sa-i dau sa pape si asta e!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
M-ai omorat!

Lia si
Miruna Demetra(8 august 2007)
valen spune:
quote:andreea, evident ca decizia iti apartine insa eu stiu ca vergeturile din timpul sarcinii apar datorita unor hormoni asa ca lotiunile pe care le folosim ajuta intr-o masura extrem de mica. eu mi-am dat destul de rar cu creme speciale in timpul celor 2 sarcini si am o singura vergetura deasupra buricului,(n-am idee cum am scapat cu atata ca in rest sunt plina de celulita) asa ca sunt cazuri si cazuri
Originally posted by andreea c
Valen eu am gasit un subiect aici pe forum si fetele vorbesc acolo de Trixera si Atoderm. Dupa ce merg la dermatolog cred ca voi folosi una din cele doua. Daca nu au efect poate incerc si cu Mustela desi eu m-am dat cu Mustela toata sarcina impotriva vergeturilor si sunt plina. Am auzit si eu ca nu prea sunt indicate cremele care contin cortizon.Andreeade
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)nunta noastra 2 iulie 2005
www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
diane_dun spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
Miruna de mami Lia!
quote:
Originally posted by liadorian
Dani, felicitari!!!![]()
Zdranganeala vesela de acum incolo! Diana, oare ti-am mai spus ca-mi place strumfita ta pletoasa?
Lia siMiruna Demetra
(8 august 2007)
Multumesc frumos, Lia! Ma bucur mult ca-ti place Dani a mea. M-am amuzat teribil de formularea ta cu sanul prins in usa si strans tare, exact asa am simtit si eu la inceput, cand ma chinuiam cu pompa. Violetan, am tinut si eu minte intrebarea ta, dar nu mi-am dat cu parerea pentru ca eu mai mult de 75 ml din amandoi sanii nu am reusit sa scot niciodata (si asta la vreo 3 ore dupa ce papase fata) si m-am gandit ca nu-ti este de nici un folos comentariul meu. Acum sa nu credeti ca-mi tin copilul nemancat. Nu i-am facut proba suptului, pentru ca n-am simtit nevoia. Ea e o mancacioasa si a luat foarte bine in greutate: in prima luna: 940 gr, in a doua: 1,060 kg si in a treia: 700 gr. Ea a plecat de la o greutate mica la nastere, 2,600 kg (a scazut pana la 2,400 kg), asa ca eu zic ca e ok acum. Ai avut dreptate Lia, cand mi-ai spus ca bebeii micuti recupereaza bine.

Diana, offf, speram sa fiti mai bine deja. Mi-a placut comparatia ta cu tenisul de camp!
Insanatosire grabnica tie, lui Victor si tuturor strumfishorilor bolnaviori. Are cineva vesti de la Nico(nma)? Sper ca e bine.sheherezada, sandrinutza, bine ati venit!

Mami de
Dani (1 august 2007)
diane_dun spune:
Stiam eu ca am uitat ceva: Diana, productia de lapte se regleaza pe principiul cererii si ofertei: cand bebe o sa pape bine din nou, o sa ai mai mult laptic. Inca o data, insanatosire grabnica amandorura! 
Mami de
Dani (1 august 2007)
valen spune:
la multi ani si din partea mea pt. copilasii care isi serbeaza ziua de nume, sa fie sanatosi si cuminti. la multi ani si parintilor care se sarbatoresc azi, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult. nah ca ne-am facut si noua o urare (mie si sotului) ca azi e ziua noastra de nume, iar cel mai frumos cadou l-am primit dimineata de la Sarah care ne-a luat de gat si ne-a cantat "musi ani taiaa, musi ani taiaaa...aaaa musi ani, bavooo!!!!".www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
X-ray spune:
valen ce frumos...inca o data "la multi ani si din partea mea"!
am vorbit cu nico(nma) e pe perfuzii si regim,inca nu au operat-o probabil ca abia luni
.e tot cu gandul la copii,andra plange dupa ea,se mulge la greu ca vrea sa-si pastreze lactatia desi nu prea ii da nimeni sanse
.eu am imbarbatat-o cat am putut.i-ar fi trebuit o pompa electrica.i-am transmis urarile voastre de bine si se bucura ca ne gandim la ea si ii tinem pumnii.
si acum strigarea catalogului:nikole???otim???andra???lavinia???anya???luna??? sunteti ok?
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
aylin_tarcan spune:
ioana, cand zici tu 
andreea_c, multa lume pe 1 mai. dar voi sunteti cam departisor de mine. doar in herastrau sa ne vedem o data toate
monica, eu i-am dat si in parc, si ...cam oriunde. vorba aia "si pe bordura" sau sprijinita de gard. si la ikea in timp ce mancam. ce era sa fac?
of, violeta, ce sa zic! si eu incep sa ma intreb cat lapte mai am! doctorita a zis ca e normal sa suga putin, dar chiar 5 minute mi se pare prea putin! ca cica au mai multa forta si sug mult. si la mine suge agitat si da din maini si picioare, si scoate tzatza, si iar o baga...o lupta continua!
lia, mi-ar placea sa fiu convinsa ca isi ia cat ii trebuie in alea 5 minute. dar nu a luat in greutate cat trebuia. ea nu sta deloc la tzatza sa suzeteasca! parca o arde!
diane_dun, desi scoteai 70 nu ai dat lapte praf? bravo daca da. dar ce pompa ai?
am fost la doctor. concluzia:
1. pe fundulet, ciuperca, sa dau cu clotrimazol
2. ochisorul mic, nu se stie daca e mic ca asa e el sau daca ni se pare noua ca e de la infectie (ca e pleoapa mai cazuta)
3. ca nu prea mananca....ne-a dat sa facem sumar, urocultura si coprocultura. a zis ca sa nu fie vreo infectie urinara. care e legatura eu nu inteleg, dar asa o fi!
cam asta fu
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
andutzy spune:
Buna seara!
Dragelor, stiti cumva care uleiuri volatile sunt mai bune in raceala si in prevenirea ei? Azi am luat umidificator cu recipient pt uleiuri volatile si acum vad ca pe cel mare il incearca o raceala. Ma gandeam sa folosesc cu folos treaba cu uleiurile, dar ce ulei sa procur?
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by diane_dun
Stiam eu ca am uitat ceva: Diana, productia de lapte se regleaza pe principiul cererii si ofertei: cand bebe o sa pape bine din nou, o sa ai mai mult laptic. Inca o data, insanatosire grabnica amandorura!
Mami deDani (1 august 2007)
Multumesc Diana, sper sa se intample si la noi chestia asta cu cererea si oferta crescute. Pana atunci, mai incerc sa tin "oferta" ridicata cu cate un muls.
A, si apropo de proba suptului noi am facut-o din pacate cu ocazia vomatului, n-am masurat, dar erau pe putin 150 ml !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
diane_dun, desi scoteai 70 nu ai dat lapte praf? bravo daca da. dar ce pompa ai?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Nu-i dau lapte praf. Dar nici nu-i dau numai 70 ml (am pus la congelator vreo 3 biberoane d-astea, sa aiba fata daca trebuie sa plec eu undeva). Sunt convinsa ca ea suge mai mult de atat, dovada e faptul ca ia bine in greutate. Pompa e manuala, ISIS de la Avent. Am auzit ca destula lume o foloseste cu succes. Sanatate multa broscutei tale!
Mami de
Dani (1 august 2007)

de