Strumfi de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
aylin_tarcan spune:
lia, sa iti traiasca mirunica!
noi azi ne-am facut brusc programare la pediatra pentru mai multe probleme care ma streseaza de cateva zile, desi nu cred ca ma va lamuri (la cate am vazut eu pana acum, e cam pe dinafara):
1. nu mananca copilul (acum m-am prins ce face. suge cate 3 minute, cat curge lapte mult mult. apoi nu mai vrea. se plictiseste sa mai suga cand nu mai curge ca la robinet). ma chinui ingrozitor cu mancatul asta. si nu vrea. si pace. mananca numai in plimbare, si tinuta mai mult vertical. va dati seama ce echilibristica fac? aseara imi tremurau mainile. nu mai pot continua asa
2. are o iritatie pe fund. nasoala nasoala. nu doar rosu, e eczema in toata regula
3. ochisorul care tot nu trece. si mai sunt stresata si ca e mai mic decat celalalt EDIT: va puteti uita la ultimele poze din luna a 3a
4. vreau si eu sa stiu daca fontanela e ok (ca niciodata nu a zis nimic de ea. nu a pronunta cuvantul)a ii si duc ceva, ca vad ca altfel nu se poate. si asa s-a rputea sa se enerveze ca ma duc azi la ea, cand ea m-a chemat abia pe 20
offf, ca tare mai sunt stresata!
multumesc pentru raspunsurile de botze. lia 
si daca mai poate sa imi zica cineva ce mai trebuie sa fac/cumpar eu, cea ar trebui sa cumpere nasii...ca sunt pe dinafara rau.
revin la copil: de ce dumnezeului nu adoarme cand ii e somn? de ce e asa de mare chinul sa o adorm ca sa doarma cat cioara in par?
sta 45 de minute, vine tipatul de somn, urmeaza chinuitul cu adormitul, doarme 15 minute, si tot asa cat e ziulica de lunga...sunt disperata! nu mai apuc sa fac nimic!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
monicabo, tu pe unde te mai plimbi?
fetelor, poate ma lamuriti si pe mine...de ce daca marchez cuvantul, apas pe bold, mi se pun semnele de bold la sfarsitul mailului? la serviciu imi bolduia cuvantul, dar la calculatorul de acasa vad ca nu vrea. e vreo setare pe undeva?
broscuta gargarita
Timi07 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
LA noi azi lucreaza tati de acasa si acum pregateste micul dejun (la noi e 9:30,nu-i asa de tarziu pt mic dejun) face niste croissante si pain au chocolat. Nu va speriati sunt cumparate gata dor trebe rulate si pusa ciocolata la pain au chocolat.
Sophie e tot in greva foamei. Am mai auzit si alte mamici plangandu-se ca nu papa copilasii, tine mult faza asta? Sper ca nu ca ma dispera.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
ghinetz spune:
quote:
Oana, cum a fost azi-noapte?
Lia, se pare ca toti copiii nostri stiu de rusine. Cum i-am vorbit putin aici pe forum, cum s-au rusinat. Eu ma pot lauda cu doar 2 (doua) treziri azi noapte. L-am culcat pe la 9 si(culmea e ca masa asta o prefera stand in brate), apoi a mai mancat pe la 1 jumatate (culcat de data asta, deci mutat la mine in pat) si apoi inca candva, banuiesc ca pe la 4, dar nu am mai aprins veioza sa ma uit. Si la 7 dimineata s-a trezit, dar a stat in camera si a vorbit singur - sau, ma rog, cu becul, cu lustra, cu tavanul) pana am terminat eu de pregatit Stefanul pentru gradi.
Mai "simpatic" a fost Stefan care aseara a vrut musai sa doarma cu mine. Asa ca dupa baita lui Victor, dupa alaptat - de facuse deja 21.30 - am fost nevoita sa-i dau suzeta ca sa pot sa ma duc in camera cealalta, la "ala mare". L-am mai auzit plangand, maraind, dar Stefan ma tinea strans de mana sa nu ma duc, "ca nu-i e foame, lasa, doar se alinta" (
) Si uite asa nu stiu cand a adormit nici Victor, dar nici Stefan, ca am picat eu prima, undeva, cam cand a plecat Fat-Frumos din Lacrima dupa fata Genarului. (va dati seama ca sunt franta si nu mai dovedesc sa spun povesti, asa ca punem CD-ul). La 1 cand s-a trezit Victor s-a trezit si Stefan si a venit si el acolo in camera. A adromit in pat, alaturi de noi (eu alaptam). L-am mutat apoi prin somn, in brate, la el. Cu amandoi in pat chiar nu ma incumet sa ma culc.(Cam astea sunt aventurile noastre de azi nopate)
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Antoanela23 spune:
Neata,
Multamim de cafea, tare buna, mai vrem.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi, care-si aniverseaza fie ziua de nume, fie ziua/luna de nastere.
Ne includem si noi in acest grup, posedand un sot gabriel si o zana mica gabriela
.
Va multumesc tuturor pentru urarile adresate batranului nostru cuplu
. Am petrecut cateva ore placute ieri cu sotu', am fost la un centru de recreere/sanatate, am luat intai masa iar apoi am dat o tura pe la piscina, bule, sauna. A fost tare bine, nu am stat mult, vreo ora si juma dar apoi eram rupta de oboseala, parca ma luase cineva la maruntit cu facaletul, numa buna de mers acasa la copii, se vede ca nu am mai facut miscare de o groaza de timp.
Jadi, am fost numai noi doi, Victor era la cresa si pe Sonia am lasat-o acasa cu bona.
Dar data viitoare cand mergem vom lua si copii ca sunt f bine organizati astia acolo, au cresa pt pitici mici-mici si piscina si tot felul de cursuri pt pitici un pic mai mari.
Bun venit in gasca Cris_m, Redai, Sandrinutza si Sheherazada. Sa va traiasca piticutii si sa ne scrieti mai des.
Carla, bon retour! Ti-am admirat papusica in poze, e frumusica foc, sa va traiasca.
Alina, mai, dar ce scumpa e buflea mica, ptiu sa nu o deochi. Si vad ca are deja partener de joaca, ce haiosi sunt in poza unde stau amandoi pe burtica, parca ar fi in oglinda.
Doar atatea poze am apucat sa vad deocamdata, dupa ce mai vad revin.
Pup fetele si va doresc o zi excelenta,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
ghinetz spune:
alina.a, m-am topit dupa fetita ta. Si ce bine ca ai cu cine sa mai iesi. Si are si ea prieten de vorba. Si Mihnea e un dulce. O mai asteptam pe Milena pe la noi.
aylin draga, eu ti-as spune sa nu mai fii asa stresata, dar mi-e ca nu sfatul meu te va ajuta. Asa ca...incerca si tu sa stai macar o ora-doua fara micuta. Du-te undeva, plimba-te. Fa cumparaturi. Intalneste-te cu o prietena. Sau cu o mamaica si alt BB.
Anto, eu am uitat sa te felicit, dar iti spun acum: sa-ti fie de bine sarbatorirea. Frumos cadou pentru voi. Cred ca face cat multe buchete de flori. Vreau si eu piscina. Si mai ales masaj. (Sotul e antitalent la masat) Si mai ales vreau sa ies si eu undeva, macar o ora, fara pushtiulica asta. Ca nu imi amintesc sa fi iesit pana acum. Il car dupa mine, ca o maimutzica. La cumparaturi, in vizite, in plimbari. Sambata ar tr sa mergem la un botez, dar nu ma incumet. Ce fac cu BB? Asa ca iar va merge numai sotul! Cica impartim atributiile: eu stau cu copiii, el cu distractia. 
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Antoanela23 spune:
Aylin, dar chiar ca te chinui cu alaptatul, saraca de tine, chiar numai in picioare si-n miscare, nasol, culcata nu vrea? Imi dau seama ca de disperare sa-ti manance ai sta si in cap. Nu am idee de ce-ti doarme asa de putin, ai incercat sa-i dai suzeta? Si Sonia maraie si se foieste cand ii e somn si-n timpul zilei rar doarme mai mult de o ora legata, dar noaptea doarme macar cate 3-4 ore in continuu, iar in noptile de glorie dormea cate 7-8 dar si-a pierdut acest bun obicei.
Noi am avut marturii la botez, adica niste gentute mici din carton frumos colorat cu niste drajeuri de ciucalata inauntru, am dat la meseni ca amintire/gustare. Am vrut sa punem si o poza cu Sonia dar nu am avut cand s-o imprimam. Le-am comandat aici la o bombonerie, in Bucuresti nu as fi avut timp sa ma ocup de asta.
Tortul l-am comandat la Capsa, scumpel dar fff bun, am luat si niste checuri de la ei, le-am servit la cafea. Nu am avut dj ca masa a fost in miezul zilei, a trecut trupa localului de 2 ori si ne-a cantat la multi ani si alte alea.
De biserica in mod normal se ocupa nasii. Vezi ca la botez trebe sa duci copie dupa certif de nastere ca sa-ti faca popa certif de botez. Bafta la pregatiri.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Nonna76 spune:
Anto,
zinei mici si taticului ei!
Referitor la ciorbe si eu am ciorba de legume,acrita cu bors si dreasa cu smintina.
Astept reteta de ciorba radauteana.
Si eu dupa sarcina maninc multe dulciuri iar inainte ioc.Asa ca astept feliile de tort.Daca nu-mi dati voi,fac si eu ca fetele,merg la nepotelul meu care e Gabriel si simbata la nasa care e Mihaela.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
aylin_tarcan spune:
oana,
dulce fata
anto, da, si in limba as sta. culcata nu vrea. tipa. iar de dormit, evident ca adoarme doar cu suzeta in gura. pai altfel nu ar dormi deloc. doarme doar in carut, doar cu suzeta, si doar dupa ce e plimbata prin casa cu carutul si hatanata pana adoarme mai bine. si in carut deja nu mai intra. nu stiu ce o sa fac dupa ce nu o mai incapea deloc!
iar cu mancatul, a supt de 3 ori la 21.30, la 2 m-am trezit eu sa ii dau ca stiam ca nu mancase, a supt 3 minute, apoi m-am trezit tot eu la 7.30 (ea nu avea treaba) si nu a vrut sa manance. a mancat abia la 10.30 (doar cat a curs mult lapte, cand nu mai curge mult, nu mai vrea). iar ziua tot asa face.
nasii nostri nu stiu cat o sa se ocupe. de aia cred ca ar trebui sa stiu eu ce ne trebuie la biserica. am retinut certificatul de nastere.
broscuta gargarita
Gabrielabv spune:
of mai fetelor, de cand nu mai putem iesi atat de mult afara, puica mea s-a invatat sa doarma numai in brate.
Daca o pun in pat gata cu somnul.Asa ca iar o iau in brate si doarme fara probleme dar din cand in cand tresare speriata sa vada daca nu am pacalit-o si am lasat-o iar in pat.
Ce mai, o adevarata distractie.
Ieri am last-o afara sa doarma desi pe la noi a fulguit din cand in cand, si a dormit aproape trei ore.Asa am reusit sa fac si eu ceva de mancare sa mananc si sa mai citesc pe aici. Dar de acum cam greu cu forumeala
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)