Strumfi de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hai mai Violeta ca eu una nu te ignor. Cum ai gasit bona? Nu ai una de dat?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Shhhhhhhh, nu faceti galagie, Miruna incearca sa adoarma... Asta inseamna ca stau la calculator pana i se lipesc genele, sa ma poata vedea. Ascultam Katie Melua, Nine million bycicles, ca asa ne vine noua somnul mai repede si mai lin... (Desi Mirunashu' tot mai pedaleaza din cand in cand, nu vrea sa se predea u una, cu doua!)

Aylin, nici noi n-am avut marturii... Tot fiindca petrecerea a fost miiica. Dupa le-am oferit invitatilor CD-urile cu fotografii (Mirunashul in burtica, apoi fotografii din primele ei luni si in final foto de la botez. Cu muzica pe fundal.)
Sandrinutza, care peripetii cu luatul asta in greutate al bebelinelor! Si cat vor vrea ele mai tarziu sa fie slabutze! Ma doare capul numai cand ma gandesc! Mult noroc si multa sanatate tie si Mariucai! Sa ne scrii mai des, ca sa treci de cele 10 mesaje moderate, care iti apar mai tarziu pe forum. Dupa aceea o sa te putem citi mai usor.

Si mai lasati-ma-n pace cu toate mancarurile astea!!! Eu n-am mai gatit nimic omeneste de cand mi-a plecat sotul in lume. Azi se intoarce si n-am nici cumparaturi facute, darmite ceva pregatit.

(Miruna doarme...)

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai fetelor hai sa ne mobilizam sa-i gasim ioanei bona!
sandrinutza bine ai venit!
ghinetz Bucovina e prin nordu tzarii. eu de fel sunt din Vatra Dornei, zona frumoasa si intradevar cu mancare buna , dreasa cu smantana. la noi se mananca capsuni cu smantana , zahar si mamaligutza. cei mai multi au zis ca sunt nebuna , cum sa mananci asa ceva, insa acolo e mancare traditionala. si buuuuuuuuuuuna rau! de fiecare data cand apar capsunile le mananc asa si dupa aia zac de stomac.ca e mancare grea si io sunt lacoma! zona e superba, si vara si iarna. daca ajungeti pe acolo nu ratati ca merita. si manastirile merita vizitate.

karligutza cu riscu sa le faci pe fete sa le ploua in gura(acu pot pofti ca nu=s bortzoashe), da-le reteta aia radautzeana ca bbuna e ciorba aia!!!!! si eu stiu sa fac, chiar acu am in frigider. nu i-am pus usturoi ca alaptez, in rest are de toate.......INCLUSIV SMANTANA!

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE AZI, sanatate si virtute!!sa traim bine!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Va pupam si noi, astia, ignoratzii...

Multumim de pupic. Dar sa stii ca nu e aici cazul de a ignora pe cineva sau nu. iti dai seama ca toate scriem asa, intr-o pauza de alaptat sau facut mancare. Nu cred ca are cineva timp sa-si stabileasca pe cine sa ignore si pe cine nu. Si daca te simti ignorata, insista si tu! Scrie-ne mai mult, o sa vezi ca suntem tareee dragute. (acum glumesc: daca vrei ne poti mitui cu o cafea, ca vezi ce o devoram dimineata)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Bucovina e prin nordu tzarii

Da. asta stiam. (nu ca as fi as la geografie ) Asa...uitasem de capsuni cu smantana.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Oana, cum a fost azi-noapte? Miru s-a trezit cam la doua ore . Ceea ce inseamna de doua ori mai putine treziri pentru mine, ceea ce inseamna de doua ori mai multa energie dimineata.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi! lui ginerica al mei ca-i dragu' de el si mihnea si gabriel.
bine ati venit din inima scriu mamicilor care s-au inscris de curand in gasca!
carla ai o fetita tare frumoasa
deni si diana ce fac baietii cum sunt?
luna!!!!!!!
lia eu incerc sa o adorm pe elisa pe louis armstrong,deocamdata cred ca reusesc...

si acum sa va arat cu arata o grasana la 4-5 luni:
http://picasaweb.google.com/elisutza/Elisa45Luni

dupa o saptamana groaznica in care nu am mai stiut ce are si am crezut ca pierd laptele ca nu se mai satura in sfarsit m-am lamurit ce are...am cantarit-o ieri la milena si a pus aproape o jumatate de kg in doua saptamani.ea defapt a mancat mai mult nu mi-a scazut mie secretia lactata.asa puseu de crestere nu a mai avut pana acum,adica ca manifestare...maraita,plangacioasa,nesatula la maxim...bine ca am descoperit ce a fost

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

la multi ani sarbatoritilor de azi![/br]
[b]alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Multumim! Azi implinim 3 luni de cand Miru-Runa-Una a scos nasul la lumina si de cand eu sunt mami!
Elisa e o bolfoasa frumoasa foc! bolfitzele, chiscutele de la manutze si de la piciorushe!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

iaca se prefigureaza si subiectul zilei...ce mancam si cand mancam(intrebarea copilului meu cel gurmand)

daca in perioada sarcinii nu prea aveam pofta de mancare, acum ma declar prietena cea mai buna a frigiderului...as manca intruna, vai de sunculitele mele

dar avem si noi o scuza cu alaptatul ...nu ca ar scrie undeva despre consumul in exces al dulciurilor cum ca ar creste lactatia...dar ce sa fac daca mi-e pofta de dulce?

dar cel mai mult stiti ce am mancat si as tot manca ?...struguri

cred ca anul acesta au fost cei mai dulci si aromati...uf,si nu mai am bob de strugure in casa, dar las'ca ma duc eu sa-mi iau copilul de la scoala si trecem si pe la piatza, ca nu se mai poate dom'le

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alina ai o adevarat printesa.Tare scumpa e . Ce tari sunt bondoceii, cum povestesc ei.Iti vine sa ii mananci tot.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput