Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mersi, Bumbita!

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

mai hai sa va mai intreb cevapui meu nu mai are colici, defapt a vut doar 3 zile, dar eu tot i-am dat sab simplex, asa de frica, sa nu apara, ca am inteles ca nu are contraindicatii, sa-i mai dau? ma gandeam sa intrerup si sa-i dau doar daca e nevoie

si a doua problema puiu meu tuseste, nu foarte des dar azi spre exemplu a tusi de vreo 10 ori, nu are febra, nu are nasucu infundat... oricum maine il duc la injectie...o sa-i zic de tuse sa vad ce zice, sper ca nu e recit...

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Mai fetelor, cu vaccinurile astea pot sa va povestesc cat am tras-o io cand am fost mica, de mi-a facut mama vaccin varianta romaneasca la cateva luni doar, si m-am ales cu o alergie de toata frumusetea, de toata viata trag dupa ea!!!
Bine, pe vremea lu' impushcatu' nici nu cred ca erau alte vaccinuri decat autohtone, dar oricum, io una m-am convins: lu' bebe al meu ii cumpar numai de alea straine, sa nu traga si el mititelu' cum a tras maica-sa o viata intreaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Sabina... super copii ai... sa fie sanatosi ca frumosi sunt

Yaya ... dulcic foc Tudor al vostru

Chiar mai fetelor... da ce copii frumosi avem...

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rodica, si eu i-am dat Sab simplex fara sa aiba colici. Cand oracaia de nu mai pute, ii dadeam o lingurita si se linistea... Nu are contraindicatii, dar nici nu abuza... Mai bine da-i un ceiut indulcit sau siropul pentru reglrea tractului intestinal al bebelusilor. Acum asta e preferatul lui Yannis. Deja stie ce-l asteapta numai cand vede sticlontul si rade de se prapadeste de bucurie...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Rodica,

noua pediatra ne-a zis sa ii dam preventiv sab simplex sau bonisan sau espumisan la fiecare biberon, ca cica mai bine prevenim decat sa tratam colicii astia...si asha in fiecare bibe ii pun cate 5 pic din ce am io chef (de obicei bonisan, imi place mai mult ca e din plante), si agit bine lapticul ca sa se amestece cu picaturile si ii dau...deci, eu nu vad nici o problema sa continui sa ii dai.

La a doua chestiune, nu ma bag, ca mai bine consulti un doctor. sanatate multa la bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaya, ce frumos e Tudor! M-am topit!!

Annisia, da voi ati avut super decor de toamna! acu am vazut pozele din albumul de 7 saptamani.Eu n-am vazut padurea asa colorata de aproape....la Busteni se scutura mai repejor.
bre, la anu nu mai scapati.daca ar fi dupa mine, as face o mega superpetrecere in oct 2008, sa-i sarbatorim la aer curat pe toti pruncii.
Abia astept sa-l pot duce pe gogoloi in rucsac!

Rox, unde esti mami? la mall sa cumperi tot Debanham's-ul?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Yaia, sa va traiasca micutul crestin, e frumusel foc!

Rodica, si a mea mai tuseste, daca se ineaca la supt, fie dupa ce ii pun ser in nasuc, fie dupa ce gangureste juma de ora la carusel.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, am vazut pozele cu Yannis la 2 luni- tare frumusel baiat ai, si ce scump e cu bacul rosu!

Of si pisicile alea sunt scumpe rau, mi-as dori si eu una, dar cand s-o face fetita mai mare.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sabino sa-ti traiasca, asa freza nici la salon nu-i faceau!! te invidiez si pentru copanele lui Gheo, sa-l vezi pe-al meu iti vine sa plangi.

Azi a venit pediatra si m-a "mixat", o masa san, o masa formula (preNAN) a spus ca spera ca nu-s dusa cu capul sa plang ca nu pot alapta exclusiv, ca e supercalifragilistic daca pot alapta de 4 ori pe zi. Ok, asta este. De fapt e aproape o minune ca am putut sa-l fac pe Mirciulescu, ce-o fi fost in capul meu cand mi-am imaginat ca-l voi alapta exclusiv?

Andries

Mergi la inceput