Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
tomasa spune:
Mandarinuta, acum am vazut ca si tu esti racita. Sanatate multa! Sper ca nu a luat si mititica. Nu de alta, dar alaptand-o nu vad cum ai fi putut sa te izolezi de ea... Pup!
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by bumbita
rodica, vad ca sunteti apropiati de noi ca varsta. si noi tot asa variem intre 120-160 ml. dar azi, acum la 14 30, a mancat din ambii sani si i-am mai dat si completare de 120 ml, vazand ca tot se zvarcoleste si tot nu se culca.
sa speram ca e doar un zvon faza cu 1 an de stat acasa. si oricum noua nu ni s-ar aplica atata timp cat nu a fost adoptata legea, si e doar in faza de proiect. ori daca se adopta pe viitor, nu poate retroactiva.
BUmbita... eu intotdeauna ii dau cat ii trebuie, ca stie stomacelul lui cat e destul... de cateva ori mi se parea mie ca a mancat putin, si incercam sa-i mai dau, dar scupia laptele afara, insa ceaiul il sorbea de mama focului... cat e el de mic, dar stie cand ii e foame, cand ii e sete...
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
Sabina spune:
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/?saved=1
Sofia dupa episodul forfecuta si Gheo zambaret.
le las publice doar pana diseara.
Ana si Mandarinuta, santate, sa iasa raceala asta din voi!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
Sabino, baga-ti mintile-n cap fata! Tu vrei sa ma faci sa plang??? Ce copii frumosi ai mai nene!!! Doamne si ce seamana intre ei. Sunt tare curioasa cum o sa arate Gheorghe cand va fi flacaiandru???? Cred ca va fi vedeta pe oriunde va trece. Iar Sofia e chiar dulcica neicusorule cu asa breton modern. Asa se poarta acum. Ce ai cu fata??? Ia sa o aduci si pe la mine sa ma coafeze, ca vad ca suntem pe-o minte amandoua...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
ti-o aduc, cum nu! cred ca voi doua v-ati intelege de minune, numa la shotii va e gandu!
cat despre vedeta, mie nu mi-e deloc rusine cu Yannis al tau. Are o dulceata din aia de te trec toate zambetele. O sa le cam smekereasca pe gagici!
edit: pai sofia chiar ca-ti seamana cumva, numa la toale, coafuri, margele si alte alea se gandeste
si mai e si filosoafa pe deasupra.Poftim intrebare de la ea:
de ce sa mai nasc oamenii, daca si-asa trebuie sa moara?
(era suparata rau cand a zis asta)
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Yaia spune:
Mai puseram si noi ceva pozne...
Ia uitati aici:
http://good-times.webshots.com/album/561354601aMcgOT
Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
mandarinutza spune:
Sabina, frumosi foc amandoi! si ce falcute a facut bebe Gheo!
Tomasa, mercic, nu a luat scumpa mea raceala, sper sa nici nu o ia, ca sta toata ziua cu mine.Stau cu o esarfa pe nas si gura cand o am in brate.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Annisia spune:
Sabina, si eu ii spuneam verisoarei mele ca bebelusul asta dulce va ajunge un mos garbovit intr-o zi.... Bine ca nu apuc eu ziua aia...
Micul Yannis creste mare
Pozne
bumbita spune:
frumos foc si crestinultudoras, yaya! are o gurita frumoasa foc!
mai da' numai copilasi frumosi si aici ca si la spiridusi de ianuarie-februarie 2006. sa ne traisca frumos si sanatos!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/?saved=1
Sofia dupa episodul forfecuta si Gheo zambaret.
le las publice doar pana diseara.
Ana si Mandarinuta, santate, sa iasa raceala asta din voi!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
bebe gheo cred ca e tare mancacos. pupici la ambii scumpici. mami esti o fericita cu asa copilasi.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)