Strumfi de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
ghinetz spune:
'Neata
LA MULTI ANI MIHAELE, MIHAILI, GABRIELE, GABRIELI!!!
Zicea cineva ceva de un tort? Sau de un pahar de vin? [alacarefacecuochiul]
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
stiu sa fac si ciorba radauteana! dau reteta cui vrea
Karli vreau eu reteta. Fac si eu ceva ce se cheama supa radauteana, dar nu e asa cum am mancat eu la Radauti. A mea aduce mai mult cu o supa strecurata, or acolo era mai mult supa-crema.
quote:
pe la noi, in Bucovina, se "acresc" cu smantana!!!!!!
Mychy, unde in Bucovina? (ca poate ne-om intersecta cand ajungem si noi si voi pe acolo). Si da, in Bucovina totul se manaca cu smantana.
cris_m, delicioasa cafeaua! Se vede ca a fost data cu muuuult drag.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Vreti sa ma omoriti cu mincarurile astea delicioase?
Eu de unde fac rost acum de pui cu smintina, ca sint singura cu copiii azi si nu pot sa merg in oras sa-mi cumpar
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Carmena spune:

tuturor celor care purtati numele de Mihai-ela si Gabriel-ela !!!! Sa fiti sanatosi, norocosi si frumosi iar Dumnezeu sa fie cu voi intotdeauna!!! De asemenea La multi ani tuturor persoanelor dragi voua care poarta aceste nume. Tot binele din lume!
Carla bine ai revenit
. Sabina e o frumoasa, sa va traiasca!!
Bun venit Sheherezada si Cris!
Dau eu o felie de tort dar dupa ce cumpar
. Sau poate ne salveaza Karligutza sau Valen ale caror delicatese au fost super ieri...Le-o mai fi ramas nitel si pentru azi!![]()
Pupici.
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan
si Bogdan
Carmena spune:
Bine ai venit si Sabrinutza!
Ioana, e simplu sa faci pui cu smantana, da' ce ne facem cu supele lor radautene si ciorbitele acrite, la care io poftesc de mor...
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan
si Bogdan
karligutza spune:
'neata fetili... zi de sarbatoare azi? frumos! atunci sa le uram toate cele care se cuvin sarbatoritilor zilei: Mihaela, Gabriela si Mihai, Mihail, Gavril, Gabriel si celorlalte derivate.

si multe bucurii si felii de tort azi!
Dar o urare speciala as vrea sa ii fac lui Dodo mic care e si Gabriel si bolnavior... sa se faca bine! si sa dea de baut cat mai repede! ![]()

Apoi ii doresc sarbatoreala placuta si surorii mele pe nume Mihaela asa ca fac si eu ca Simo: daca nu dati voi de baut, ma duc pana la sor'mea (la Botosani?!!!!!
).
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Carmena si Oana va dau reteta de ciorba radauteana cu mare drag.... dar ma duc intai sa o adorm pe Adeluta (repriza de dimineata) caci s-a trezit la 8 si pica deja de somn din nou. Si nu o sa mai poftesti draga Carmen pt.ca e f.usor de facut si ciorba radauteana si ciorba ciorba acrita cu bors.... secretul lor e sa ai ingrediente bune (daca s-ar putea puiul de casa si legumele din gradina, iar smantana e buna si aia din comert!
)
Deci adorm Adeluta si apoi in cursul zilei vin si retetele.. ok? 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Sandrinutza bine ai venit... mi-a placut cum ne-ai scris. Chiar daca ai avut emotii ai reusit sa treci peste ele. Si sa stii ca mesajul nu a fost asa de lung precum ti s-a parut tie, asa incat te asteptam la povesti mulllte si deseee cand poti. Succes astazi la cantarire, masuratoare... etc! Sa ne dai si noua vestile bune!

Carla mi-ai amintit si mie ca nu am mai scris povestea nasterii Adelutei.... ca tot spuneai ca ai de gand sa o scrii si tu pe a Sabinei. Ei bine, am sa imi fac timp sa o scriu si eu pe a mea. A fost, zic eu, interesanta! de 3 ori sa ma duc spre spital sa nasc, chiar a fost interesant, uitandu-ma inapoi..... ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
redai spune:
Neata si de la noi.dar mult mai scrieti.tare greu v-am citit.
la Multi Ani sarbatoritilor de azi.
Eu dupa 4 luni mi-am primit cadoul de nastere.Adica ieri.
sandrinutza incearca cu mai multe tipuri de biberoane.Imegineaza-ti cum ar fi sa iti fie si tie foame? Si nu ia nici in greautate.
Cineva a intrebat de crema pentru piele uscata.De avene folosim noi, dar este si la aderma si la mustela.Crema pentru piele atopica.
Lore, mamicutza lui David
POZE
violetan spune:
La multi ani si de la noi pentru strumfii si strumfitele mihai/mihaela, gabriel/gabriela si parintilor lor! Va pupam si noi, astia, ignoratzii...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007